İnsanların duygularını anlamak
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 11 Bilecik
İnsanların duygularını anlamak
Arkadaşlar ben telekinezi ye geçen hafta pazar günü başladım psi-wheel felan yapıyordum sitede daha fazla gezdim ve insanların duygularını anlayan birkaç kişinini yazısını-yorumunu gördüm bende insanların düşüncelerini duygularını öğrenmek istiyorum bana yardım edecek birilerii var mı acaba??
Арғы Тегім Көктүрік, Жасасін Түріктер!!!
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: İnsanların duygularını anlamak
Duygu derken sinirlilik mutluluk şaşkınlık hali mi yoksa senle ilgili ne düşündüğü aşık olup olmadığı falan mı
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-
Hepsi yani mesela mutlu mu siniirli mi hem bunlar hemd e mesela benim hakkımda neler düşünüyor seviyor mu gıcık oluyor mu veya hayatında neler yaşadığıını nasıl bi insan olduğunu anlayabilmekl istiyorum
- delenamo
İnsan duygusunu bir şekilde belli eder etmese bile biraz dikkatli baktığında bir şeyler sezersin çünkü insan aurasının duyguyla birlikte şekillendiği için sezersin az birşey o hayatında neler geçirdi falan öyle bir şey duymuştum Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri adlı kitapta cisme dokununca neler geçirdiği gibi şeyler aklından geçiyor o kitabı okumanı tavsiye ederim Telekült Gücü kitabında da telepati ye yer verilmiş daha bir çok kitap var bunlarla ilgili
-
Ben zaten bir insanın davranışlarından sözlerinden konuşma tarzından ve kimlerin yanındayken değişik devrendığını gözlemleyip düşüncelerini tahmin edebiliyorum ama bu bazen yanlış çıkıyor :D Bir de benim o kitapları bulmaya zamanım yok zaten bu şehirde bulabilceğimi sanmıyorum bana direk burda öğretebilecek biri lazım :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Arkadaşım sen direk adamın ruh halini durugörür olarak görmek istiyosun.KAfasından neler geçiyo bir şekil onu hissetmek istiyosun.Ama zaten sende yazmışsın tahmin edebiliyosun.Örneğin 2 kişi şakalaşırken hangisi ne zaman sinirleniyo ben anında anlarım ve hemen ayırmaya çalışırım.Gözlerinden.Davranışlarından anlarım.Senin yapabildiğin bu.Ve sen yapabildiğin birşeyi öğrenmek istiyosun.İnsanların sezgileri ancak bu anlattığım sezgilerle olabilir.Buda zaten sende mevcut.Bir insan ne zaman sinirleniyo,ne zaman korkuyo,ne zaman mutlu yada ne zaman sahte davranıyo.Bunlar farkedilecek şeyler.İnsanların gözleri konuşur.Adeta göz göze söyler ne hissediyo karşıdakinin ruh hali nasıl.Bunuda dediğim gibi zaten yapabiliyosun. :)
- delenamo
ya zaten bende e book olarak indiriyorum manisada öyle kitapları bulmak pekte mümkün değil
-
Ustr evet benim istediğim direk hareketlerine sözlerine bana nasıl davranıyo onlara bakmadan direk anlayabilmek gibi bişey istiyorum bu yapılabilcek bişeyse öğrenmek istiyorum
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
O zaman aura görme konusuna çalışmalısın.Aura nedir ? NAsıl görülür bunların hepsini forumda araştırırsan bulursun. :)
-
- Yeni Kullanıcı
kendin düşünürek anlayamassın gördüğün an birden bire aklına geliyor