LUNARKİNEZİ >>>
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
LUNARKİNEZİ >>>
Lunarkinezi (LÜTFEN HERKES DENEMESİN)
Bu teknikler zararlı olabilir bu yüzden çok dikkatli olun.
Kendini karanlık idareye adamış olanlara...
Negatif enerjiyi kullanabilmek için önce onu nasıl çağıracağını bilmen gerekir.Vücudundaki enerjiyi hisset.Şimdi seni güçlüce öfkelendiren duyguları düşünmeye başla.(kötü ruhlar, vampirler, kendi duygularınız...)Şimdi bütün bu öfke ve nefret dolu düşünceler aklından çıksın vücudunu tıpkı bir ceket gibi sarsın.Bunu hayal et.Şimdi bir alev düşün.Yakıcı, alev alev, kor.Alev vücudunu kaplasın.Büyüsün, büyüsün.Nefret ve acıyla yansın, pis bir alev.Etraftaki tüm negatif enerjiyi kendinde topluyor.Kötü düşünceler ile oluşturduğun ceketin gözeneklerinden geçsin.Ve cekete temas ettiğinde üstündeki enerji dolu ceket renk değiştirsin.Mor veya maviye dönüşsün.Ateşle birleşsin.Birbirlerini tamamlasınlar.Artık üstünde güçlü bir enerji alanı var.Ve bu enerji alanı tüm negatif duyguları çekiyor.
Karanlık top
Karanlık bir odada psi ball yapmaya çalış.Kötü enerjileri çekmeye başla.Tıpkı bir psi ball yapar gibi yapmaya çalış ama kaynağın karanlık enerjiden gelsin.
1-Biriktirdiğin tüm negatif enerjiyi avuç içinde topla.Tüm nefretini psi ball-a odakla.Sonunda haykır ve fırlat.
2-Kötü olan birşeyden enerji çek ve bu kötü enerjinin bir süre vücudunda dolaşmasına izin ver.Vücudunda kötü enerjinin olmasına alıştıktan sonra bu enerjiyi ellerine topla.Bu enerjiyi odakla ve haykırırken fırlat.
Karanlık bomba
Önce tüm enerjini olumsuz yap ve negatif enerjiye dönüştür.Eğer yeterince enerjin olduğunu hissetmiyorsan kötü olan bir şeyden enerji çek.Tüm kötü enerjileri çekmeye başla.Bunu yaparken ellerini başına kadar kaldır.Enerjiyi ellerinde biriktir.Bunu elllerini gerçekten ağır hissedene kadar yap.Sonra ellerinde biriken bu enerjinin bir yere değdiğinde kararsız davranacağını ve zarar vereceğini düşün.Bunu basitleştirmek için onu bir bombaya benzetebilirsiniz.Onu bir bomba gibi hayal edin.Sonra onu güçlü bir şekilde bir hedefe yada yere doğru fırlatın.Değdiği herşeye zarar verecektir.Size gelirse size de zarar verecektir.
Enerji çalmak
Birini yakalayın ve avuçlarınızdan kökler çıktığı düşünün.Avuçlarınızla tuttuğunuz insana köklerin girdiğini hayal edin.Bu köklerin onlardan enerjiyi alıp size getirdiğini hayal edin.Bunun tatmin edici bir şekilde çalışabilmesi için pratik yapmanız gerekir.
Bu arada birşey eklemek istiyorum en üstte zararlı olabilir yazıyor. Eğer lunarkinezi ile uğraşacaksanız ceket tekniğini her çalışmanızdan önce sürekli uygulayın o lunarkinezi yetneğini kontrol altına almanızı sağlayacaktır.
DOGACAK SORUNLARDAN OLUMSUZ OLAYLARIN ÇOGALMASINDAN HERŞEYİM OLUMSUZ VE KÖTÜ OLMASINDAN SORUMLU DEGİLİM HERKEZ DENEMESİN LÜTFEN!!!
Alıntıdır!!!
Bu teknikler zararlı olabilir bu yüzden çok dikkatli olun.
Kendini karanlık idareye adamış olanlara...
