odak..
odak..
arkadaşlar tk veya diğer psişik konularda odaklanmak lazım hepimizin bildiği üzere odaklanma çalışmasının en iyi yollarından biri kapak çalışması biz bunu ne yapıyoruz öğle çalışıyoruz (bağzıları için ) arkadaşlar sabah kalktıgınız vakit normal ilk yaptıgınız işleri yapın ama yaparkende fazla şey düşünmeyin ve sonra kapak çalışması yapın % 75 'e varan bir odak geliştigini göreceksiniz.ilk günde ama 2 hafta boyunca bunu yapın ve görün konsantrasyonu..
neden sabah ilk uyandıgımızda der gibi :D beyine henüz fazla bilgi yüklenmemiş ve sizin konsatrasyonunusu dagıtacak bir olayda yok
CHİ dövüşü içinde aynı sadece kapak çalışması yeri denge çalışması yapın sabah ilk uyandıgınızda .
(KENDİ KANAATİMCE )
neden sabah ilk uyandıgımızda der gibi :D beyine henüz fazla bilgi yüklenmemiş ve sizin konsatrasyonunusu dagıtacak bir olayda yok
CHİ dövüşü içinde aynı sadece kapak çalışması yeri denge çalışması yapın sabah ilk uyandıgınızda .
(KENDİ KANAATİMCE )
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: odak..
Sağol ama daha öncedende kapak egzersizinin sabah yapılması gerektiğini söylüyorlardı.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
doğudur bende bu sorunu yaşadım gevşek liğer verdim ne yaptım öğle yaptım yararını gördümmü yok :D anlata bildimmi başka arkadaşlarımızda bu sorunla karşılaşmışşa buraya yazdım yorum için tşk
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
bence meditasyonla odaklanma kapak çalışmasından daha iyidir... 

Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
hakan yazdı:arkadaşlar tk veya diğer psişik konularda odaklanmak lazım hepimizin bildiği üzere odaklanma çalışmasının en iyi yollarından biri kapak çalışması biz bunu ne yapıyoruz öğle çalışıyoruz (bağzıları için ) arkadaşlar sabah kalktıgınız vakit normal ilk yaptıgınız işleri yapın ama yaparkende fazla şey düşünmeyin ve sonra kapak çalışması yapın % 75 'e varan bir odak geliştigini göreceksiniz.ilk günde ama 2 hafta boyunca bunu yapın ve görün konsantrasyonu..
Benim tekniklerim var istersen özelden yardımcı olim
(KENDİ KANAATİMCE )
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- muhammet
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
evet doğru ama smackdown remi ne alaka?*levitasyon_ustası yazdı:bence meditasyonla odaklanma kapak çalışmasından daha iyidir...
birde resmdeki hakem çok komik :)
brain to start the war!!!
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!
http://www.naruto-kun.com/images/gallery/186/sasuke106.gif
http://th160.photobucket.com/albums/t187/Its_Jesse_Roo/Animated%20gif/th_naruto-28.gif
Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Hakan yorum ile teşekkür edeceğine teşekkür et butonuna bassaydın.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”