Uyurken ..

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Uyurken ..

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Ben uyurken birden bi rüyada gerçek gibi böle söylenenleri dahi duyuyordum babam anneme uyandırıyorum artık diyordu ve annemde uyandır uyandır diyordu ve babamı resmen görürken babam koridordan odama yaklaşıyor ve tam kapı açıldığında babam içeri giriyor ve ben bunun bilincinde oluyorum bi yardım ederseniz iyi olur uyurken böle sürekli bilincim açık oluyor yani istesem gecenin bi vakti kalkabiliyorum yani her nekadar uyusam da ..
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.

Kullanıcı avatarı
seyahdoo
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Re: Uyurken ..

Okunmamış mesaj gönderen seyahdoo »

sen uyuduğuna eminmisin???

bu arada yaşadığın lucid de olabilir...
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
Kullanıcı avatarı
Carmen25
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

Bazen uykunun ağır olduğu ya da hafif oolduğu zamanlar oluyor. Zaten bilincimiz uyku süremizde hep açık. Hatta beynimiz bzi uyurken daha çok çalışıyor. Eğer sen bu uykunn hafifi olduğu zmanlara denk geliyorsan duyman çok doğaldır. Çünkü algılaman, uykuna dahah baskın oluyor. Bazen ben de yaşıyorum :)
Artık aranızdayım :))
mentalist000
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Okunmamış mesaj gönderen mentalist000 »

güzelmiş bende de bu tür yetenek olmasını isterdim
Kullanıcı avatarı
Dogukan64

Bu yetenekler herkeste var önemli olan farkında olup kullanmak .
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Şimdi ben senin neden yardım istediğini anlamadım.Bu lucid rüya gibi şeyden kurtulmak içinmi yardım istiyosun.Yoksa onu geliştirmek için mi yardım istiyosun.İlk olarak yardım isteyip son yorumun biraz kafamı karıştırdı kusura bakma.
Kullanıcı avatarı
Dogukan64

Asla vazgeçmem tabikide geliştirmek için ve bunun ne olduğunu anlayamadıım için :))
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

BU bildiğin derin gevşeme halidir.Ama astrale çıkmış olabilirisin.Astralda gördüğünü rüya sanabilirsin.Bu birinci ihtimal.2.ihtimal evin herhangi biyerindeki bir olayı görüyosun.O kadar uzak mesafe değil yani.Durugörü olma ihtimalide var.Ama hem görüp hem duyuyosan durugörü olacağını pek sanmıyorum.Ama lucid olmadığından eminim.Çünkü gerçek bişeyi görüyosun.Büyük ihtimal astral seyahate çıktın ama bilinçsiz olarak çıktın.Daha doğrusu şöyle açıklayayım.Bilinçsiz olarak astrale çıktın ve bilinçli olarak rüya gördüğünü sandın.Tabi bunların hepsi tahmin.Basit bir gelecekle ilgili rüyada olabilir.Kesin birşey söyleyemiyorum.
sezai
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen sezai »

ruyamda deccali gördüm etraf beyaz hiç byer gözükmüyo bna dogru bkıyodu etrafında siyah giyinmiş admlar vardı bna dogru gliyodu o sırada gözümü acmıs gbi oldum başımda biri bekliyodu siyah giyinmiş bna bkıyodu yatagın basında aniden klktm ve bşy yoktu bu 2 kere oldu 2 kere aynı ruyayı gördm mk korkuyorm lan :D
Kullanıcı avatarı
TFGBAB
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen TFGBAB »

Dogukan64 yazdı:Ben uyurken birden bi rüyada gerçek gibi böle söylenenleri dahi duyuyordum babam anneme uyandırıyorum artık diyordu ve annemde uyandır uyandır diyordu ve babamı resmen görürken babam koridordan odama yaklaşıyor ve tam kapı açıldığında babam içeri giriyor ve ben bunun bilincinde oluyorum bi yardım ederseniz iyi olur uyurken böle sürekli bilincim açık oluyor yani istesem gecenin bi vakti kalkabiliyorum yani her nekadar uyusam da ..
Beyler ben de de aynı şey oluo son bikaç haftadır!
Çok güzel bişe :D aslında...

“Sizden Gelenler” sayfasına dön