Enerjiyi ele yönlendirme (kendi tekniğim)

Moderatör: Sai

Infamous
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Enerjiyi ele yönlendirme (kendi tekniğim)

Okunmamış mesaj gönderen Infamous »

Bu tekniği nasıl bulduğuma kısaca deyineyim öncelikle.. Bildiğiniz gibi chi enerjisi adı ile anılan insanın metafiziksel bir gücü var.. Chi enerjisininde midenin üst kisminda küresel veya elipsel bir şekilde olduğu varsayılır.. Bende buradan yola çıkarak psi-well veya psi-ball gibi enerji ile maddeye etki etmek için önce enerjinin ele yönlendirilmesi gerektiğini düşündüm.. Tekniğide şu şekilde uyguladım.. Öncelikle chi enerjimi küresel kabul ettim ve iki yanının açılarak enerjinin vücuduma sızdığını varsaydım ve vücuduma sızan enerjinin ayaklarımdan başlayarak bütün vücudumu doldurduğunu ve vücudumda yer kalmayıncada avuç içlerimden dışarı çıktığını kendime kabul ettirdim ve buna iyice konsantre oldum.. Avuç içlerimi birbirine çevirerek arada 15-20 cmlik boşluk bırakarak bir avucumdan çıkan enerjinin diğer elimi sardığını düşündüm.. Böylece ellerim karıncalandı ve psi-ball gibi olayları daha rahat bi şekilde yapabilmeye başladım..
İnanmak zafere ulaşmanın %90 ını oluşturur

Kullanıcı avatarı
stormxx
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir

Re: Enerjiyi ele yönlendirme (kendi tekniğim)

Okunmamış mesaj gönderen stormxx »

ne kadar zamanını aldı hocam konsantre olayı ?
Bugünkü Aklım olsaydı Dün Yaptıklarımı Yapmazdım, Ama Dün Yaptıklarımı Yapmasaydım Bugünkü Aklım Olmazdı..
Infamous

Tamamen konsantre olmam yaklaşık 40 dk sürdü.. Ama konsantre olduktan sonra çok yavaşça döndürdüğüm psi-well hızlandı ve bi türlü oluşturamadığım psi-balli yapabildim biraz küçük bi ball oldu ama :) bilyeden biraz büyük oldu yaptığım psi-ball ve gözle az farkedilmesine rağmen iki elimi kapatınca sıcaklığını gayet net farkedebildim..
Kullanıcı avatarı
stormxx

kardeş ben bu psibal ı anlamadım gitti nasıl yapıoruz ne işe yarıyor ?:) bliorum çok şey istiyorum ama yardım edersen çok sevnrm
Bugünkü Aklım olsaydı Dün Yaptıklarımı Yapmazdım, Ama Dün Yaptıklarımı Yapmasaydım Bugünkü Aklım Olmazdı..
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Afbuyur. Psi-ball i oluşturdun ve gözle farkettin öylemi ? Eminmisin ? Bilyeden biraz büyük filan demişsin bayağı bi şaşırdım. Çünkü enerji hiçbir şekilde ball olmaz.Psi ball sadece enerjini yoğunlaştırmanı sağlar.Ayrıca enerjiyi gözle görmek mümkün deildir.

Infamous

Dikkat edersen gözle çok çok farkettiğimi söyledim ve enerjiyi istediğin şekle sokabilirsin.. Gözle şu şekilde farkettim arkada siyah kitaplık vardı odada çok hafif ışık vardı ve siyah kitaplığa doğru döndüm kitaplığa doğru bakmama rağmen kitaplığa odaklanmamistim iki elimin arasında dalgamsi bi şeye takıldı gözlerim.. Bide sana şöyle söyleyeyim gözlerimde hafif rahatsızlık var görme kusuru değil normal bi insandan daha iyi gösteren bi kusur karanlıkta gözlerim maddesel enerjiyi görebiliyor.. Yani gece olduğunda herkesten iyi görebiliyorum maddesel enerji beyaz, açık mavi ve yeşilimsi bi renkten oluşuyor.. Yani geceleri nesneleri daha parlak görebiliyorum.. Ve elimin ortasında oluşan şeyin bilyeden biraz büyük bişey olduğuna %100 eminim..
Kullanıcı avatarı
stormxx

infamaous psibala konsantre olurken nasıl imajine ediosn kardeş ?
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

yani geceleri bir nevi astraldesin?
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Infamous

fotino dediğin gibi bi çeşit astralde oluyorum geceleri değil sadece karanlıktada.. Ama bu hayatı benim için yaşanılmaz kılıyor. Gece gördüğün her kişinin etrafının hafif parlaklıkta açık gri renkte olduğunu düşünsene. Maddelerde titreşim oluyorya o hafif titreşimlerden dolayı cansız bütün maddelerde sürekli enerji wardır.. Bunu görmek beni çok rahatsız ediyor..

stromxx psi-ball a konsantre olurken önce gözlerimi kapatım 3-4 derin nefes alıyorum ve en son aldığım nefeste nefesimi sonuna kadar yavaşça verip nefes almadan 3-5 sn bekliyorum sonra 2-3 derin nefes daha alıp işte chi enerjimin vücudumu doldurup taştığını düşünüyorum ellerime enerjiyi yönlendirdikten sonrada gözlermi kapatıp 2 avucumu bir birine ellerim düz olacak şekilde doğrultarak 2 dk kadar bekliyorum bu sıradada ellerimden çıkan enerjinin birbirine çarpıp ortada küresel şekilde biriktiğini kabul ediyorum ve oluyor.. yaptığım psi-ballı çok hafiften görebiliyorum ve ellerimi birbirine yaklaştırdıkça psi-ballın sıcaklığını hissediyorum..
Kullanıcı avatarı
stormxx

öncelikle açıklaman için teşekr ederm. bunları boş zihinle yapman gerekior sanırım ama ben bitürlü zihnimi rahat bırakamorum müzie son derece merakım var biraz gözlerimi kapasam aklıma şarkı geliyor konsantre falan kalmıyor napmam gerekior ?:)