Biokinezi hakkında çok az bilgim var.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 25 Erzurum
Biokinezi hakkında çok az bilgim var.
Merhaba öncelikle.Ben Yeni katıldım Engin Balcı.Biokinezi ile göz rengimi değiştirmek istiyorum.Yaşım 15 Bunun bir zararı olurmu ? Biokinezi göz rengi değiştirmek ile ilgili yardım edermisiniz ?
Re: Biokinezi hakkında çok az bilgim var.
bir cismin rengi neyse o rengi yansıttığı için o renkte görünüyordur. örneğin yaprakların yeşil olmasının sebebi yeşil rengi absorbe etmeleri yani yansıtmalarıdır.
biyokinezi ile ilgili çeşitli uygulamalar var, benim sana önereceğim yöntem şöyle; gözlerinin hangi renkte olmasını istiyorsan örneğin mavi olmasını istiyorsan gözlerinin mavi rengi yansıttığını düşün, gördüğün her mavi renkli cismin renginin gözlerin tarafından emildiğini düşün ve inan.. heralde olur ben denemedim aslında bikaç dakika denemiştim ama unutuyorum gözlerimin mavi rengi yansıttığını iyice odaklanmak ve sürekli farkında olmak lazım bunun için:))
biyokinezi ile ilgili çeşitli uygulamalar var, benim sana önereceğim yöntem şöyle; gözlerinin hangi renkte olmasını istiyorsan örneğin mavi olmasını istiyorsan gözlerinin mavi rengi yansıttığını düşün, gördüğün her mavi renkli cismin renginin gözlerin tarafından emildiğini düşün ve inan.. heralde olur ben denemedim aslında bikaç dakika denemiştim ama unutuyorum gözlerimin mavi rengi yansıttığını iyice odaklanmak ve sürekli farkında olmak lazım bunun için:))
-