psi wheel yaparken ne düşünüyorsunuz?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
psi wheel yaparken ne düşünüyorsunuz?
basliktan da anlasildigi gibi psi wheel çevirirken odaklandiginiz zaman bisi dusunuyormusunuz ya da onu nasil ceviriyorsunuz ben bu konuda sorun yasiyorum lutfen yardim edin
- caryes
- Yönetici
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: psi wheel yaparken ne düşünüyorsunuz?
Psi wheel in yanlarina ellerini koy ve bekle sadece. Bise dusunme sadece rahat ol ve bekle :)
- Carmen25
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Hiç düşünmemek daha çok işe yarar ama ben bir yerde daha okumuştum, kağıdın başka şansı yok dönecek diye beyne telkin verebilirsiniz diye. Ama tam emin değilim :)
Artık aranızdayım
)

-
teşekkur ederim dediklerinizi denedim ve su an da deniyorum
-
cevap için teşekkürler işime yaradı :)
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Mantıklı :)Carmen25 yazdı:Hiç düşünmemek daha çok işe yarar ama ben bir yerde daha okumuştum, kağıdın başka şansı yok dönecek diye beyne telkin verebilirsiniz diye. Ama tam emin değilim :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-