Psişik Güçlerinizi Açığa Çıkartmak İçin Yapılacak Diyet
Moderatör: Sai
- gabrielgray
Psişik Güçlerinizi Açığa Çıkartmak İçin Yapılacak Diyet
Merhabalar bu konuda anlatılanları günlük yaşantınızda uygularsanız Psişik kabiliyetleriniz en kısa sürede açığa çıkacaktır.Bu diyet niteliğindeki programı her yaştan her insan rahatlıkla deneyebilir.Eminim ki sonuçları olumlu olucaktır.
Psişik Güçlerinizi Daha Hızlı Keşfedebilmeniz İçin Ruhsal Diyet Programı
Kim istemez ki böyle yeteneklerin kendisinde var olmasını.İster çok ister ama sadece istemekle kalır.Çalışma olmaz,gayret,sabır,azim olmaz.Sadece ister ama istediğine ulaşmak içinde bir çaba sarf etmez. Etse bile bu çok kısa sürer olmayınca oluyor be kardeşim değip yarıda keser. Sizde böyle diğenlerdenmisiniz ? Sanırım bir çoğumuz böyle diğenlerdeniz. Ama birlikte çalışırsak bir arkadaş ile bir dost ile beraber çalışırsak bence bizler böyle diğenlerden olmayız. Bizlerde sizlerin dostları,arkadaşlarıyız o halde sizde olmuyor diğip vaz geçecenlerden olmucaksanız.
Bu programı ikiye ayrılır;
1. Bedensel diyet
2. Ruhsal diyet
Olmak üzere iki bölümde çalışacağız.
1. Bedensel Diyet
Eğer psişik güçlerimizi olabildiğince hızlı keşfetmek istiyorsak bedenimize en iyi şekilde bakmak gerekir.Sağlıklı bir beden ve sağlıklı organlar her zaman sizi hayatınızda bir adım öne taşır.Bedeninize iyi bakmak için yapmanız gerekenler;
Kahvaltı :
· Sabah kahvaltılarında çay yerine taze sıkılmış meyve suyu için
· Kahvaltılarınızda kepekli ekmeği tercih edin
· Kahvaltılarınızda aşırı yağlı yiycekler tüketmeyin
· Kahvaltılarınızdaki yiyecekler mümkünse köy ürünü olsun
· Mutlaka her kahvaltınızda bir adet rafadan yumurta tüketin
· Kahvaltılarınızda köy yapımı reçel,bal,pekmez vb. gibi şekerli gıdalar tüketin(az miktarda)
· Kahvaltılarınızda mutlaka bol zeytin yağlı yeşil zeytin tüketin
· Kahvaltılarınızda sucuk,sosis veya salam yememeye özen gösterin
Öğlen :
· Ballı süt veya taze sıkılmış meyve suyu içmeyi ihmal etmeyin
· Bol limonlu yeşillikler tüketin
· Balık veya tavuk tüketin yoksa bir kase sıcak,taze çorba tüketin
· Bol bol marul tüketin
Akşam :
· Ağır yemeklerden sakının
· Haşlanmış tavuk veya diğer et ürünü yemekler(Yağsız,haşlanmış)
· Bir tabak bol limonlu salata tüketin
· Bir ince dilim ekmek
2. Ruhsal Diyet
· Cevrenizde sizi rahatsız eden arkadaşlarınızdan uzaklaşın
· Yaptığınız işten zevk almıyorsanız ve yapabilme durumunuz varsa istifa dilekçenizi yazın
· Eviniz çok küçükse ormanlık bir yere kampa gidin
· Kesinlikle ama kesinlikle sigara içmeyin içiyorsanız hemen bırakın bırakamıyorsanız doktordan yardım alın
· Düzenli olarak ibadet edin
· Tv kesinlikle izlemeyin günde sadece 15 Dk’nızı haberlere ayırın
· İlginizi çeken türden kitaplar okuyun kronometre tutup bir sayfayı kaç saniyede okuduğunuzu hesaplayın ona göre bu süreyi en aşağı çekmeye çalışın
· Günlük 5 saaten fazla uyku uyumayın sabah 6 da ayakta olun
· Mutlaka her uykudan kalktığınızda hemen duş alın
· Akşam evinizden dışarı çıkıp çıplak ayakla toprakta gezinin
· Mozart veya onun gibi dinlendirici müzikler dinleyin
· Evin içinde kendi kendinize bağırın(hakaret olarak değil garip sesler çıkarın vb.)
· Düzenli olarak meditasyon veya yoga yapın
· Bilgisayar başında 1 saaten fazla kalmayın
· Kur’an veya diğer dini içerikli kitaplar okuyun ne anlatmak istediklerini kendi kendinize sesli olarak yorumlayın
· Eğer sakıncası yoksa günde bir bardak Viski veya şarap için
· Evinizde bir börek yapıp dışarıda fakir olan bir dilenciye veya başka birisine verin
· Yakınlarınızdan bir müdded uzaklaşın yalnız kalabileceğiniz bir yere gidin
Ve tabikide düzenli olarak spor yapın terlemekten korkmayın.
Bu programı günlük yaşantınızda uygularsanız sizlere ne gibi yararlar sağladığını kendi gözlerizle görecek ve inanamıcaksınız.
--Alıntıdır--
Kim istemez ki böyle yeteneklerin kendisinde var olmasını.İster çok ister ama sadece istemekle kalır.Çalışma olmaz,gayret,sabır,azim olmaz.Sadece ister ama istediğine ulaşmak içinde bir çaba sarf etmez. Etse bile bu çok kısa sürer olmayınca oluyor be kardeşim değip yarıda keser. Sizde böyle diğenlerdenmisiniz ? Sanırım bir çoğumuz böyle diğenlerdeniz. Ama birlikte çalışırsak bir arkadaş ile bir dost ile beraber çalışırsak bence bizler böyle diğenlerden olmayız. Bizlerde sizlerin dostları,arkadaşlarıyız o halde sizde olmuyor diğip vaz geçecenlerden olmucaksanız.
1. Bedensel diyet
2. Ruhsal diyet
1. Bedensel Diyet
Eğer psişik güçlerimizi olabildiğince hızlı keşfetmek istiyorsak bedenimize en iyi şekilde bakmak gerekir.Sağlıklı bir beden ve sağlıklı organlar her zaman sizi hayatınızda bir adım öne taşır.Bedeninize iyi bakmak için yapmanız gerekenler;
Kahvaltı :
· Kahvaltılarınızda köy yapımı reçel,bal,pekmez vb. gibi şekerli gıdalar tüketin(az miktarda)
Öğlen :
· Bol bol marul tüketin
Akşam :
· Bir ince dilim ekmek
2. Ruhsal Diyet
· Yaptığınız işten zevk almıyorsanız ve yapabilme durumunuz varsa istifa dilekçenizi yazın
· Kesinlikle ama kesinlikle sigara içmeyin içiyorsanız hemen bırakın bırakamıyorsanız doktordan yardım alın
· İlginizi çeken türden kitaplar okuyun kronometre tutup bir sayfayı kaç saniyede okuduğunuzu hesaplayın ona göre bu süreyi en aşağı çekmeye çalışın
· Evin içinde kendi kendinize bağırın(hakaret olarak değil garip sesler çıkarın vb.)
· Kur’an veya diğer dini içerikli kitaplar okuyun ne anlatmak istediklerini kendi kendinize sesli olarak yorumlayın
· Evinizde bir börek yapıp dışarıda fakir olan bir dilenciye veya başka birisine verin
Bu programı günlük yaşantınızda uygularsanız sizlere ne gibi yararlar sağladığını kendi gözlerizle görecek ve inanamıcaksınız.
--Alıntıdır--
- Mewtwo
Re: Psişik Güçlerinizi Açığa Çıkartmak İçin Yapılacak Diyet
Çok zor Bi TabLo günde 1 saat Pc Falan :) Seni, her dakka Sitede qoruom NasıL Olcak :))
- Hidrokinesis
adam yapıorum dememis saten :D sadece paylasmıs
- whaki
ben ztn pc den kalkabilsem yapacam telekinezi fln ama :D uzun zmandir yapmiyorum, psp ps3 aldim fln derken unuttum herseyi :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- msafacetin
arkadaşım bunu yazmadan önce okudunmu ben olsam değiştirir viski veya şarapı kaldırırdım hem ibadet et diosun hemde haram kabul edilen bişeyi yap diosun dostum seni dinleyip de içki içerse birisi bunun günahını sen çekiceksin bunu biliyomusun sana tavsiyem daha fazla kişi okumadan o maddeyi kaldır.
eğer ben yazmadım sadece alıntı yaptım dersen: ben bu yazıyı görmedim ve birçok kişide görmemiştir bence sen onların görmesine sebep oldun.
!!!!! umarım dikkate alırsın!!!!!
eğer ben yazmadım sadece alıntı yaptım dersen: ben bu yazıyı görmedim ve birçok kişide görmemiştir bence sen onların görmesine sebep oldun.
!!!!! umarım dikkate alırsın!!!!!
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
milletin aklı yokmuda viskiyi kendisi haram olduğunu bildiği halde içcek onu ancak çocuk yapar çocuğunda viski içebileceğini sanmıyorum 2. si viskinin haram olduğunu bile bile içen bir insanın suçu onun üzerine değil o içen insanın üzerinedir;)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- gabrielgray
Kardeşim ben bunu paylaşırken okuyorum sen merak etme. Alıntı yaptığım sitede bu olayı bende sordum zaten. Hatta bu siteden tanıdığım bir üye de orda gördü. Size o forumda yazdığım yorumu ve konu hakkında yazılan cevapları yazıyorum. İsteyen istediğini yapabilir.
Yazdığım yorum:
Herşey tamam da günde bir bardak viski veya şarap içmek ne fayda sağlayacak onu anlayamadım
Konu için yazılan yorumlar:
Teşekkür ederim.Ruhsal diyeti mümkün olduğunca uygulamaya çalışıcam çok güzel bir yazı.
Bu arada şarap yada viski günde bir kadeh içilirse bir çok faydası
var.En çok bilinenler;
1:kan dolaşımını hızlandırır.
2:Yemek Borusu Kanserini Önleyebilir
3:Radyasyonun Etkilerine Karşı müthiş bir bağışıklık kazandırır.
4:Alzheimer`a yakalanma riskini azaltır.
-----------------------------------
Şarap veya viski içmenize gerek yok. içki İçmiyenler Şarap görevini gören Kuru üzüm yiyebilirler. Ayriyetten Dinimizde İçki içince günaha gireriz evet ama şöyle birşey var Aklını götürücek Kendinden geçiricek duruma yani şSarhoş olursan aklın giderse o an ne yaptığını bilmessen işde o zaman Günaha girersin.
( Tabiki hiç içmemek Lazım )
(Saygılar)
Hayır bir paradoks değil...
Viski veya şarap insanı rahatlatır...
Tabi aşırıya kaçmadığı sürece...
Dikkat ederseniz bira veya diğer içki türlerini yazmadım...
Aynı zamanda dini içerikli kitaplarda okumak aynı görevi görür...
Buradaki amaç ruhu beslemektir...
Orada yazılanlar sadece seçeneklerden oluşuyor...
Dileyen kur'an okur...
Dileyen içki içer...
Dediğim gibi onlar sadece seçenekler sizler orada yazılanlardan...
Kendinize en uygun olanı seçip uygulucaksınız...
Allah ayetinde Alkol haram demiyor. Haram olsaydı bunu direk emrederdi.
Size yararı olduğu kadar fazlası zarardır. olaki buna uyasınız. sarhoşkende namaza durmayasınız diyor.
Yani bu durumda 1 bardak viski yada şarap içmek haramda değildir. günahta değildir.
Ne zamana kadar sarhoş olana kadar işte o zaman şeytanın emri altına girersiniz diyor. küfre saparsınız.
işte günah burda başlıyor. oda günah başlıyor yani yine Haram değil.
Allah domuz eti için ise Direk Haramdır dokunmayın bile diyor.
Yada Anaya babaya zulm etmek haramdır diyor
Kardeşine zulm etmek haramdır diyor
kul hakkı yemek haramdır diyor....
Olaya şu şekilde bakarsakta. Sirke dediğimiz şey havası kaçmış şaraptır.
önce şarap yapılır sonra havasının kaçması bekletilir içine R ile başlayan tam hatırlamıorum bi madde katılır ve sirke oluşur. %80 civarı sirke de alkol vardır.
Peygamber efendimizin en sevdiği şeydi Sirke.
Elma'da alkol vardır erikte vardır üzümde vardır. Patatesin %85 civarıda alkoldur.
Eğer Allah alkolu haram kılsaydı muhakkak Meyvalarıda haram kılardı olaki düşünmek lazım diyor Allah
Selam selam
Vesselam..
