telekinezinin temeli

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
MisafirYok

telekinezinin temeli

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

Telekinezi'nin temeli konsatrasyondur. 0 duygu ve düşünce durumu ben 0 duygu olabiliyorum ancak 0 düşünce moduna geçemiyorum kapak çalışması yapın diyorlar kapak çalışsam da aklıma farklı şeyler geliyor ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: telekinezinin temeli

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Nefesine odaklan.0 düşünce moduna geçmede zorlananlar önce nefeslerine odaklanıp zihnini sustururlar.Sonra nefese odaklanmdan zihni susturmaya çalışırlar.Başka bir şey daha var.Hani yağmurlu havalarda önce şimşek çakar sonra gök gürler.Şimşeği gördüğümüz anda gök güremesini bekleriz.İşte o bekleme anında hiçbişey düşünmeyiz.O anı yakalamaya çalışabilirsin.Başka birşey odanda saat varsa saatin sesine odaklanıp zihnini susturabilirsin.Bilgisayarın fanına odaklanıp zihnini susturabilirsin.Dahada bulursam yazarım :)
MisafirYok

yazmana gerek yok mantığı kaptım.. :)
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Tamam o zmn kolay gelsin :)
MisafirYok

saol :)

Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

UsTr yazdı:Nefesine odaklan.0 düşünce moduna geçmede zorlananlar önce nefeslerine odaklanıp zihnini sustururlar.Sonra nefese odaklanmdan zihni susturmaya çalışırlar.Başka bir şey daha var.Hani yağmurlu havalarda önce şimşek çakar sonra gök gürler.Şimşeği gördüğümüz anda gök güremesini bekleriz.İşte o bekleme anında hiçbişey düşünmeyiz.O anı yakalamaya çalışabilirsin.Başka birşey odanda saat varsa saatin sesine odaklanıp zihnini susturabilirsin.Bilgisayarın fanına odaklanıp zihnini susturabilirsin.Dahada bulursam yazarım :)
Sana katılıyorum arkadaşım nefesine konsantre olursa birazdaha iyi olur ...
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Aeromeda

Okunmamış mesaj gönderen Aeromeda »

bende 0 düşünce yapamıyorum. tam yaptım derken de beynimde son dinlediğim müzik cıstık cıstık çalmaya başlıyor sinir oluyorum :D