herşey yarım yamalak yapıyorum yardım
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
herşey yarım yamalak yapıyorum yardım
ben yapabildiklerimi tam yapamıyorum misal veriyim psi ball oluşturuyorum güçlendiremiyorum başkası hissedemiyor fırlatamıyorum
lucid ruya yapıyordum artık yapamıyorum başkasının rüyasına da girdim ama artık lucid bile yapamıyorum psi whell yapabiliyorum ama
hava elementi test yaptım hava elentine yatkınmışım başlamak için ne çalışıyım
mesela ogün sola donduryorum aynı gun sağa döndüremiyorum başka gün sağ döndürüyorum ogun sola donduremiyorum
astral yapıyordum artık yapamıyorum birden oldu
biyokinezi yapıyorum şu an onda bir sorun yok ama yapabildiklerim ağrılarımı geçirme ve hiç hasta olmama
NOT:psi ball ve diğerlerinde en azında kendi yorumunuzu yazarsanız sevinirim teknik falan... yardıma ihtiyacım var
bide lucidin kontrolünü bir ara kaybettim gerçek hayatla karıştımaya başladım sonra kötü etkileri oldu sanki beynim küçüldü agrasif olmaya başladım iyice kötüleşti gerçekten delirme noktasında iken okul başladı biraz okula falan yogunlaşınca geçti ama birdaha olursa nasıl kurtulucamdıge okulun rehber ögretmenine gittim konuşuk bana başlangıç filmini izlemeni soyledi sonradan izledikten sonra sorun nerde ise bitti ama hala birdaha olursa nasıl başaçıkacagımı bilmiyordum hala bilmiyorum biliyorsanız soyleyin sorun tamamen geçti
bunun geçmesi için lucid ruyayı beynide ruyadaiken kilitlemiştim amaartık hiç yapamıyorum sanki gerçekten kilitlenmiş gibi yardım ederseniz sevinirim astralda bu olaydan önce bırakmıştım 2 hafta önce falan artık oda olmuyor
lucid ruya yapıyordum artık yapamıyorum başkasının rüyasına da girdim ama artık lucid bile yapamıyorum psi whell yapabiliyorum ama
hava elementi test yaptım hava elentine yatkınmışım başlamak için ne çalışıyım
mesela ogün sola donduryorum aynı gun sağa döndüremiyorum başka gün sağ döndürüyorum ogun sola donduremiyorum
astral yapıyordum artık yapamıyorum birden oldu
biyokinezi yapıyorum şu an onda bir sorun yok ama yapabildiklerim ağrılarımı geçirme ve hiç hasta olmama
NOT:psi ball ve diğerlerinde en azında kendi yorumunuzu yazarsanız sevinirim teknik falan... yardıma ihtiyacım var
bide lucidin kontrolünü bir ara kaybettim gerçek hayatla karıştımaya başladım sonra kötü etkileri oldu sanki beynim küçüldü agrasif olmaya başladım iyice kötüleşti gerçekten delirme noktasında iken okul başladı biraz okula falan yogunlaşınca geçti ama birdaha olursa nasıl kurtulucamdıge okulun rehber ögretmenine gittim konuşuk bana başlangıç filmini izlemeni soyledi sonradan izledikten sonra sorun nerde ise bitti ama hala birdaha olursa nasıl başaçıkacagımı bilmiyordum hala bilmiyorum biliyorsanız soyleyin sorun tamamen geçti
bunun geçmesi için lucid ruyayı beynide ruyadaiken kilitlemiştim amaartık hiç yapamıyorum sanki gerçekten kilitlenmiş gibi yardım ederseniz sevinirim astralda bu olaydan önce bırakmıştım 2 hafta önce falan artık oda olmuyor
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: herşey yarım yamalak yapıyorum yardım
Sana tavsiyem hepsine aynı anda çalışma teker teker çalış en azından aynı gün hepine çalışma
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
biraz kafanı dağık gez dolaş dağlara falan git piknik yap eğlen sinema 1 -2 ay kurtul bunlardan..sonra pozitif olarak dön ve istediğini yap diyorum :)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
evet bunlardan uzaklaş kafanı toparla hem enerjin toplanır sonra sıfırdan başla meditasyon yada psi well
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
-
çok saolasınız
-
ama bırakmayı ben seçenek olarak görmüyorum başka teknikler verirseniz sevinirim
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aynen öyle.Sen hepsine aynı anda başlayarak beynini çok yormuşsun.Bazılarıda kontrolünden çıkmış.2-3 hatta istiyosan 5-6 ay bu işlerle uğraşma.Sonra yavaş yavaş.Sadece birine başla.Beynini çok yorma.Bide bu işlerle uğraştığını kimseye söyleme. :)
-
- Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa
Başkasının rüyasına girmeyi nasıl becerdin ya :) nasıl bi teknik kullandın bende yöntem teknik arıyorum söylermisin.. :)
http://www.facebook.com/BozKurt.Remzi63
ask.fm/Bzkrtrmzi
ask.fm/Bzkrtrmzi
-
teknik: girmek istedigin kişiyi image ederek ve aynırüyayı göreceginizi düşünerek uyuyorsun gelecegi görmek istersen yatarken görmek istedigin yeri hayal et ama ayrıntıya girme sadece yeri belirle yada herhengi bir gelecek görmek istiyorsan benine şünude bana rasgele bir ruya göster gelecegi gördügün zaman anlarsın
1 kişiye ögrettim bu cuma cumartesi olan maçarı görüş dogru çıktı normal olarak ama idda oynamışsa kötü olacak lütfen kütü seyler için kullanma
rüyada oldugunu anlayıncada gelecekgi görebilirsin amaben bunu uste soledigim gibi yapıyom böylede oluyo ama denedim alışkanlık işte bide arasıra hayal görrürkende oluyor aynı teknik
HİÇ BİLEMİCEN KADAR BASİT BİR OLAY
1 kişiye ögrettim bu cuma cumartesi olan maçarı görüş dogru çıktı normal olarak ama idda oynamışsa kötü olacak lütfen kütü seyler için kullanma
rüyada oldugunu anlayıncada gelecekgi görebilirsin amaben bunu uste soledigim gibi yapıyom böylede oluyo ama denedim alışkanlık işte bide arasıra hayal görrürkende oluyor aynı teknik
HİÇ BİLEMİCEN KADAR BASİT BİR OLAY
-
istegin kişnin yüzünü hayal et onun yüzünü görmeye çalış ve aynı rüyayı görceginizi düşün
gelecegi görmeyi ister isen rüyağanda sadece nerenin gelecegini görmek istiyorsan orayı hayal et ve olayları planlama mesele bana birisi ruyadasın diye sorcak veya şu şurda olacak gibi şeyler düşünme ve uyu kesin başarırsın bide dolunayla igili birşey olabilir benimkiler hep ozaman gerçekleşiyor
yani görüyorsun misal gelecegi sonra dolunay çıkacak günde veya dolunay çıktıgındada olabiliyor ama tesaduf olabilir
gelecegi görmeyi ister isen rüyağanda sadece nerenin gelecegini görmek istiyorsan orayı hayal et ve olayları planlama mesele bana birisi ruyadasın diye sorcak veya şu şurda olacak gibi şeyler düşünme ve uyu kesin başarırsın bide dolunayla igili birşey olabilir benimkiler hep ozaman gerçekleşiyor
yani görüyorsun misal gelecegi sonra dolunay çıkacak günde veya dolunay çıktıgındada olabiliyor ama tesaduf olabilir
-