psi ball başkaların görmesi?
- gizlicocukk
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
psi ball başkaların görmesi?
Arkadaşlar bazı resimlerde adam psiball yapmış gözüküyor

En son Admin tarafından 14 Oca, 21:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Gereksiz linkler temizlendi
Sebep: Gereksiz linkler temizlendi
BuRaKoRaY
Re: psi ball başkaların görmesi?
bu resim gerçek değil muhtemelen, kadının elindeki enerji değil yıldırım mübarek :D
enerjinin boyutu çok yüksek olmadığı sürece 3.gözü açık olmayan enerjiyi göremez.
enerjinin boyutu çok yüksek olmadığı sürece 3.gözü açık olmayan enerjiyi göremez.
bence bu resim photoshop niçin derseniz kadının ellerine ve resimde gözüken adama bakın buğulaşma var acaba o zamanda photoshop var mıydı ?
(Bence)
(Bence)
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Sonradan yapılmış olabilir. Fotoğraf tarayıcıyla bilgisayara aktarılmıştır. Sonra da photoshop yapılmıştır :)hakan yazdı:bence bu resim photoshop niçin derseniz kadının ellerine ve resimde gözüken adama bakın buğulaşma var acaba o zamanda photoshop var mıydı ?
(Bence)
Artık aranızdayım
)

- **profesyonel**
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
psi-ball psikolojik bir etkide olabilir yada sinirlerle ilgilide olabilir bir insan elini belirli bir alan içerisinde eli ileri geri hareket ettirince el zaten diğer tarafa doğru gitmeye çalışınca(eğer uzun süre yapılmışsa)gitmeyecektir.Psi-ball bundan da olabilir ama bu telekineziye inanmıyorum anlamına gelmez sadece psi-ballın varlığında şüpheliyim eğer iki elinizle yapmasanızda bir cisme doğru ileri geri yapsanız tabii bir süre kadar sonra ondan daha ileri gitmeye çalışınca insana karşı bir etki ediliyormuş gibi gelir benim düşüncem bu ve internette psi ile başlayan her tekniğin yalan olduğunu düşünüyorum
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- Carmen25
Aslında belki size birazcık katılsamda, psi ile başlayan her şey yalan değil. '**profesyonel** yazdı:psi-ball psikolojik bir etkide olabilir yada sinirlerle ilgilide olabilir bir insan elini belirli bir alan içerisinde eli ileri geri hareket ettirince el zaten diğer tarafa doğru gitmeye çalışınca(eğer uzun süre yapılmışsa)gitmeyecektir.Psi-ball bundan da olabilir ama bu telekineziye inanmıyorum anlamına gelmez sadece psi-ballın varlığında şüpheliyim eğer iki elinizle yapmasanızda bir cisme doğru ileri geri yapsanız tabii bir süre kadar sonra ondan daha ileri gitmeye çalışınca insana karşı bir etki ediliyormuş gibi gelir benim düşüncem bu ve internette psi ile başlayan her tekniğin yalan olduğunu düşünüyorum
Psi' “Pounds per square inch” ifadesinin kısaltmasıdır. İngiliz ölçü sisteminde kullanılan inç kareye pound cinsinden uygulanan kuvveti tanımlar. Psi enerji ya da psi etkisi Parapsikoloji alanında kullanılan bir terim olup, insanın paranormal yeteneklerinde sözkonusu olan gücü ya da etkiyi belirtmek üzere ortaya atılmıştır. Grek alfabesinin 23. harfi olan "psi", kimi filozoflarca "ruh" ya da "yaşamsal güç" anlamında kullanılan "psikhe" sözcüğünün ilk harfi olduğundan, Parapsikoloji'de ESP (duyular-dışı algılama) ve PK fenomenlerinin açıklanmasında kullanılan bir terim haline gelmiştir.
Yani bu yüzden psi' nin hiç bir suçu yok :D
Artık aranızdayım
)

- UsTr
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Psi nin suçu yok zaten :D Psi ile ilgil bir şüphede yok. Ama bence enerji ball olmaz.Yani bunun bir sürü tartışması yaşandı bu forumda.Psiball enerjiyi belli bir noktaya yoğunlaştırmak için kullanılan bir tekniktir.Yani enerji top şeklini almaz.Psiball fırlatma gibi kavramlarda herhalde enerjiyi o yöne yönlendirme oluyo.Ama enerjinin top olmayacağından ve olamayacağından eminim.Bu yüzden olmayan birşeyide göremezsin.
- Carmen25
Arkadaş psi' ye inanmıyorum diyince ondan bahsetmiştim. Zaten psi-bal' ı göremiyorsak, top şeklinde olup olmadığını da bilemeyiz. Bu konu da size katılıyorum :)UsTr yazdı:Psi nin suçu yok zaten :D Psi ile ilgil bir şüphede yok. Ama bence enerji ball olmaz.Yani bunun bir sürü tartışması yaşandı bu forumda.Psiball enerjiyi belli bir noktaya yoğunlaştırmak için kullanılan bir tekniktir.Yani enerji top şeklini almaz.Psiball fırlatma gibi kavramlarda herhalde enerjiyi o yöne yönlendirme oluyo.Ama enerjinin top olmayacağından ve olamayacağından eminim.Bu yüzden olmayan birşeyide göremezsin.
Artık aranızdayım
)

- **profesyonel**
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
kusura bakmayın psi ile başlayan internetteki teknikler diyecektim ama cümleyi kısaltınca yanlış anlaşılmış benim kast ettiğim psi-ball,psi-pet,psi-ice filandı:) şimdi iletime tekrar baktımda ben zaten psi ile başlayan teknik demişim neyse sonuçta bunları öğrenmenin zararıda olmaz:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- Carmen25
Asıl ben özür dielrim sizi yanlış anladığım için :)**profesyonel** yazdı:kusura bakmayın psi ile başlayan internetteki teknikler diyecektim ama cümleyi kısaltınca yanlış anlaşılmış benim kast ettiğim psi-ball,psi-pet,psi-ice filandı:) şimdi iletime tekrar baktımda ben zaten psi ile başlayan teknik demişim neyse sonuçta bunları öğrenmenin zararıda olmaz:)
Artık aranızdayım
)

-