İmkansız diye bir şey varmıdır? Tartışalım.
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
İmkansız diye bir şey varmıdır? Tartışalım.
Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında da gördüğünüz gibi "İmkansız diye bir şey var mı?" konusunu tartışmayı istiyorum. Eğer sizde yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Ama lütfen dini konuları karıştırmayalım.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: İmkansız diye bir şey varmıdır? Tartışalım.
Bence vardır mesela chronokinezi. Kim zamanı durdurabilir ki en azından normal biri?
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
Valla ben hayatımda uçanı gördüm. Zaten kaşığın büküldüğünü bilmek zamanı durdurmanın %50 yapılabileceği gibi bi oran veriyor. Onu yapan bunu neden yapamasın? İkiside imkansız gibi görünüyor değil mi?
Edit// Belkide onu uydurmuş olabilirler.
Edit// Belkide onu uydurmuş olabilirler.
- fotino
Zamanı durdurmak kaşık bükmekle çok farklı sonuçta zamanı durduran insan istediği her şeyi yapar.Ayrıca bu düzeye gelen insanın psikolojisinin çok ama çok güçlü olması gerek sonuçta nerdeyse her an ister istemez diğer varlıklarla etkileşim içinde olmak zorunda.
-
Kuran'da araştırmak lazım :/
- fotino
Dini konuları karıştırmıyalım demişsin.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
:D :DFirePower yazdı:Ben İksir Yardımıyla Kurt adam olma yolunda ilerliyorum..
Belirtilerinden Bazıları :
1 . Bu olay dün gece oldu ..Okuldan arkadaşım olan wolfman i rüyamda gördüm .Beni Çok pis Sinirlerdircek şeyler Yapıyodu ve Ben Acayip kızıyodum.Sonra kendime Geldiğimde arkadaşımın evinin kapısının önünde buldum kendimi neyseki böyle bir şey ihtimaline karşı evin anahtarını elime bağlamıştım ama gece eve dönmek biraz zor oldu !Not: O saatler de wolfmande sanki ben onun yanında onu izliyormuşum gibi hissetmiş...
2.Okulda dersteydik saat 10 sularıydı birden elimde bi şey hissettim elime baktıgımda renginin kahverengiye dönmeye başladıgını ve kıllanmaya başladıgını fark ettim sağ elimin serçe parmagıydı. Hemen elimi cebime soktum gizledim.2dk sonra cıkardıgımda normaldi ayni sekilde sol elime de oldu sınav esnasında başka derste saat 11 falandı.Başka bir arkadaş az daha görüyodu ..
3.Güçlendim ve hızlandım . Reflekslerimde gelişti..Ve Diğer duyularımda...
AMA EN TUHAFI bu anlattıklarımdan önce ama aynı gün sabah 7.00da okula gelmeden önce apartmanda [EN üst katta oturuyorum] Korkuluktan aşağıya baktım ve birden kafamı isteksizce hayır dermiş gibi sağa sola salladım. Birden Havlama sesi duyuldu ama sanki 2farklı şeyden çıkıyordu bu ses sonra durdu [EN alt kattan geldi bu sesler]tekrar isteksizce hayır gibi salladım tekrar aynısı oldu .Sonra tekrar aynısı oldu bunun.[Bu arada sesler giderek cogaldı ve apartmandan aşağı baktıgımda bir spiral şekli oluşuyordu]Sonra isteksizce ileri geri Evet dercesine kafamı salladım.Bunu yaptıgımda Uluma sesleri duymaya başladım ve çok korktum apartmandan aşağı inene kadar içimde bi tedirginlik vardı .Okudugunuz için teşekkür ederim .............
pixies forever <3<3
- FirePower
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
...
En son FirePower tarafından 24 Kas, 13:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
I'm a WereWolf
- fotino
Süper bir şey, peki iksiri nasıl hazırladın?FirePower yazdı:Ben İksir Yardımıyla Kurt adam olma yolunda ilerliyorum..
Belirtilerinden Bazıları :
1 . Bu olay dün gece oldu ..Okuldan arkadaşım olan wolfman i rüyamda gördüm .Beni Çok pis Sinirlerdircek şeyler Yapıyodu ve Ben Acayip kızıyodum.Sonra kendime Geldiğimde arkadaşımın evinin kapısının önünde buldum kendimi neyseki böyle bir şey ihtimaline karşı evin anahtarını elime bağlamıştım ama gece eve dönmek biraz zor oldu !Not: O saatler de wolfmande sanki ben onun yanında onu izliyormuşum gibi hissetmiş...
2.Okulda dersteydik saat 10 sularıydı birden elimde bi şey hissettim elime baktıgımda renginin kahverengiye dönmeye başladıgını ve kıllanmaya başladıgını fark ettim sağ elimin serçe parmagıydı. Hemen elimi cebime soktum gizledim.2dk sonra cıkardıgımda normaldi ayni sekilde sol elime de oldu sınav esnasında başka derste saat 11 falandı.Başka bir arkadaş az daha görüyodu ..
3.Güçlendim ve hızlandım . Reflekslerimde gelişti..Ve Diğer duyularımda...
AMA EN TUHAFI bu anlattıklarımdan önce ama aynı gün sabah 7.00da okula gelmeden önce apartmanda [EN üst katta oturuyorum] Korkuluktan aşağıya baktım ve birden kafamı isteksizce hayır dermiş gibi sağa sola salladım. Birden Havlama sesi duyuldu ama sanki 2farklı şeyden çıkıyordu bu ses sonra durdu [EN alt kattan geldi bu sesler]tekrar isteksizce hayır gibi salladım tekrar aynısı oldu .Sonra tekrar aynısı oldu bunun.[Bu arada sesler giderek cogaldı ve apartmandan aşağı baktıgımda bir spiral şekli oluşuyordu]Sonra isteksizce ileri geri Evet dercesine kafamı salladım.Bunu yaptıgımda Uluma sesleri duymaya başladım ve çok korktum apartmandan aşağı inene kadar içimde bi tedirginlik vardı .Okudugunuz için teşekkür ederim .............
-