Negatif enerjiyi kullanabilmek için önce onu nasıl çağıracağını bilmen gerekir.Vücudundaki enerjiyi hisset.Şimdi seni güçlüce öfkelendiren duyguları düşünmeye başla.(kötü ruhlar, vampirler, kendi duygularınız...)Şimdi bütün bu öfke ve nefret dolu düşünceler aklından çıksın vücudunu tıpkı bir ceket gibi sarsın.Bunu hayal et.Şimdi bir alev düşün.Yakıcı, alev alev, kor.Alev vücudunu kaplasın.Büyüsün, büyüsün.Nefret ve acıyla yansın, pis bir alev.Etraftaki tüm negatif enerjiyi kendinde topluyor.Kötü düşünceler ile oluşturduğun ceketin gözeneklerinden geçsin.Ve cekete temas ettiğinde üstündeki enerji dolu ceket renk değiştirsin.Mor veya maviye dönüşsün.Ateşle birleşsin.Birbirlerini tamamlasınlar.Artık üstünde güçlü bir enerji alanı var.Ve bu enerji alanı tüm negatif duyguları çekiyor.
Karanlık top
Karanlık bir odada psi ball yapmaya çalış.Kötü enerjileri çekmeye başla.Tıpkı bir psi ball yapar gibi yapmaya çalış ama kaynağın karanlık enerjiden gelsin.
1-Biriktirdiğin tüm negatif enerjiyi avuç içinde topla.Tüm nefretini psi ball-a odakla.Sonunda haykır ve fırlat.
2-Kötü olan birşeyden enerji çek ve bu kötü enerjinin bir süre vücudunda dolaşmasına izin ver.Vücudunda kötü enerjinin olmasına alıştıktan sonra bu enerjiyi ellerine topla.Bu enerjiyi odakla ve haykırırken fırlat.
Karanlık bomba
Önce tüm enerjini olumsuz yap ve negatif enerjiye dönüştür.Eğer yeterince enerjin olduğunu hissetmiyorsan kötü olan bir şeyden enerji çek.Tüm kötü enerjileri çekmeye başla.Bunu yaparken ellerini başına kadar kaldır.Enerjiyi ellerinde biriktir.Bunu elllerini gerçekten ağır hissedene kadar yap.Sonra ellerinde biriken bu enerjinin bir yere değdiğinde kararsız davranacağını ve zarar vereceğini düşün.Bunu basitleştirmek için onu bir bombaya benzetebilirsiniz.Onu bir bomba gibi hayal edin.Sonra onu güçlü bir şekilde bir hedefe yada yere doğru fırlatın.Değdiği herşeye zarar verecektir.Size gelirse size de zarar verecektir.
Enerji çalmak
Birini yakalayın ve avuçlarınızdan kökler çıktığı düşünün.Avuçlarınızla tuttuğunuz insana köklerin girdiğini hayal edin.Bu köklerin onlardan enerjiyi alıp size getirdiğini hayal edin.Bunun tatmin edici bir şekilde çalışabilmesi için pratik yapmanız gerekir.
Bu arada birşey eklemek istiyorum en üstte zararlı olabilir yazıyor. Eğer lunarkinezi ile uğraşacaksanız ceket tekniğini her çalışmanızdan önce sürekli uygulayın o lunarkinezi yetneğini kontrol altına almanızı sağlayacaktır.
DOGACAK SORUNLARDAN OLUMSUZ OLAYLARIN ÇOGALMASINDAN HERŞEYİM OLUMSUZ VE KÖTÜ OLMASINDAN SORUMLU DEGİLİM HERKEZ DENEMESİN LÜTFEN!!!
Alıntıdır!!!
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: LUNARKİNEZİ >>>
Değişikmiş :D teşekkürler paylaşım için :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Yaa öffff.Kinezi türünün bile kötüsü çıktı.Kim diyo size kötü enerji kullanın diye.Yani bi kere kötü enerji nolursa olsun kullanılmamalı.Ne olursa olsun.Kötü enerji er yada geç sana bir güzel döner.Bir çeşit bela gibi döner dolaşır yine sana gelir.Hem karanlıktan çekilen enerjinin de kötü olduğunu pek sanmıyorum.Yani kötü enerjinin karanlıkla alakası olduğunu sanmıyorum.Ve kötü enerji.Er yada geç kontrolünden çıkar ve sana patlar.Kötülük,kin ve nefret kontorl edilemez.BU yüzdendir ki bunlar böyle tehlikeli bir enerjiye dönüştürülmemelidir.Yoksa çok ama çok kötü sonuçlar doğabilir.Ve bu arada arkadaş herkes denemesin yazmış.Ama BENCE kimse denemesin.Zaten olan deneyene olur.Kötüden ve kötülükten kimseye bir fayda gelmez.Hele ki bunları kontrol etmeye çalışan insana hiç yarar gelmez.Bİr daha diyorum kimse denemesin.Kötülük hiçbişey kazandırmaz.Kaybettirir.Hemde çok ağır bedeller ödetebilir.Nefret,kin bunlar kontrol edilemez.Birdaha yazıyorum.KİMSE DENEMESİN.Kötü amaç ve kötülük yarar değil zarar getirir.Kontrollü yada kontrolsüz.Er yada geç zararını görürsünüz.KİMSE DENEMESİN !!!
