Psi wheel hareket sorunu !

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
onur2748
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Psi wheel hareket sorunu !

Okunmamış mesaj gönderen onur2748 »

bi sorum olacak

ben kağıdı sola doğru rahatça çevirebiliyorum fakat sağa doğru çeviremiyorum bunun nedeni nedir ?

çalışıyorum konstanre oluyorum ama olmuyor(aceleci bi insan deilim 1 haftadır sıkılmadan zevkle deniyorum bu psi-wheel çalışmasını)ne yapmam gerekiyor yada nedeni nedir bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
rabbime hamd-ü senalar olsun, yazdırıyor ilham kalemi elhamdülillah,yolundayım ne edeyim alemi

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi wheel hareket sorunu !

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Aceleci bir insan değilsen bir 2 ay sıkılmadan psi wheel yapmanı öneririm.Daha yeni başladın hemen yön veremezsin.Çalışmalara devam et :)
onur2748
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen onur2748 »

hmm anladım dün 30 tur döndürdüm fakat bugün 1 tur döndürdüm oda cok cok konstantre olarak niye böyle oldu .s
rabbime hamd-ü senalar olsun, yazdırıyor ilham kalemi elhamdülillah,yolundayım ne edeyim alemi
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

1 ileri 2 geri ilerlersin bunda :) Zamanla alışırsın.Sabrını zorlar.Yeri gelir sinirden delirirsin.Sabret.Dün yapıyodum bugün niye yapmıyorum diye sorma.Öyle oluyo işte napalım.Sabret sen yeterki :)