******* Nickli Üyeden Alıntı
sarhoşluğa yol açan madde ne?
alkol
o zaman bütün alkollü içecekler haramdır. bir damla da olsa.
**Kurana göre haram değildir. mehseplere göre haramdır. mehseplere göre sirke bile haramdır.
Ama Peygamber efendimiz sirkesiz yemeğe oturmazdı.
Ayet ne diyorsa bu emirdir. üstüne kitap yada ayeti genişletmek işte haram olan hasıl olan budur.
Allah ap açık Ayetler gönderdim onlar yetinmeyin üstüne eklemelerde bulundular diye boşuna demiyor
Selam selam.
Ey inananlar, şarap, kumar, tapınmak için dikilmiş olan taşlar, fal için kullanılan oklar, ancak Şeytan'ın işlerindendir ve birer pisliktir bunlar. Bunlardan kaçının da muradına erenlerden olun.( şarab hakkında burda kacının diyor ve bunlar pisliktir diyor.)
************* Nickli Üyeden Alıntı
Şarap veya viski içmenize gerek yok. içki İçmiyenler Şarap görevini gören Kuru üzüm yiyebilirler. Ayriyetten Dinimizde İçki içince günaha gireriz evet ama şöyle birşey var Aklını götürücek Kendinden geçiricek duruma yani şSarhoş olursan aklın giderse o an ne yaptığını bilmessen işde o zaman Günaha girersin.
(Saygılar)
**Kardeşim her zaman olduğu gibi din üzerinden felsefe yapmaya çalışıyorsun ki bu gayet yanlış bir tutum.Çoğu haram olan şeyin azıda haramdır Peygemberimiz içki içipde sarhoş olan birinin 40 gün boyunce namazının kabul olunmayacağını söylemiştir fakat bu sarhoş olunmadığı takdirde içki içmenin günah olmadığı anlamına gelmez çünkü Peygemberimiz aynı hadiste içki içipde sarhoş olmayanında 7 gün boyunca namazının kabul edilmeyeceğini söylemiştir.lütfen kendi felsefik yorumların yerine kaynağı sağlam olan İslam Alimlerinin direktifleri doğrultusunda yorum yap.Dini konular hakkında sağlam bilgin olmadan yorum yapman sakıncalı bir durum
+
http://www.yasinemre.com/sarhos-olmayac ... #more-1179
Buradada belirtildiği gibi sarhoş olmayacak kadar içki içmek haramdır
günde 1bardak şarap antioksidan olduğu için faydalı olabilir ama alkolün insan sağlığına hiçbir şekilde faydası yoktur onun yerine 1kaşık pekmez yenilebilir ya da yeşil-siyah çay içilebilir diye düşünüyorum
tabi ki tercih meselesi
Yazdığım yorum:
Herşey tamam da günde bir bardak viski veya şarap içmek ne fayda sağlayacak onu anlayamadım
Konu için yazılan yorumlar:
Teşekkür ederim.Ruhsal diyeti mümkün olduğunca uygulamaya çalışıcam çok güzel bir yazı.
Bu arada şarap yada viski günde bir kadeh içilirse bir çok faydası
var.En çok bilinenler;
1:kan dolaşımını hızlandırır.
2:Yemek Borusu Kanserini Önleyebilir
3:Radyasyonun Etkilerine Karşı müthiş bir bağışıklık kazandırır.
4:Alzheimer`a yakalanma riskini azaltır.
(Saygılar)
Hayır bir paradoks değil...
Viski veya şarap insanı rahatlatır...
Tabi aşırıya kaçmadığı sürece...
Dikkat ederseniz bira veya diğer içki türlerini yazmadım...
Aynı zamanda dini içerikli kitaplarda okumak aynı görevi görür...
Buradaki amaç ruhu beslemektir...
Orada yazılanlar sadece seçeneklerden oluşuyor...
Dileyen kur'an okur...
Dileyen içki içer...
Dediğim gibi onlar sadece seçenekler sizler orada yazılanlardan...
Kendinize en uygun olanı seçip uygulucaksınız...
Allah ayetinde Alkol haram demiyor. Haram olsaydı bunu direk emrederdi.
Size yararı olduğu kadar fazlası zarardır. olaki buna uyasınız. sarhoşkende namaza durmayasınız diyor.
Yani bu durumda 1 bardak viski yada şarap içmek haramda değildir. günahta değildir.
