Arkadaşlar bu teknik çok az kişi tarafından bilinen ve telepatiden daha farklı ve bin kat daha etkili bir yöntem, karşı tarafın haberi olmasına gerek yok, ön hazırlık yapmaya gerek yok, gözleri kapamaya gerek yok vs.
aslında bu tekniği bencillik edip kimseyle paylaşmayı düşünmüyordum ama içimdeki ses paylaşmam gerektiğini söyledi.
sizden isteğim şu; bu tekniği kişilerin iradesini olumsuz yönde etkileyecek şekilde kullanmamanız, çünkü hipno telepatide kanun mutlaktır, büyük küçük, güzel çirkin, zengin yoksul hiçkimse kurtulamaz ve tamamen savunmasız durumdadırlar, o yüzden unutmayın ki yaptığınız her kötülük bumerang gibi er ya da geç size dönecektir.
bu teknikle inanılmaz, hayretler içinde kaldığım sonuçlar aldığım için de paylaşıyorum. tekniğe geçecek olursak;
*** Öncelikle karşı tarafın gözlerine bakmanız ve düşüncenizin onun gözlerinin arkasındaki optik antenlere ulaştığını hissetmeniz gerekiyor yani onun gözlerinin içini ve arkasını görmeye çalışın, çünkü oradaki optik sinirler sizin düşünce frekanslarınızı algılayıp onun beynindeki görüntü merkezine ileterek akıllarında birden bire yıldırım hızıyla bir görüntü oluşturacaktır.
*** Düşündüğünüz şeyi ona bakarak sanki o düşünüyormuş ve yansıtıyormuş gibi hissedin ve sizin düşüncenizi o kendi içinde kendi kendine söylüyormuş gibi hissedin. Örneğin, bir beyaz eşya satıcısı televizyonlara bakan bir müşterinin iki televizyon arasında kararsız kaldığını görür ve hangisini almak istediğini sorar, müşterinin almak istediği tv pahalı olandır ve o kadar parası olmadığını söyler, satış elemanı da ona bakarak içinden " olsun yine de alıyorum" der ve bu cümleyi sanki müşteri düşünüyormuş gibi hisseder ve müşteri pahalı tv yi alır ve müşteri mağazadan ayrılırken satış elemanı ona bakarak içinden "size yeni müşteriler getireceğim sizi onlara tavsiye edeceğim" der hemen hemen her müşteriye uygular bunu ve birkaç gün içinde müşteri sayısında artış olur. bu teknikteki mantığı anlayabildiyseniz istediğiniz her duruma uygulayabilirsiniz.
*** Duygular için de geçerlidir, hoşlandığınız kişi içinden örneğin "Ahmet çok iyi biridir, onun yanındayken çok mutluyum" dediğini düşünebilirsiniz ve her zaman BEN eki kullanmalısınız, sen şunu yapacaksın, onu yap bunu yap şeklinde değil de, bunu yapmak istiyorum, şununla konuşmak istiyorum vs. her zaman Ben eki kullanmalısınız.
*** Uzaktaki kişiye veri göndermek içinse gözlerinizi kapatıp onu, sizin düşündüğünüz şeyleri düşünüyormuş ve yapıyormuş gibi hayal etmeniz yeterlidir, ben hiç tanımadığım kişilere bile uzatan hipno telepati yaptım, bazılarına hemen etki etti bazılarındaysa birkaç günümü aldı ama hep oldu.
SİZDEN İSTEĞİM BU TEKNİĞİ KÖTÜ AMAÇLAR İÇİN KULLANMAYIN VE BU DEĞERLİ TEKNİĞİ YAŞAYARAK İYİ ODAKLANARAK DOĞRU BİR ŞEKİLDE KULLANIN VE DENEMEYE DEVAM EDİN OLMAZ DEMEYİN BEN DENEDİM OLUYOR.
basit bir örnek veriyim geçen gün mont almak için mağazaya gittim ve satış elemanı bir kız yanıma geldi, ne istiyorsun falan filan derken( onun dişlerine gözüm takıldı ve ben insanların dişlerine bakarak hangi burçtan olduklarını anlayabiliyorum) içimden "burcun ne" diye geçirdim ona bakarak ve bana burcumu sordu çok yoğun hissettim bunu söylerken sanki o düşünüyormuş gibiydi. hikayenin sonunda telepat kızın telefonunu alır hikaye böyle bitiyor :D
tekniği denerken heyecanlanma, heyecanlanırsan odaklanamazsın, ya bu tekniği yaparım ya da hayata küserim şeklinde de düşünme, bi deneyelim bakalım nasılmış şeklinde düşün ve rahat ol.
Çok güzel bi teknik ama bu tekniği uygulamak için telapatik yönde ilerlemek gerekmiyomu.Yani direk hiç çalışmadan ben bunu birine yapsam oluyormu.Hissederek yapsam yani olurmu çünkü hemen olması için belli bir telepatik seviye gerekmezmi.
olduuuu :D hahaha cok mutluyum yaa :D biriyle yazisiyordum.. cikicakti.. cikmdan once bisey demesini istedim ne oldugunun onemi yok :P onu yaziyormusum gibi dusundum vs :D sonra onu yazdi :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)