Arkadaşlar ben anime hayranıyımdır inanıyorum ki sitedede anime hayranları vardır animeleri televizyondanda izlemek isteyenler için animex tv nin frekanslarını veriyorum
11996 V 27500
Animex Açıldı !
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
Animex Açıldı !
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- Swocker
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
Re: Animex Açıldı !
Alt yazımı ve Naruto çıkıyormu ? :D
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
- qUrKaN
Bilmiyorum şuan akrabalardayım ama açıldığını biliyorum arkadaş söyledi ama test yayını
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- KhornE
Samurai 7
Basilisk
Hellsing
Naruto
Lastexile
Serileri gösteriliyor naruto alt yazılı, hellsing lastexile türkçe, diğerlerini daha izleyemedim, alt yazılımı türkçe mi bilmiyorum.
Basilisk
Hellsing
Naruto
Lastexile
Serileri gösteriliyor naruto alt yazılı, hellsing lastexile türkçe, diğerlerini daha izleyemedim, alt yazılımı türkçe mi bilmiyorum.
- qUrKaN
Adamlar on numara kanal yapmışlar
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- arekkesu
qurkaN ilkkez sana bu konuda katılıyorum aadamlar işini biliyorlar
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz