Telekinezi yapamayan ama yapmak isteyenler.

Telekinezi nasıl yapılır? Odaklanma ve Konsantrasyon sorunu

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
MisafirYok

Telekinezi yapamayan ama yapmak isteyenler.

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

Telekinezi nasıl yapılır? Odaklanma ve Konsantrasyon sorunu
Resim

Telekinezi odaklanma ve konsantrasyon işidir.

Odaklanma= Göz ile olur kapak tekniği v.b teknikler ile gelişir
Konsantrasyon= Zihnin susması hiç bir şey düşünmemek anlamına gelir kapat yaparken hafızanıza dikkat etmeniz hiç bir şey düşünmemeniz gerekir.

Odaklanma ve konsantrasyon çalışırken bir şeyler hayal etmek işe yarar örneğin psi-whell odaklanma ve konsantrasyon olduk olurken onun döndüğünü veya elimizle onu ittiğimizi ellerimizden hortumlar enerji hortumları ile onu çevirdiğimizi hayal edebiliriz.

NOT= Odaklanma ve konsantrasyon çalışmalarını yaparken önünüzdeki nesnenin hareket ettiğini hayal edin.
Günde 10-15 dk Yeter.

Sen Telekinezi yapabilir yor musun? diye soracak olursanız. Hayır yapamıyorum çünkü çalışmaları sürdürmüyorum :D Dersler filan var ama 3 ay tatilde çalışmalarımı yapacağım. İnşallah

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi yapamayan ama yapmak isteyenler.

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aynen bende hiç çalışamıyorum.Ama benimki pc sevdası yüzünden :D odaklanma çalışması yaparken zihnimi susturmuyorum ben.YOksa zihnimi sustururken odaklanamıyorum.Konsantrasyon çalışması yaparken de odaklanmaya dikkat vermiyorum.Yani 2 sini birarada yapabildiğim tek şey telekinezi çalışırken yapabildiğimdir.Onun dışında 2 sini bir arada kolay kolay yapamıyorum.Yİnede güzel yazı olmuş.En azından 4 ay önce görseydim işime yarardı :D Ama yeni başlayanlara faydalı.
MisafirYok

Önemli değil.
11n11
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen 11n11 »

Ben telekinezi hakkında biraz araştırma yaptım ve hemen uygulamaya başladım kagıdı ignenin üstüne koyup ona yön vermek için 5 dk odaklandım daha ilk deneyişimde oldu ... artık kagıda yön verebiliyordum sonra beynim bi acayip olmuştu biraz ara verdim dışarı çıktım biraz hava aldım he bide limon yedim bi forumda ekşinin beyni harekete geçirdigini yazmışlardı.Sonra yine kagıda yön vermek istiyorum odaklanamıyorum tam odaklanıcam sanki beynimden bişey dur bu olamaz bu imkansız diyor bana odaklanamıyorum bu olumsuz düşüncemi yenemiyorum lütfen yardım edin yeniden yapmak istiyorum ama bi türlü artık kagıda yön veremiyorum ....
En son 11n11 tarafından 25 Şub, 14:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MisafirYok

Bende'de böyle inançsızlık vardı. Hiç ilgilenmedim.Sana tavsiyem O düşünceler ile ilgilenme çalışmalarına devam et.

(Hiç sorumluluk alınmamaktadır.)

Kullanıcı avatarı
JreasquiaR
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen JreasquiaR »

Bence bu yetersiz olucak :)

Batuhan Tımmaz
Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir. (B.Marley)

Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak. (B.Marley)

Batuhan Tımmaz...
Kullanıcı avatarı
enesm29
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen enesm29 »

deniyeceğim bakalım hiç yapamadım daha ama hala deniyorum
Star53
Yaşadığınız İl: 53 Rize

Okunmamış mesaj gönderen Star53 »

ben yapmaya başladım sadece pc'ye bakarken bile kenardan çeviriyorum sonunda:D
AURA RENGİNİZ:Kırmızı
İnandığınız şeylere fanatiklik ölçüsünde bağlanabiliyorsunuz.Dostlarınızla iletişim kurarken gösterdiğiniz samimiyet,düşmanlarınıza gösterdiğiniz sertliğin de ölçüsü.Bilinçli kötülüğe bütün varlığınızla karşı koyuyorsunuz.
Galatasaray1905
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Galatasaray1905 »

hoşuma gitti bu iş denesem yaparım aslında ama hiç denemedm :D
qqqq
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen qqqq »

ben beynimi susturamıyorum nasıl olacak?