Psi ball

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Psi ball

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

yoo genelde bu sekilde yapilir kendi teknigini bulmussan daha ne =)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ya şu işi bi türlü çözemedim.Elimde psi ball yapabiliyorum.Onu hissediyorum.Ama psi wheeli oynatmak için canım çıkıyo.Psi wheel enerji alanının içinde bunu hissediyorum.Yani parmağımla dokunsam hareket etmiyo.Yani etrafındaki enerji o kadar belli ki biraz dokunsam önce 2 mm dönüyo sonra eski haline dönüyo sabit duruyo.15-20 dk filan odaklanma ve çevirme çalışmasından sonra adam gibi çevirebiliyorum ancak.Konu daha fazla sapmasın.Bunada şükür :) Bişey daha sorcam.Bu psi ball ı ben okuldada yapıyorum.Arkadaşlar soruyo napıyosun öle ellerinle diye.Bende diyorum ki eskiden kalma bi huy.Yani nasıl olsa görünmüyo hemende dağılıyo.Bu psi ball ALLAH yazmasın okulda arkadaşların gözünün önünde aniden görünmesin ? Yani böle bişey mümkünse bileyim okulda denemiyim :-)
Kullanıcı avatarı
Yalniz

ehhm :D sanirsam sen istemeden gozukmez :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

Kullanıcı avatarı
UsTr

Tamam :D Çok saol psi ball ile ilgili temel bilgilerimi oluşturdun şuan :) Çok saol :) :-) :-D
Kullanıcı avatarı
Yalniz

rica ederim :)

Kullanıcı avatarı
Msa
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

UsTr yazdı:Ya şu işi bi türlü çözemedim.Elimde psi ball yapabiliyorum.Onu hissediyorum.Ama psi wheeli oynatmak için canım çıkıyo.Psi wheel enerji alanının içinde bunu hissediyorum.Yani parmağımla dokunsam hareket etmiyo.Yani etrafındaki enerji o kadar belli ki biraz dokunsam önce 2 mm dönüyo sonra eski haline dönüyo sabit duruyo.15-20 dk filan odaklanma ve çevirme çalışmasından sonra adam gibi çevirebiliyorum ancak.Konu daha fazla sapmasın.Bunada şükür :) Bişey daha sorcam.Bu psi ball ı ben okuldada yapıyorum.Arkadaşlar soruyo napıyosun öle ellerinle diye.Bende diyorum ki eskiden kalma bi huy.Yani nasıl olsa görünmüyo hemende dağılıyo.Bu psi ball ALLAH yazmasın okulda arkadaşların gözünün önünde aniden görünmesin ? Yani böle bişey mümkünse bileyim okulda denemiyim :-)
Kardeşim bence okulda deneme ben denedim deli rolü yaptılar :)
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr

Bende ellerimi öyle görünce sorduklarında eskiden kalma garip bir huy dedim :)
Kullanıcı avatarı
mstf
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen mstf »

bilgileriniz için teşekkürler abiler çok yardımcı oldunuz yaklaşık 1 haftadır bu işle urasırum su anda psi wheel' e çalısıorum psiball da yapabiliyorum
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

gece loş bir ortamda yap psi ball sa görünür
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
TFGBAB

Okunmamış mesaj gönderen TFGBAB »

UsTr yazdı:Ben genellikle enerji falan almadan yapıyorum.Avuçlarımı üst üste tutuyorum.Yan değil yere paralel şekilde.Sonra birbirine yaklaştırıp çekmeye başlıyorum.Bir yandanda arada bir kuvvet oluştuğunu düşünüyorum.Hiç top ve enerji imajine etmiyorum.Sonra o manyetik alanı biraz hissedince onu güçlendirmek için hala ellerimi yaklaştırıp çekiyorum.Ve bir süre sonra elimde o manyetik alanın masmavi berrak bir enerji sıvıdan top olduğunu ve büyüdüğünü düşünüyorum.Aslında ben bişey sormak istiyorum.Psi ball ı senin dediğin gibi elimizde top oluştuğunu düşünerek ve enerji aktığını düşünerek yapmak şartmı ? Yani ben önce o manyetik alanı hissediyorum.Sonra masmavi enerji topu hayal ediyorum.Ve büyüttükçe büyütüyorum.Ve ne diyim büyütmenin bir sınırı yok gibi yani yoğunlaştırdıkça büyüttükçe büyütebiliyorum.Neyse kafama takılan demin sorduğum soruydu.Yani önce manyetik alanı hissedip sonra enerjiyi imajine etsem ve sonra top imajine etsem olmaz mı ? Yada tam psi ball filan yapmış olmazmıyım ? Çünkü hiçbişey imajine etmiyorum.Hİç bişeyde düşünmüyorum neredeyse.Yani zihin susuyo.Ve elimde hissetmeye çalışıyorum.Hayal etmiyorum hissederek o manyetik alanı oluşturuyorum.SOnra bir yakaladımmı artık büyüttükçe büyütüyorum.Yani imajine etmiyorum bir sakıncası varmı ? YOksa imajine ederek mi yapmam gerekiyo ?
aynen aynen ben de böyle yapıyorum hiçbişi düşünmeden söylediği gibi 10-15 snde oluo böyle acaba bunu nasıl fırlatıcaz yoğunlaştırıcaz :D