Bi Saat Adam Bi Konu Açmış Diye Laf Ettin.Arkadaş Paylaşınca Yüzün Güldü Hayırdır ?delenamo yazdı:Değişikmiş :D teşekkürler paylaşım için :D
İsteyen Denesin.Ama Pek Teknik Yok İnternette Mecbur Normal Teknikeleri Kötü Enerjiyle Deniyicez De.Pozitif'i Nasıl Kötü Yapıcaz ?
- UsTr
İletinin üst satırını anlamadım.O delenamo ile aranızda bişey.Ama ben sana şu enerji konusuyla ilgili bişey söyleyeyim.Şimdi bir insan durmadan sinirli olursa ortamda kavga çıkarmaya çalışırsa gerginlik yaratırsa o insan etrafa negatif enerji yayıyo demektir.Bİr insan etrafı güldürüyosa o insan pozitif enerji yayıyo demektir.Bağıntıyı anladınmı.Kötü düşünce davranış kötü enerjiyi doğurur.Şiddet şiddeti,vahşet vahşeti,kötü kötüyü doğuracağı gibi.Arkadaşın anlattığı teknikte hafiften olasılık payı yok değil.Şöyle düşün.Hep diyoruz ya huzur verici bir enerji aktığını düşün diyoruz.Hatta ellerinde hafif ve huzuru bir enerjiyle psiball oluştuğunu düşün diyoruz.Berrak,huzur veren insana iyi gelen enerji.Bütün sorunları sıkıntıları yok edip hayatın en iyi tarafını görmeni sağlayan enerji.İşte iyi enerji.Bunların tam tersini düşünerek içinde kötü anıların depreştiği,sinir,öfke,kin,kızgınlık ile çıkan enerji kötü enerji olur.Zaten kontrol edilemez.Çünkü bu duygular içindeki bir insanın kontrol duygusu yok denecek kadar azdır.Enerjiyi vücudundan çıkarsan bile kontrol edemezsin.O kötü enerjiyle ball filan yapılamaz yani sanmam.Bide aşırı olumsuz bir insan olman lazım.(Benim 5 ay önceki halim ).Neyse kişisel konulara girmeyelim.İşte anlatmaya çalıştım.Artık anlatmayı ne derece becerebildiysem yani anlatmaya çalıştım.Bunlarda kesin bilgiler değil.Yani duygulara göre ve insanın ruh haline göre benim tahmin ettiğim olaylar.Ama bundan farklı olduğunu sanmıyorum.Umarım işine yarar :)
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Ya bende böle kötü enerji falan görünce değişikmiş dedim kullanacağım falan yok yani zaten alıntı paylaşmış teşekkür edeyim dedim emek var dedim :D yanlış anlaşılmasın hem ben kime laf etmişim konu açtı diye Uchiha Sasuke
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Arkadaslar,parapsikolojinin iyi ve kotu rurleri vardir.
