imkansız tartışalım

Moderatör: Sai

volkan 09
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

imkansız tartışalım

Okunmamış mesaj gönderen volkan 09 »

Arkadaşlar bakın insanlar telekinezi yapıyoruz ben kendimi hayaya kaldırıp uçsam bu psi pet yapmak için basit gelir ben imkansızın olmadığını ve olsa bile imkansız olan tek şeyin insan olduğunu düşünüyorum çünkü biz neleri aştık artık biz daha ileri gidiyoruz bir düşünün bir maddeyi yerinden oynatık ve farkındalık açısından madde yok dedik fakat psi pet olmaz teleportation portal olduğunu imaknsızın olmadığını öne sürüyorum ve bunu kapsamlı bir biçimde tartışmak istiyorum yorumları bekliyorum !

Kullanıcı avatarı
Carmen25
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: imkansız tartışalım

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

Aslında bunu biz tartışmıştık diye atırlıyorum; https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/i ... t3972.html
Bahsetmek istediğin bu muydu? Yoksa başka bir şey mi? :)
Artık aranızdayım :))
volkan 09
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

Okunmamış mesaj gönderen volkan 09 »

hayır bunu gördüm daha kapsamlı olmasını sitiyorum
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

psi pet ayrı bişey. çok çalışırsan telekinezide tırı kaldırırsın ama psi pet enerjiye can vermektir yani yaratmış olursun o da imkansız işte
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ozinaya katılıyorum.Sen nasıl bir eneriye önce şekil daha sonra ruh verebilirsin ?Yaratmak ALLAH'a mahsus olduğu için bencede imkansız.

Kullanıcı avatarı
SamedTarik
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen SamedTarik »

Bir şey yaratmak sözkonusu değil bence burda. Sadece şekil vermek gerekiyor haksızmıyım? Sonuçta o şeklin bir "evcil hayvan" olduğunu biz hayal ediyoruz, o sadece bir enerji yığını.
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Tamamda psi pet kavramı sadece şekil vermekten ibaret deildir.Psipet kavramını ortaya atıldıktan sonra onun bir evcil hayvan olduğunu ve ona veren görevleri yapacağını,içine filan koyabileceğini o hayvanın özelliklerini filan kullanabileceğini gibi birçok şey söylendi.İşin aslı enerjiye şekil verebiliyomuyuz yoksa veremiyomuyuz onu bile bilemezken nasıl bunları başarabilirz ? Senin dediğin enerjiye şekile vermek.Ona bi lafım çünkü kesin bişey değil.Olabilme ihtimali var.Ama Psipet kavramı ruhu olan bir canlı olduğu için yaratmaya girer.Enerjiye şekil vermede bence mümkün deil.Bence enerji sadece yönlendirilebilir.
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Enerjiye neden şekil verilemesin ki ayrıca psipet ruhu olan bi canlı farklı bi hayvan değil sadece senin düşüncelerinle senin enerjinle hareket edebilen bi şey ben bunun olabileceğine pek imkan vermiyorum ama belki çok ustalaşanlar yapabilir ...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.