yukarıda konuyu okumadınızmı? başkası ise onun izni gerekiyor dedim. lütfen konuyu dikkatle okuyalımUchiha Sasuke yazdı:Doktor Dedi Zaten Liflerin Gerilmiş Diye :D Kendim Nasıl Anlıyım Gerildiğini.. Her Neyse Beni Boşverinde Başkasının Haberi Olmadan Şifa Yollayabilir Misiniz ?ScreamOfTheElements yazdı:Bizim yardım etmek istediğimiz kişler belki de haftalardır, aylardır yatağa bağımlı olanlar, ömrü boyunca bağımlı olabilicekler, ciddi hastalıklar vesayre. Ayrıca top çarpan yerin 7 8 gün boyunca ağrıyacağını sanmıyorum. Doktorların verdiği ilaçlarla 3 günden fazla sürmez turp gibi olursun. Hadi bakim tak sepeti koluna haydı Uchiha doktora :D
Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Şifa çalışması- konuyu dikkatle okumanızı rica ediyorum.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
yukarıda konuyu okumadınızmı? başkası ise onun izni gerekiyor dedim. lütfen konuyu dikkatle okuyalım[/quote]carnim_rama yazdı: Doktor Dedi Zaten Liflerin Gerilmiş Diye :D Kendim Nasıl Anlıyım Gerildiğini.. Her Neyse Beni Boşverinde Başkasının Haberi Olmadan Şifa Yollayabilir Misiniz ?
Çok Gerekli Ama
- carnim_rama
Çok Gerekli Ama[/quote]Uchiha Sasuke yazdı:yukarıda konuyu okumadınızmı? başkası ise onun izni gerekiyor dedim. lütfen konuyu dikkatle okuyalımcarnim_rama yazdı: Doktor Dedi Zaten Liflerin Gerilmiş Diye :D Kendim Nasıl Anlıyım Gerildiğini.. Her Neyse Beni Boşverinde Başkasının Haberi Olmadan Şifa Yollayabilir Misiniz ?
çok gerekli ise iznini alırsınız:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Alamam.Ama Çok Gerekli Çok Hastacarnim_rama yazdı: çok gerekli ise iznini alırsınız:)
- carnim_rama
izin olmadan hiç bişi yapamam.üzgünüm.Uchiha Sasuke yazdı:Alamam.Ama Çok Gerekli Çok Hastacarnim_rama yazdı: çok gerekli ise iznini alırsınız:)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Tamam izin olmadan bişey yapmıyosun güzel ve doğru bir hareket.Ama herkes senin kadar doğru olmayabilir.İznini aldım diyip şifa yaptırmak isteyenler olabilir.Yada ciddi bir hastalık söyleyip kendine boş yere şifa çalışması yaptırmak isteyenlerde olabilir.Yani demek istediğim herkes iyi ve doğru değildir sizin gibi.Yalancı ve çıkarcı insanlar da var.Bu yüzden bu yazıyı yazmamın sebebi dikkatli olmanız ve güvenmediğiniz kişilere karşı böyle değerli bir şifa çalışmasını boşa götürmemenizdir.Sadece aklınızda bulunsun dikkatli olun diye söyledim içinize kurt düşürmek gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın :)
- carnim_rama
bu kadar senede hislerim ve tıbbi bilgilerim arttı ustr sen merak etme ben yalancı kişileri anlarım:) ve izin olmadan zaten o kişinin aurasından geri dönerUsTr yazdı:Tamam izin olmadan bişey yapmıyosun güzel ve doğru bir hareket.Ama herkes senin kadar doğru olmayabilir.İznini aldım diyip şifa yaptırmak isteyenler olabilir.Yada ciddi bir hastalık söyleyip kendine boş yere şifa çalışması yaptırmak isteyenlerde olabilir.Yani demek istediğim herkes iyi ve doğru değildir sizin gibi.Yalancı ve çıkarcı insanlar da var.Bu yüzden bu yazıyı yazmamın sebebi dikkatli olmanız ve güvenmediğiniz kişilere karşı böyle değerli bir şifa çalışmasını boşa götürmemenizdir.Sadece aklınızda bulunsun dikkatli olun diye söyledim içinize kurt düşürmek gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın :)
carnim_rama yazdı:bu kadar senede hislerim ve tıbbi bilgilerim arttı ustr sen merak etme ben yalancı kişileri anlarım:) ve izin olmadan zaten o kişinin aurasından geri dönerUsTr yazdı:Tamam izin olmadan bişey yapmıyosun güzel ve doğru bir hareket.Ama herkes senin kadar doğru olmayabilir.İznini aldım diyip şifa yaptırmak isteyenler olabilir.Yada ciddi bir hastalık söyleyip kendine boş yere şifa çalışması yaptırmak isteyenlerde olabilir.Yani demek istediğim herkes iyi ve doğru değildir sizin gibi.Yalancı ve çıkarcı insanlar da var.Bu yüzden bu yazıyı yazmamın sebebi dikkatli olmanız ve güvenmediğiniz kişilere karşı böyle değerli bir şifa çalışmasını boşa götürmemenizdir.Sadece aklınızda bulunsun dikkatli olun diye söyledim içinize kurt düşürmek gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın :)
kardeş yanlış anlama ama benim hastalığımı bile bildinmi ben doğru söyledim bana doktorun dediğini sana söyledim ama sende anlayabiliyor musun? merak etimde sordum :D
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Biz anlarız. :D Analamasak bile o zaman verdiğimiz enerji auradan geri döner etki yapmaz canim ramanın söylediğ gibi.UsTr yazdı:Tamam izin olmadan bişey yapmıyosun güzel ve doğru bir hareket.Ama herkes senin kadar doğru olmayabilir.İznini aldım diyip şifa yaptırmak isteyenler olabilir.Yada ciddi bir hastalık söyleyip kendine boş yere şifa çalışması yaptırmak isteyenlerde olabilir.Yani demek istediğim herkes iyi ve doğru değildir sizin gibi.Yalancı ve çıkarcı insanlar da var.Bu yüzden bu yazıyı yazmamın sebebi dikkatli olmanız ve güvenmediğiniz kişilere karşı böyle değerli bir şifa çalışmasını boşa götürmemenizdir.Sadece aklınızda bulunsun dikkatli olun diye söyledim içinize kurt düşürmek gibi bi niyetim yok yanlış anlaşılmasın :)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
-