CHI ENERGY DOKUNMADAN DOVUS
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- fenomen
- Yönetici
CHI ENERGY DOKUNMADAN DOVUS
Chi enerjisiyle dovus ta eskilere dayanmisdir.uzak dogu dovus sporlarinda genis yer almisdir.2 ci dunya savasindan sonra Rusyada 1975 ci yilda Sistem dovus stili yaradildi ve bu dovus stilinin Sbirskiy vjun kategorisinde dokunmadan dovus ogretilmeye basladildi(askerlere ve kgbye).Peki Dokunmadan dovusu nasil tesbit etdiler.olay boyle gerceklesdi.Dovus sirasinda dusmanin uzerine geldigini goren askerler istemeden (korkulari yuzunden) vucudunun fazla enerji uretmesi sonucunda dusmanda dokunmadan hasar birakdilar yada dusman daha fazla yaklasamadan knockout bile oldu.Hani bizde biliriz arkamiza bir kopek dusdugunde hep korkdugumuz yukseklige dirmaniriz ve s. (koy yerinde olmusdubu olay) kurt saldirisinda coban korkdugu icin istemeden elini kurdun agzina sokub dilini cikarmisdi.dilinden tutdugu icin kurt isiramiyordu ve oylece kurtu oldurmusdu.Bu hepsi korku aninda bedenin adrenalinin vucuda artmasi, chi enerjinin cogalarak auraya etki etmesi ve s gibi olaylardir.sonralar bunu kullanara bazen durduk yere korku ani yaratmaya calismislardir.videolardan dikkat etdiyseniz masterlerin cogu uzerine gelen (kosarak gelen) kisileri yere sermeye calisiyorlar.Simdi benim ne demek istedigimi anladiniz.Rusyada Bir sure Yalniz orduya ogretilen bu dovus sonralar halka acildi.ilgisi fazla ama yapa bilenler az.Hocalardan bir kacinin ismini yazicam.
Lavrov,Anatoliy Belocsho,Vadim Starov(kendisi arkadasim ve hocamdir) ve s.Insallah istekli ve azimli olursaniz icinizde hepinizi diyemem ama bazilariniz ogrene bilirsiniz bu dovusu.Ilerleye zamanlarda nasil yapildigini ve oncesindeki calismalari ogreticem insallah.Hepinize basarilar
Lavrov,Anatoliy Belocsho,Vadim Starov(kendisi arkadasim ve hocamdir) ve s.Insallah istekli ve azimli olursaniz icinizde hepinizi diyemem ama bazilariniz ogrene bilirsiniz bu dovusu.Ilerleye zamanlarda nasil yapildigini ve oncesindeki calismalari ogreticem insallah.Hepinize basarilar
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
Re: CHI ENERGY DOKUNMADAN DOVUS
ben çok istiyordum telekineziye başlamamdaki nedenlerden biriydi bide naruto izleyince isteğim daha çok arttı :)
Nothing Else ...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
ferdi abi süpersin :D çok mutluyum şu an bu arada vadim starov , sen :D nerden tanışıyosunuz :D
pixies forever <3<3
- fenomen
- Yönetici
kendisini aradim buldum konusdum arkadasiz.istedigim zaman ona ulasa bilirim Allahin izniyle
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- ozina
- ikea
- ozina
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
asla ferdi abi gibi olamayız:D:Dikea yazdı:fenomen biz şmdi çalışırsak senin gibi mi olcaz ??
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- ikea
- fenomen
- Yönetici
Arkadaslar beni gozunuzde buyutmeyin nede bu isleri yoksa hep geride kalirsiniz.sadece azimli olub calisin
-