Psi ball
Moderatör: Sai
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Psi ball
yoo genelde bu sekilde yapilir kendi teknigini bulmussan daha ne =)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ya şu işi bi türlü çözemedim.Elimde psi ball yapabiliyorum.Onu hissediyorum.Ama psi wheeli oynatmak için canım çıkıyo.Psi wheel enerji alanının içinde bunu hissediyorum.Yani parmağımla dokunsam hareket etmiyo.Yani etrafındaki enerji o kadar belli ki biraz dokunsam önce 2 mm dönüyo sonra eski haline dönüyo sabit duruyo.15-20 dk filan odaklanma ve çevirme çalışmasından sonra adam gibi çevirebiliyorum ancak.Konu daha fazla sapmasın.Bunada şükür :) Bişey daha sorcam.Bu psi ball ı ben okuldada yapıyorum.Arkadaşlar soruyo napıyosun öle ellerinle diye.Bende diyorum ki eskiden kalma bi huy.Yani nasıl olsa görünmüyo hemende dağılıyo.Bu psi ball ALLAH yazmasın okulda arkadaşların gözünün önünde aniden görünmesin ? Yani böle bişey mümkünse bileyim okulda denemiyim :-)
- Yalniz
ehhm :D sanirsam sen istemeden gozukmez :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- UsTr
Tamam :D Çok saol psi ball ile ilgili temel bilgilerimi oluşturdun şuan :) Çok saol :) :-) :-D
- Yalniz
rica ederim :)
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Kardeşim bence okulda deneme ben denedim deli rolü yaptılar :)UsTr yazdı:Ya şu işi bi türlü çözemedim.Elimde psi ball yapabiliyorum.Onu hissediyorum.Ama psi wheeli oynatmak için canım çıkıyo.Psi wheel enerji alanının içinde bunu hissediyorum.Yani parmağımla dokunsam hareket etmiyo.Yani etrafındaki enerji o kadar belli ki biraz dokunsam önce 2 mm dönüyo sonra eski haline dönüyo sabit duruyo.15-20 dk filan odaklanma ve çevirme çalışmasından sonra adam gibi çevirebiliyorum ancak.Konu daha fazla sapmasın.Bunada şükür :) Bişey daha sorcam.Bu psi ball ı ben okuldada yapıyorum.Arkadaşlar soruyo napıyosun öle ellerinle diye.Bende diyorum ki eskiden kalma bi huy.Yani nasıl olsa görünmüyo hemende dağılıyo.Bu psi ball ALLAH yazmasın okulda arkadaşların gözünün önünde aniden görünmesin ? Yani böle bişey mümkünse bileyim okulda denemiyim :-)
İMZA
- UsTr
Bende ellerimi öyle görünce sorduklarında eskiden kalma garip bir huy dedim :)
- mstf
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
bilgileriniz için teşekkürler abiler çok yardımcı oldunuz yaklaşık 1 haftadır bu işle urasırum su anda psi wheel' e çalısıorum psiball da yapabiliyorum
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
gece loş bir ortamda yap psi ball sa görünür
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- TFGBAB
aynen aynen ben de böyle yapıyorum hiçbişi düşünmeden söylediği gibi 10-15 snde oluo böyle acaba bunu nasıl fırlatıcaz yoğunlaştırıcaz :DUsTr yazdı:Ben genellikle enerji falan almadan yapıyorum.Avuçlarımı üst üste tutuyorum.Yan değil yere paralel şekilde.Sonra birbirine yaklaştırıp çekmeye başlıyorum.Bir yandanda arada bir kuvvet oluştuğunu düşünüyorum.Hiç top ve enerji imajine etmiyorum.Sonra o manyetik alanı biraz hissedince onu güçlendirmek için hala ellerimi yaklaştırıp çekiyorum.Ve bir süre sonra elimde o manyetik alanın masmavi berrak bir enerji sıvıdan top olduğunu ve büyüdüğünü düşünüyorum.Aslında ben bişey sormak istiyorum.Psi ball ı senin dediğin gibi elimizde top oluştuğunu düşünerek ve enerji aktığını düşünerek yapmak şartmı ? Yani ben önce o manyetik alanı hissediyorum.Sonra masmavi enerji topu hayal ediyorum.Ve büyüttükçe büyütüyorum.Ve ne diyim büyütmenin bir sınırı yok gibi yani yoğunlaştırdıkça büyüttükçe büyütebiliyorum.Neyse kafama takılan demin sorduğum soruydu.Yani önce manyetik alanı hissedip sonra enerjiyi imajine etsem ve sonra top imajine etsem olmaz mı ? Yada tam psi ball filan yapmış olmazmıyım ? Çünkü hiçbişey imajine etmiyorum.Hİç bişeyde düşünmüyorum neredeyse.Yani zihin susuyo.Ve elimde hissetmeye çalışıyorum.Hayal etmiyorum hissederek o manyetik alanı oluşturuyorum.SOnra bir yakaladımmı artık büyüttükçe büyütüyorum.Yani imajine etmiyorum bir sakıncası varmı ? YOksa imajine ederek mi yapmam gerekiyo ?
-