Pipet Çevirme Yardım Lütfen !!

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
WuLKaS
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Pipet Çevirme Yardım Lütfen !!

Okunmamış mesaj gönderen WuLKaS »

Arkadaşlar Aranıza bugün katıldım ve telekineziyide dün öğrenmeye başladım(anlayacağınız çok acemiyim). k.bakmayın ilk gündende sizi rahatsız ediyorum.
İzniniz olursa sizlere birkaç sorum olacak.

Şu pipet döndürme olayını çözmeye çalışıyorum.
5-10 dk uğraştım fakat olayı çözemedim.
pipeti döndürebilmek için pipet hakkında ne düşünmem gerekiyor?
Yerden Enerji aldığımı düşünüyorum, Ve ellerimde karıncalanma, ısınma olduğunu gözlemliyorum.(sağ elimde daha fazla enerji toplanması olduğunu hissediyorum).
fakat ampul ün üzerindeki pipeti hala çeviremedim :) (İnanıyorumki Er yada geç o pipeti çevireceğim :) )
Sizce ne yapmam gerekir ? ne düşünmeliyim ?

yardım ederseniz çok mutlu olurum
Şimdiden teşekkür eder iyi akşamlar ve bol konsantrasyonlar dilerim :)

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Pipet Çevirme Yardım Lütfen !!

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Öncelikle ne düşünmeliyim kısmını kafandan bi sil.Koy ellerini pipetin yanına.Gevşeyebildiğin kadar gevşe.Jöle gibi ol :D Sonra hiçbişey düşünmemeye çalış.Sadece pipete bak.Döndüğünü filan düşünme.Enerji filan çektiğinide düşünme.Sadece bak.Zihnini boşaltmaya çalış.Konsantrasyonun pipette olsun.Ama dediğim gibi zihnini boşalt.Rahat ol.KEndini kasma.Ellerinde karıncalanma hissediyosan enerji geliyo demektir bunuda bil.Ellerinde serinlik hissedersen enerji ellerinden çıkıyo demektir bunuda bil.Enerjin pipete gidio hareket etsede etmesede gidiyo.Sen görmesende,hissetmesende gidiyo bunuda bil.Er yada geç dönecek bunuda bil.Ben 5 aydır uğraşıyorum zar zor döndürüyorum bazen döndüremiyorum bunuda bil :D Yani kişiden kişiye göre değişir bu süreç.Sen yazdıklarımı dikkate al kafanın bi kenarına yaz.Gerisi kendiliğinden gelir rahat ol :D
WuLKaS
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Re: Pipet Çevirme Yardım Lütfen !!

Okunmamış mesaj gönderen WuLKaS »

teşekkür ederim hemen deniyeceğim :)