Psi-wheel direnmesi
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi-wheel direnmesi
Arkadaşlar 1.5 aydır hergün kapak çalışması yapıp psi-wheel ile uğraşıyorum.İlk zamanlarda kontrolsüz olarak döndürmeyi başarıyodum.Şimdi ise kağıda bi kuvvet uyguladığımı hissediyorum.Eminim ki o kağıdın dönmesi için kuvvet uyguluyorum.Ters yöne dönerse hemen durdurabiliyorum ama döndüremiyorum.Bazen aniden ters yöne dönüyo ben öbür yönde bir kuvvet uygulayıp hemen durdurabiliyorum.Bunların hepsini hissedebiliyorum.Benim sorum şu 1,5 aydır uğraştan sonra bu kağıdın bana bu kadar direnmesi normal mi ? Eğer normal değilse ne yapmalıyım ?
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Psi-wheel direnmesi
Bu tür şeyler kişiden kişiye göre değişir ama genel itibariyle 1,5 ay kontrol için yeterli bir süre
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- UsTr
Bende onu diyorum ne var ki bende kağıt bana hala direniyo bi türlü döndüremiyorum sanki çok ağır bir çarkı döndürmeye çalışıyorum gibi oluyo ama dönmüyo.yinede saol çalışmaya devam edicem 5 aydan sonra hala ilerleyemezsem umudu keserim.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
olur öyle yavaş yavaş enerjini daha kolay yönlendiricen devam et sen
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Aklını başka işlere veriyor olabilir misin? İstemeden de olsa.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Sen bilirsin ama bence yapmasan bile umudunu kesme kimi 10-15 günde yapar ama fazla bir şey yapamaz kimi de 2-3 yılda yapar ama süper bir şey yapar onun için sende sakın vazgeçme.UsTr yazdı:Bende onu diyorum ne var ki bende kağıt bana hala direniyo bi türlü döndüremiyorum sanki çok ağır bir çarkı döndürmeye çalışıyorum gibi oluyo ama dönmüyo.yinede saol çalışmaya devam edicem 5 aydan sonra hala ilerleyemezsem umudu keserim.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- UsTr
Ben birde psi-wheel'e bakış açısını merak ediyorum.Masaya koyup sandaleye oturup düz açıyla bakınca olmuyordu.Şimdi yerde bağdaş kurup psi-wheel'e tepeden bakarak yapmayı denedim hem yönünü kontrol edebiliyorum hemde döndürebiliyorum.Acaba masaya koyduğumda bakış açısındamı bi yanlışlık var ?
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
kardeşim o kadar detaya takılırsan yavaş ilerlersin psi wheel her açıdan döner masaya koy psiyi bi sandalye çek otur normalde yediğin yemeğe nasıl bakıyosan öyle bak psiye ellerini kenarlarına koy hiç bişey düşünmeden kağıda bak enerjini ellerinden serbest bırak bu teknikle çalışırsan güzel ilerlersin
pixies forever <3<3
- UsTr
Zaten bu kadar detaya takılmıyodumda bi ihtimal diye düşündüm senin dediğin teknikle çalışıyorum zaten sadece güç sorunu var onuda aşıcam İNŞALLAH.Yardımlarınız ve desteğiniz için hepinize teşekkürler.
- UsTr
Yeni konu açmamak için burdan sorayım dedim.ozina nın dediği gibi normal yediğim yemeğe nasıl bakıyosam psi wheele öle bakarak çalışıyodum bi türlü hareket bile ettiremedim.Sonra yere koydum ve ellerimi yanına koydum kafam başka yere gitse bile sadece ellerimin yanında olması psi wheele çok güçlü bir şekilde enerji gitmesine sebep oluyordu ve dikkatimi verdiğimde kontrol edebiliyordum.Bunun nedeni ne sizce ?
-