Telepati
Moderatör: Sai
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Telepati
Konuyu umarim dogru yere aciyorumdur, telepati.orgda kimse yokta..
Herneyse.. Telepati uzerinde yogunlastim yaklasik pazardan beri ugrasiyorum.. Az once yaklasik 1 saat fln iste sifir dsunceye gectim gibi ve icerde kardesimin aklina girdigimi onun icinde oldugumu dusundum o benmissim gibi.. Tuvalate gitmesini soyledim, sonra baktim olmayacak galiba, baska seyler hayal ettim.. Sonra birden kapi sesi duydum iceri gittim kardesim wcye girmisti :)
Herneyse.. Telepati uzerinde yogunlastim yaklasik pazardan beri ugrasiyorum.. Az once yaklasik 1 saat fln iste sifir dsunceye gectim gibi ve icerde kardesimin aklina girdigimi onun icinde oldugumu dusundum o benmissim gibi.. Tuvalate gitmesini soyledim, sonra baktim olmayacak galiba, baska seyler hayal ettim.. Sonra birden kapi sesi duydum iceri gittim kardesim wcye girmisti :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Re: Telepati
düşüncenin etki etmesi için onu serbest bırakmak gerekiyor ve sen başka şeyler hayal ederek diğer düşünceni serbest bırakmışsın ve etki etmiş kardeşine
- Yalniz
oyle olmus galiba :) ozman hep oyle yapayim, yani once gondermek isteidigim dusunceyi yollamaya calisiyim hedefi falan belirleyim :D sonra birakiyim gitsin :) ayni sey gibi : al su mektubu suna var diyosun adama, sen konusmani bitirince adam gidiyo :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- Yalniz
sagol :D ama bi kez oldu galiba :D
- Yalniz
ins :) ama bisey sorcam simdi ben yani onun bunun aklina girip biseyler yaptirmak istemiyom yani istiyorum da dusuncelerinide okumak istiyorum, bunu yapsam boyle bunda ilerleyip onda geri mi kaliirim ?
görme engellilerin hisleri neden çok gelişmiştir biliyor musun? karanlıkta oldukları için odakları hep aynı noktada ve içsel bir sessizlik var, yani sağ beyinleri daha aktif, biz de sağ beynimizi aktif hale getirebilmek için içsel bir sessizlik yakalamalıyız o da gün içinde yapacağın meditasyonlarla olur, şuurlu zihin susarsa bilinçaltı zihin devreye girer ve karşımızdakilerin zihnini okuyabiliriz ya da olacak olayları önceden hissedebiliriz. meditasyonla uğraşamam diyorsan kapak çalış o zaman o da aynı görevi görüyor yeterki odaklanırken birşey düşünme.
- Yalniz
tamam zaten su odaklanmayi cozseydik hersey olcak ya :D hayirlisi :) kapak calisam ins.. sagolasin :)
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
zener kartlarını da dene
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-