Ne zamana kadar sarhoş olana kadar işte o zaman şeytanın emri altına girersiniz diyor. küfre saparsınız.
işte günah burda başlıyor. oda günah başlıyor yani yine Haram değil.
Allah domuz eti için ise Direk Haramdır dokunmayın bile diyor.
Yada Anaya babaya zulm etmek haramdır diyor
Kardeşine zulm etmek haramdır diyor
kul hakkı yemek haramdır diyor....
Olaya şu şekilde bakarsakta. Sirke dediğimiz şey havası kaçmış şaraptır.
önce şarap yapılır sonra havasının kaçması bekletilir içine R ile başlayan tam hatırlamıorum bi madde katılır ve sirke oluşur. %80 civarı sirke de alkol vardır.
Peygamber efendimizin en sevdiği şeydi Sirke.
Elma'da alkol vardır erikte vardır üzümde vardır. Patatesin %85 civarıda alkoldur.
Eğer Allah alkolu haram kılsaydı muhakkak Meyvalarıda haram kılardı olaki düşünmek lazım diyor Allah
Selam selam
Vesselam..
******* Nickli Üyeden Alıntı
sarhoşluğa yol açan madde ne?
alkol
o zaman bütün alkollü içecekler haramdır. bir damla da olsa.
**Kurana göre haram değildir. mehseplere göre haramdır. mehseplere göre sirke bile haramdır.
Ama Peygamber efendimiz sirkesiz yemeğe oturmazdı.
Ayet ne diyorsa bu emirdir. üstüne kitap yada ayeti genişletmek işte haram olan hasıl olan budur.
Allah ap açık Ayetler gönderdim onlar yetinmeyin üstüne eklemelerde bulundular diye boşuna demiyor
Selam selam.
Ey inananlar, şarap, kumar, tapınmak için dikilmiş olan taşlar, fal için kullanılan oklar, ancak Şeytan'ın işlerindendir ve birer pisliktir bunlar. Bunlardan kaçının da muradına erenlerden olun.( şarab hakkında burda kacının diyor ve bunlar pisliktir diyor.)
************* Nickli Üyeden Alıntı
(Saygılar)
**Kardeşim her zaman olduğu gibi din üzerinden felsefe yapmaya çalışıyorsun ki bu gayet yanlış bir tutum.Çoğu haram olan şeyin azıda haramdır Peygemberimiz içki içipde sarhoş olan birinin 40 gün boyunce namazının kabul olunmayacağını söylemiştir fakat bu sarhoş olunmadığı takdirde içki içmenin günah olmadığı anlamına gelmez çünkü Peygemberimiz aynı hadiste içki içipde sarhoş olmayanında 7 gün boyunca namazının kabul edilmeyeceğini söylemiştir.lütfen kendi felsefik yorumların yerine kaynağı sağlam olan İslam Alimlerinin direktifleri doğrultusunda yorum yap.Dini konular hakkında sağlam bilgin olmadan yorum yapman sakıncalı bir durum
+
http://www.yasinemre.com/sarhos-olmayac ... #more-1179
Buradada belirtildiği gibi sarhoş olmayacak kadar içki içmek haramdır
günde 1bardak şarap antioksidan olduğu için faydalı olabilir ama alkolün insan sağlığına hiçbir şekilde faydası yoktur onun yerine 1kaşık pekmez yenilebilir ya da yeşil-siyah çay içilebilir diye düşünüyorum
tabi ki tercih meselesi
-
Müslümansanız alkollü içeceklerin her türlüsünün her miktarı haramdır.Bunun hakkında hadis vardır.
Sınanıyorsunuz...
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Şarap ve viski sağlığa çok zararlıdır.gabrielgray yazdı:Merhabalar bu konuda anlatılanları günlük yaşantınızda uygularsanız Psişik kabiliyetleriniz en kısa sürede açığa çıkacaktır.Bu diyet niteliğindeki programı her yaştan her insan rahatlıkla deneyebilir.Eminim ki sonuçları olumlu olucaktır.
1. Bedensel diyet
2. Ruhsal diyet
1. Bedensel Diyet
Kahvaltı :
Öğlen :
· Bol bol marul tüketin
Akşam :
· Bir ince dilim ekmek
2. Ruhsal Diyet
--Alıntıdır--
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
yanılıyorsun fotino günde 1 bardak şarap kalbe çok faydalı :D
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
-