Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.

Chi Energy Healing (Reiki). Yetkililer: Fenomen, healermaster, carnim_rama

Moderatör: fenomen

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Uchiha Sasuke yazdı:
ScreamOfTheElements yazdı:Bizim yardım etmek istediğimiz kişler belki de haftalardır, aylardır yatağa bağımlı olanlar, ömrü boyunca bağımlı olabilicekler, ciddi hastalıklar vesayre. Ayrıca top çarpan yerin 7 8 gün boyunca ağrıyacağını sanmıyorum. Doktorların verdiği ilaçlarla 3 günden fazla sürmez turp gibi olursun. Hadi bakim tak sepeti koluna haydı Uchiha doktora :D
Doktor Dedi Zaten Liflerin Gerilmiş Diye :D Kendim Nasıl Anlıyım Gerildiğini.. Her Neyse Beni Boşverinde Başkasının Haberi Olmadan Şifa Yollayabilir Misiniz ?
yukarıda konuyu okumadınızmı? başkası ise onun izni gerekiyor dedim. lütfen konuyu dikkatle okuyalım
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

carnim_rama yazdı: Doktor Dedi Zaten Liflerin Gerilmiş Diye :D Kendim Nasıl Anlıyım Gerildiğini.. Her Neyse Beni Boşverinde Başkasının Haberi Olmadan Şifa Yollayabilir Misiniz ?
yukarıda konuyu okumadınızmı? başkası ise onun izni gerekiyor dedim. lütfen konuyu dikkatle okuyalım[/quote]

Çok Gerekli Ama
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Uchiha Sasuke yazdı:
carnim_rama yazdı: Doktor Dedi Zaten Liflerin Gerilmiş Diye :D Kendim Nasıl Anlıyım Gerildiğini.. Her Neyse Beni Boşverinde Başkasının Haberi Olmadan Şifa Yollayabilir Misiniz ?
yukarıda konuyu okumadınızmı? başkası ise onun izni gerekiyor dedim. lütfen konuyu dikkatle okuyalım
Çok Gerekli Ama[/quote]
çok gerekli ise iznini alırsınız:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

carnim_rama yazdı: çok gerekli ise iznini alırsınız:)
Alamam.Ama Çok Gerekli Çok Hasta
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Uchiha Sasuke yazdı:
carnim_rama yazdı: çok gerekli ise iznini alırsınız:)
Alamam.Ama Çok Gerekli Çok Hasta
izin olmadan hiç bişi yapamam.üzgünüm.

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Tamam izin olmadan bişey yapmıyosun güzel ve doğru bir hareket.Ama herkes senin kadar doğru olmayabilir.İznini aldım diyip şifa yaptırmak isteyenler olabilir.Yada ciddi bir hastalık söyleyip kendine boş yere şifa çalışması yaptırmak isteyenlerde olabilir.Yani demek istediğim herkes iyi ve doğru değildir sizin gibi.Yalancı ve çıkarcı insanlar da var.Bu yüzden bu yazıyı yazmamın sebebi dikkatli olmanız ve güvenmediğiniz kişilere karşı böyle değerli bir şifa çalışmasını boşa götürmemenizdir.Sadece aklınızda bulunsun dikkatli olun diye söyledim içinize kurt düşürmek gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın :)
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

UsTr yazdı:Tamam izin olmadan bişey yapmıyosun güzel ve doğru bir hareket.Ama herkes senin kadar doğru olmayabilir.İznini aldım diyip şifa yaptırmak isteyenler olabilir.Yada ciddi bir hastalık söyleyip kendine boş yere şifa çalışması yaptırmak isteyenlerde olabilir.Yani demek istediğim herkes iyi ve doğru değildir sizin gibi.Yalancı ve çıkarcı insanlar da var.Bu yüzden bu yazıyı yazmamın sebebi dikkatli olmanız ve güvenmediğiniz kişilere karşı böyle değerli bir şifa çalışmasını boşa götürmemenizdir.Sadece aklınızda bulunsun dikkatli olun diye söyledim içinize kurt düşürmek gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın :)
bu kadar senede hislerim ve tıbbi bilgilerim arttı ustr sen merak etme ben yalancı kişileri anlarım:) ve izin olmadan zaten o kişinin aurasından geri döner
MisafirYok

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

carnim_rama yazdı:
UsTr yazdı:Tamam izin olmadan bişey yapmıyosun güzel ve doğru bir hareket.Ama herkes senin kadar doğru olmayabilir.İznini aldım diyip şifa yaptırmak isteyenler olabilir.Yada ciddi bir hastalık söyleyip kendine boş yere şifa çalışması yaptırmak isteyenlerde olabilir.Yani demek istediğim herkes iyi ve doğru değildir sizin gibi.Yalancı ve çıkarcı insanlar da var.Bu yüzden bu yazıyı yazmamın sebebi dikkatli olmanız ve güvenmediğiniz kişilere karşı böyle değerli bir şifa çalışmasını boşa götürmemenizdir.Sadece aklınızda bulunsun dikkatli olun diye söyledim içinize kurt düşürmek gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın :)
bu kadar senede hislerim ve tıbbi bilgilerim arttı ustr sen merak etme ben yalancı kişileri anlarım:) ve izin olmadan zaten o kişinin aurasından geri döner

kardeş yanlış anlama ama benim hastalığımı bile bildinmi ben doğru söyledim bana doktorun dediğini sana söyledim ama sende anlayabiliyor musun? merak etimde sordum :D
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

Biz anlarız. :D Analamasak bile o zaman verdiğimiz enerji auradan geri döner etki yapmaz canim ramanın söylediğ gibi.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch