Kapak Çalışması.Siyah Beyaz Görüntü :) ?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Uchiha Sasuke

Kapak Çalışması.Siyah Beyaz Görüntü :) ?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ya Ben Normal de Psi Weel Filan Rahat Yapıyorum Birde Kapak Yöntemini Deneyeyim Dedim.
4-5 Dk Odaklandım.Etraf Siyah Beyaz Olmaya Başladı.Sonra Kapak Kayboldu(Odaklanmaktan).
Ama Birşeyde Var Sonra Psi Weel Yapıyım Dedim Kağıdı Katlayınca 4 Tane Üçgen Birleşmiş Gibi Olurya.
Psi Weel'e Baktım Kağıdın Yarısı Kayboldu Düz Kağıtmış Gibi Ama Dönme Filan Yok.
Bana Anormal Bi Durum Gibi Geliyor..
Fikirlerinizi Alalım ?

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Kapak Çalışması.Siyah Beyaz Görüntü :) ?

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

garip.. cok bakmaktan artik :D iyi odaklanmissin :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

Anormal bir durum yok. Ama korkarım ki yanlış yoldasın. Nesnenin yapısına odaklan; sadece bakarak psi wheel olabilir ama burda ve ilerde işine yaramaz. Demek istediğim odaklanma biçimini değiştir, kapak hariç herşey kaybolabilir ama kapağı kaybetme, onu "hisset".
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Arkadaşım öncelikle için rahat olsun anormallik filan yok.Senin bu yaşadığın kaybolma olayı ise bizim görünmez tünel olarak tabir ettiğimiz şeydir.Bir noktaya bir süre odaklanırsam gözün ile o nokta arasında bir süre sonra görünmez bi tünel oluşur.O nokta hariç herşey bir nevi görüş açından çıkar.Dikkatin orda kaldığı sürece devam eder.Yalnız bunu yapmamak gerekir.Çünkü eğer odaklanma arttırmak istiyosan bir noktada görünmez tünel oluşturmak sana gözlerini yorup baktığın herşeyin kaybolmasından başka bir işe yaramaz.Yani bir nevi gözlerini aşırı odaklanmaya eğitirsin.İşler iyice karışır yani.Senin yapman gereken o tünelin oluşmasına hem engel olup hemde dikkatini o noktaya vermek.Böylece hem odaklanmanı ve dikkatini kontrol altına almış olucaksın hemde o noktaya görünmez tünel oluşturmadan odaklanabileceksin.Yani görünmez tünel oluşmaya başladığı anda onu yok et.Yani odaklanma gücünü azalt.Dikkatini kapağın sağına soluna filan ver.Amaç tek noktaya gözü odaklamak değil.Zihni tek bir noktaya odaklamaktır.Buraya dikkat.Gözü değil zihnini odaklaman gerek.Bunun için dediğim gibi hem o görünmez tünel denen şeyi engelleyip hemde dikkatle baktığın noktaya odaklanmanı devam ettireceksin.Bunun adı zihnini odaklamaktır.Ve senin bu yaptığın konsantrasyon çalışmasıdır.Yani zihnini tek bir noktaya odaklamak.Gözünü değil zihnini.Umarım anlamışsındır.Kolay gelsin :)
Moa

Okunmamış mesaj gönderen Moa »

Sen gözünü odaklamışsın kardeşim, zihnini odaklamak gerekir. :)
Ben, Psi Pet mi ne ondan birde Psi Weel yapabiliyorum.
Birde kağıdın köşelerini havalandırabiliyorum. Kitabın sayfaları azcık oynuyor.
Birde Mp3'ümün kulaklığını çok rahat oynatıyorum :)
Anneannem sen delisin diyor :D

Kullanıcı avatarı
Yalniz

benim kardesimde benden korkuyodu :D size tavsiye kimseye anlatmayin, sonra herkes karisiyo, sonunda yapamiyorsunuz..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Zaten birine söylemnek en büyük hatanız olur.Bir siz bir ALLAH bilsin.VE bu konuda söyleyeceğim ve kendinize uygulamanız gerken en iyi söz budur:"İki kişinin bildiği sır sır değildir" Siz siz olun bu sırrı 2 kişi bilmesin.Dediğim gibi.Bİ siz bi ALLAH.Gerisi teferruatdır :)
Kullanıcı avatarı
Yalniz

aynen oyle =)

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Tamam Sağolun.. Da Ayıptır Sorması Nasıl Hissedicez ? :)
mentalist000
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Okunmamış mesaj gönderen mentalist000 »

çok kaptırmaa kendini