Dönüyorum
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Dönüyorum
Arkadaşlar biliyorsunuz sizi daha önce de bilgilendirdim. Bir süre forumdan uzak kalmam gerekti. Ama yavaş yavaş dönüyorum ve eskisi gibi yoğun konular açmaya devam ediyorum. Farkındalık eğitimine devam. Telepati alanında da biraz bilgilendirme yapabilirim. Koruyucu'nun takipçilerini bekliyorum. Lütfen arkadaşlar beni yalnız bırakmayın. Tekrar görüşmek üzere...
:D
:D
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Dönüyorum
telepati konularini sabirsizlikla bekliyorum :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
ya murathan bana konsantrasyonda biraz yardımcı ol hiç konsantre olamıyorum :'(
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Konsantrasyon çok zordur ben en az 3 ay uğraştım ve bunu ferdi (fenomen) abini yardımıyla yaptım kapak tekniği var onu dene ben o sayede kaşık büktüm yada bir yere uzan ve karanlığa odaklan başarılar :DZek Asakura yazdı:ya murathan bana konsantrasyonda biraz yardımcı ol hiç konsantre olamıyorum :'(
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
byler sa oncelıkle
Ben telekınezıye basladıım gun psiwheeli dondurdum 1 ay sonra pıpet dondurdum sonra atesı denedım mumun atesini 1 nebzede olsa hareket ettırebılıorm ama psi whelı kaba koyunca olmuyor:S bugun okulda arkadasa psi ball yaparak koluna elektrık çarptırdım her seferınde elektrık carptı...Sizce kendımı nasıl gelıstırebılırım (kagıt nasıl bukuluor anlatırsanız sevınrm :D saygılar)
Ben telekınezıye basladıım gun psiwheeli dondurdum 1 ay sonra pıpet dondurdum sonra atesı denedım mumun atesini 1 nebzede olsa hareket ettırebılıorm ama psi whelı kaba koyunca olmuyor:S bugun okulda arkadasa psi ball yaparak koluna elektrık çarptırdım her seferınde elektrık carptı...Sizce kendımı nasıl gelıstırebılırım (kagıt nasıl bukuluor anlatırsanız sevınrm :D saygılar)
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Şu an evde değilim. kardeşim hastanede. O yüzden cevap yazamayacağım ama birkaç gün içinde cevap vereceğim.
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
ALLAH şifalar versin kardeşine. Telepati yi bekliyorum :DElectro Matt yazdı:Konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Şu an evde değilim. kardeşim hastanede. O yüzden cevap yazamayacağım ama birkaç gün içinde cevap vereceğim.
İMZA