Dünyayı Sarsan Komplo Teorileri

Moderatör: Sai

levitasyon_ustası
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Dünyayı Sarsan Komplo Teorileri

Okunmamış mesaj gönderen levitasyon_ustası »

Lycanthropy yazdı:Atatürk'ü masonların öldürdüğü kesinlikle doğru, Tsunami hintliler tarafından değil, Abd tarafından nükleer faliyetletlerle yapılıyor bu da doğru. Hatta sadece tsunami değil bazı büyük depremlerde de parmakları var. Örneğin 1999 İstanbul depreminde (bunu ispatlarım). 11eylülün gerçek olduğuna inanan bi tane akıllı dürüst adam bulamazsınız zaten. Bu da doğru. Ve Fatih Sultan Mehmed'in zehirlendiği teoride değil, birçok tarih profu kabul ediyor. Ancak diğerlerinin gerçek olduğundan şüpheliyim. Ama Hz. İsa'nın bir soyu olduğu, ilerde onun soyundan gelecek olan birisinin kutsal kaseyi bularak tüm hristiyan alemini birleştireceği ve dünyaya hakim olacağı inancı bazı hristiyan kaynaklarında var.
arkadaşım hristiyan kaynağı diyorsun o incil belki 5000 defa değiştirilmiştir bu teori gerçek değil
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )

Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

belli olmaz
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
levitasyon_ustası

qUrKaN yazdı:belli olmaz
belli olur çünkü o (değiştirilmiş ) içinde gerçek olmayan çok şey var adam kendi uyduruktan sallıyor neden değiştirilmiş incil o zamn adamların işine gelmiyor hepsi yalan...
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Kullanıcı avatarı
muhammet

Okunmamış mesaj gönderen muhammet »

gurkan???? :(
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif

Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

Levitasyoncu ben "incil" demedim ki.. Nerden çıkardın? Her İslam kaynağı kuran değilse her hristiyan kaynaği da incil değil.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !

Kullanıcı avatarı
qUrKaN

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

muhammet yazdı:

gurkan???? :(
ne oldu:D
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
levitasyon_ustası

Lycanthropy yazdı:Levitasyoncu ben "incil" demedim ki.. Nerden çıkardın? Her İslam kaynağı kuran değilse her hristiyan kaynaği da incil değil.
peki söyle bakalım bu islam kaynakları nelerden yola çıkarak yazılıyor.
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

levitasyon_ustası yazdı:
Lycanthropy yazdı:Levitasyoncu ben "incil" demedim ki.. Nerden çıkardın? Her İslam kaynağı kuran değilse her hristiyan kaynaği da incil değil.
Kuranda namaz kıl diyor, kaç rekat ve nasıl nerde yazıyor? Abdest al diyor, nasıl alınır nerde yazıyor? Biyerin kanaması mı yoksa bi kadına dokunmak mı abdesti bozar ne kuranda ne de hadislerde yok. Mezhep imamları söylüyor. Vesaire.. Ki hristiyanlık daha karmaşık bi araştır istersen adamım.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

bence buradakilerin hepside doğru olabilir zaten masonlar çok eski bir ekip sayılır hz. süleyman dönemlerine dayanıyor ve kendilerince tehdit gördükleri kişileri öldürüyorlar yani bana göre doğru bu tsunami olayını daha öncede duymuştum oda doğru olabilir ama depremler sonucuda olabilir neyse asıl önemli olan böyle bir olasılığın var olduğu yani bana göre hepsinin olma olasılığı yüksek bu yüzden dolayı "paylaşım için teşekkürler"
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
levitasyon_ustası

Lycanthropy yazdı:
levitasyon_ustası yazdı:
Kuranda namaz kıl diyor, kaç rekat ve nasıl nerde yazıyor? Abdest al diyor, nasıl alınır nerde yazıyor? Biyerin kanaması mı yoksa bi kadına dokunmak mı abdesti bozar ne kuranda ne de hadislerde yok. Mezhep imamları söylüyor. Vesaire.. Ki hristiyanlık daha karmaşık bi araştır istersen adamım.
adamım bu da peygamberimizin öğretmiş oldukları şeyler .hee bi şey daha hadislerde var diye biliyorum ben abdesti ne bozar diye :)