Iyisi kendiniz yapin.kotu ruhlardan yardim istemeyin.mucize gormek isteyi bir ates olup sizi yaksa bile...mucize yapmak icin ofkeye gerek yok.iyi bir insan Olarak,sokaktaki okuyamayn cocuklarin okumasina yardim ederek,genclerin uyusturucudan uzaklasmasini sagayarak guzel bir mucizenin onemli bir parcasi olursunuz.kotu buyuler coktur,ben bir aralar ilgilenirdim,ama bu kendini seytana satmak deilmidir?ofke seytanin sevdiyi seylerden biridir...lutfen kara buyulerden uzak durun.delirirsiniz.bunlarin nerden vurup nerdern cikacagi malim deildir.bunu okuyanlara ve ozellikle de yapmaya calisanlara cok tesekkur ederim
Iyisi kendiniz yapin.kotu ruhlardan yardim istemeyin.mucize gormek isteyi bir ates olup sizi yaksa bile...mucize yapmak icin ofkeye gerek yok.iyi bir insan Olarak,sokaktaki okuyamayn cocuklarin okumasina yardim ederek,genclerin uyusturucudan uzaklasmasini sagayarak guzel bir mucizenin onemli bir parcasi olursunuz.kotu buyuler coktur,ben bir aralar ilgilenirdim,ama bu kendini seytana satmak deilmidir?ofke seytanin sevdiyi seylerden biridir...lutfen kara buyulerden uzak durun.delirirsiniz.bunlarin nerden vurup nerdern cikacagi malim deildir.bunu okuyanlara ve ozellikle de yapmaya calisanlara cok tesekkur ederim
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Ben Olumlu Düşünüyorum Hep Olumsuza Yer Vermiyorum. Ama Çok Kaygacıyım Hemen Sinirleniyorum. Benimki Ortada Kaldı Şimdi :) (Alttaki Yorum Sana Değil.)UsTr yazdı:İletinin üst satırını anlamadım.O delenamo ile aranızda bişey.Ama ben sana şu enerji konusuyla ilgili bişey söyleyeyim.Şimdi bir insan durmadan sinirli olursa ortamda kavga çıkarmaya çalışırsa gerginlik yaratırsa o insan etrafa negatif enerji yayıyo demektir.Bİr insan etrafı güldürüyosa o insan pozitif enerji yayıyo demektir.Bağıntıyı anladınmı.Kötü düşünce davranış kötü enerjiyi doğurur.Şiddet şiddeti,vahşet vahşeti,kötü kötüyü doğuracağı gibi.Arkadaşın anlattığı teknikte hafiften olasılık payı yok değil.Şöyle düşün.Hep diyoruz ya huzur verici bir enerji aktığını düşün diyoruz.Hatta ellerinde hafif ve huzuru bir enerjiyle psiball oluştuğunu düşün diyoruz.Berrak,huzur veren insana iyi gelen enerji.Bütün sorunları sıkıntıları yok edip hayatın en iyi tarafını görmeni sağlayan enerji.İşte iyi enerji.Bunların tam tersini düşünerek içinde kötü anıların depreştiği,sinir,öfke,kin,kızgınlık ile çıkan enerji kötü enerji olur.Zaten kontrol edilemez.Çünkü bu duygular içindeki bir insanın kontrol duygusu yok denecek kadar azdır.Enerjiyi vücudundan çıkarsan bile kontrol edemezsin.O kötü enerjiyle ball filan yapılamaz yani sanmam.Bide aşırı olumsuz bir insan olman lazım.(Benim 5 ay önceki halim ).Neyse kişisel konulara girmeyelim.İşte anlatmaya çalıştım.Artık anlatmayı ne derece becerebildiysem yani anlatmaya çalıştım.Bunlarda kesin bilgiler değil.Yani duygulara göre ve insanın ruh haline göre benim tahmin ettiğim olaylar.Ama bundan farklı olduğunu sanmıyorum.Umarım işine yarar :)
Bro Bitane Adam Enerji Nasıl .ekilir Filan Diye Sordu Lunarkineziden.Siz Hemen Günah Falan Filan Başladınız.Adamın Günahı Yani :).Belkide Bilmeden O Kadar Kul Hakkına Giriyoruz(Laf'ın Gelişi) Adamın Enerjisini Alalım Ne Olacak :)
-
- Yaşadığınız İl: 11 Bilecik
evet ya ya enerjimiz çok bittiyse ya çok ihtiyacımız varsa çok enerjik birinden azcık enerji çeksek ne zararı olur ki veya bi arkadaşınla onunda isteğiyle çalışma yapmak için ondan enerji alsak.
Арғы Тегім Көктүрік, Жасасін Түріктер!!!
- UsTr
Ya arkadaşım enerjin çok bitmez.Durmadan kendini yeniler.Zaten her saniye nefes alıp verdiğin için nefes ile beraber o enerjiyide durmadan yeniliyosun.Çok enerjin bittiyse dünyadan,aydan,güneşten enerji çek.Hem daha güçlü.Hem kötü enerji çekme tehliken yok.Ama mesela sen benim enerjimi çok sinirli bir anımda çekmeye çalışsan ne kadar sinir,stres kötü enerji varsa hepsi sana geçicek.Bu yüzden enerji çekmek için bence bu 3 unsurdan şaşmayın.Dünya,Ay,Güneş. :)
-