Hipno Telepati Tekniği
Hipno telepati nasıl yapılır? Hipno telepati nedir? Hipno Telepati teknikleri
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
Re: HİPNO TELEPATİ
Heralde Telepati Degil Ama mesela ben birşey düşünüyorum söyle olsa nasıl olur yada şöyle bişi varmıdır gibisinden ardından o olay gerçekleşiyor veya bilgileniyorum
örnek verecek olursak mesela cuma günü tarih dersindeyiz düşündüm acaba padişah ların soyundan kişiler varmı halen falan gibisinden sonra sınıftan bi kız var
2.abdülhamidin torununun torununun çocugu :D biraz uzak gibi ama sonuçta onun soyundan :D
örnek verecek olursak mesela cuma günü tarih dersindeyiz düşündüm acaba padişah ların soyundan kişiler varmı halen falan gibisinden sonra sınıftan bi kız var
2.abdülhamidin torununun torununun çocugu :D biraz uzak gibi ama sonuçta onun soyundan :D
bu da telepati aslında, beynimizin aradığımız soruların cevabını karşımıza çıkarması da iç benliğimizle ilgili bir durumdur. öğrenmek istediğin ne varsa önce önce kendi içine sor:)
-
- Yaşadığınız İl: 25 Erzurum
Teşekkürler bu süper bişi telekineziye çalışmak için vaktim yok ama bunu herhalde yapabilirim teşekkür ederim bir de böyle şeyleri nerden buluyorsun ?
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Maalesef yapamadım
Belki biraz daha parapsikoleji de ilerlemem gerekiyordur
Ama yine de teşekkürler :)
Artık aranızdayım
)

süjenin başka şansı yok mutlaka etki etmesi gerek buna inanarak dene bir de:)Carmen25 yazdı:Maalesef yapamadım
bi arkadaştan öğrendim diyelim:)haLLowen yazdı:Teşekkürler bu süper bişi telekineziye çalışmak için vaktim yok ama bunu herhalde yapabilirim teşekkür ederim bir de böyle şeyleri nerden buluyorsun ?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
bu aref varya yetenek sizsinizdeki odamı telepati ile yapıo istedigi şeyleri söyletiyo olabilirmi...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Birde aref " şimdi bütün herkesin elimdeki kaşığın eridiğinin düşünmesini istiyorum " diyodu. Bütün salonun düşünce gücünün o kaşığa gitmesi mümkünmü ? Çünkü o kadar rahat ve zorlanmadan yapıyo ki ? Tabi ilüzyon olma ihtimalide var ama sonuçta bi ihtimal diye düşünüyorum.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Bunu cisimler üzerinde de yapabilir miyiz örneğin bilgisayara interneti açacağım dersek internet gibi bişey açılırmı? yoksa boşuna denemeyeyim mi?
-