En basit Psi-Ball yapma tekniği

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: En basit Psi-Ball yapma tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Neye nasıl yoğunlaşacağız :?:
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

xedeer yazdı:nasıl yoğunlaştırıcaz peki ?
Psi-ball'ı yaptıktan sonra ellerini birbirine önce yaklaştır sonra uzaklaştır bunu 5-6 kere yap ve ellerini yaklaştırdığında enerjinin yoğunlaştığını uzaklaştırdığında genişlediğini hisset.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
MehmetG007
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen MehmetG007 »

Hocam oturma biçimi nasıl olacak?
Bağdaş mı kuracaz yoksa sandalyeye mi oturacağız?
Kullanıcı avatarı
fotino

MehmetG007 yazdı:Hocam oturma biçimi nasıl olacak?
Bağdaş mı kuracaz yoksa sandalyeye mi oturacağız?
En rahat olduğun şekilde :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ellerinde ısınma ve karıncalanma olursa başarmışsınız demektir demişsin.Psi wheel yaparken bunlar oluyo ama psi wheel dönmüyo kıpırdıyo veya titriyo.Benim sorum psi wheel çalışırken yanlışlıkla psi ball mı yaptım ? Şimdiden teşekkürler.

NoTimeToLife
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen NoTimeToLife »

Psi ball ı oluşturduktan sonra neler yapabiliriz ayağımızda sektirecek halimiz yok :D
Bir insanın zekası: Verdiği cevaplardan değil; Sorduğu sorulardan belli olur (Albert Einstein)
Kullanıcı avatarı
fotino

UsTr yazdı:Ellerinde ısınma ve karıncalanma olursa başarmışsınız demektir demişsin.Psi wheel yaparken bunlar oluyo ama psi wheel dönmüyo kıpırdıyo veya titriyo.Benim sorum psi wheel çalışırken yanlışlıkla psi ball mı yaptım ? Şimdiden teşekkürler.
İlk başlarda öyle olur, bunun nedeni enerjini tam olarak yönlendirip yoğunlaştıramaman. Çalışmalara devam ettikçe sorun düzelecektir.
Kullanıcı avatarı
fotino

NoTimeToLife yazdı:Psi ball ı oluşturduktan sonra neler yapabiliriz ayağımızda sektirecek halimiz yok :D
İlk başlarda pek bir şey yapamazsın ama ilerledikçe nesneleri fırlatıp hareket ettirebilir, etrafında güç kalanı oluşturabilir, enerjisini vücuduna yayıp daha sağlıklı ve daha mutlu olabilirsin ve daha birçok şey yapabilirsin.
NoTimeToLife
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen NoTimeToLife »

3 gündür meditasyon yapıyodum dün tekniği denedim pek bi değişiklik olmadı bugün yine denediğimde ise:
Ellerimin geçmeyen bir şekilde karıncalandığını hissettim ellerimin icinde sanki nasıl anlatsam... Rüzgarın tende verdiği his gibi bir his vardı ama dokunamıyordum rüzgar değildi sonra içerideki odadan bir takırtı geldi kapı çarptı sanırım biraz irkildim tüm konsantrasyonum bozuldu.. ellerim normal hissetmeye başladı ilk denemeler için iyimi acaba? bide yeni tekniklere çalışıyimmi birde bana önerebileceğiniz güç arttırma yöntemleri vs varsa ö.m den yada burdan yazarmısınız? birde :D bu konularda bana koçluk (Sensei lik :) ) yapabilecek yardımcı olabilecek biri varmı arada soru falan sorabileceğim var ise ö.m den face yada msn bıraksınlar teşekkürler...
Bir insanın zekası: Verdiği cevaplardan değil; Sorduğu sorulardan belli olur (Albert Einstein)
Kullanıcı avatarı
fotino

NoTimeToLife yazdı:3 gündür meditasyon yapıyodum dün tekniği denedim pek bi değişiklik olmadı bugün yine denediğimde ise:
Ellerimin geçmeyen bir şekilde karıncalandığını hissettim ellerimin icinde sanki nasıl anlatsam... Rüzgarın tende verdiği his gibi bir his vardı ama dokunamıyordum rüzgar değildi sonra içerideki odadan bir takırtı geldi kapı çarptı sanırım biraz irkildim tüm konsantrasyonum bozuldu.. ellerim normal hissetmeye başladı ilk denemeler için iyimi acaba? bide yeni tekniklere çalışıyimmi birde bana önerebileceğiniz güç arttırma yöntemleri vs varsa ö.m den yada burdan yazarmısınız? birde :D bu konularda bana koçluk (Sensei lik :) ) yapabilecek yardımcı olabilecek biri varmı arada soru falan sorabileceğim var ise ö.m den face yada msn bıraksınlar teşekkürler...
İlk denemeler için iyi, sen kendini bu teknikle biraz daha geliştir sonra diğerlerine geçersin.
Aşağıdaki linkte güç arttırma yöntemi var.

https://telekinezi.com.tr/ileti22686.html#p22686