lÜTFEN OKUYUNNNN
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
lÜTFEN OKUYUNNNN
Ben birçok konu okudum ve aşağıda yazacaklarımın sebebi olan birçok yorum gördüm.Gerçekten çok kaptıranlar ve hayallerde yaşayan hatta bahaneler uydurup en temel gerçekleri hiçe sayanlar var aramızda.Özellikle onlar olmak üzere lütfen hepiniz bu yazıyı okuyun....
ben çok başarılıyım ve türkiyenin en iyi liselerine gidebilecek puanlarım var.Ancak çevremin boş işler diye tabir ettikleri telekinezi astral vb. işlerle de uğraşıyorum.Ama benim amacım bu değil.
Bu işlerde uzmanlaşmak her kişinin isteği.Korkanlar dışında bunu istemeyen yok,gerçekten.Yani biz farklı değiliz sadece korkmuyor ve inanıyoruz.Benim tavsiyem gerçekten kaptırmayın ,evden kaçmak filan uçukça.Orta dünyada değiliz.Silkinin ve kendinize gelin.Bu dünya farklı,çizgi film veya dizilerdeki dünyalar hayal,bu dünya gerçek.Bu yüzden ormanda yaşıcam keşiş olcam guru olcam ayılarla fantezi yapcam;) gibi uçuk hayallere kapılmayın.Bu dünya acımasız dünya.Hayallerinizi yıkar geçer, çalışmazsanız soğukta çırılçıplak tek başınıza bırakır ve bu durumda o hayallerinizi üşümemek için bir battaniye bile yapamazsınız.Hem para kazanın hem aile kurun hem de adam gibi adam olun en sonda telekinezi falan uğraşın.Ayrıca bir çocuk yetiştirip onu mutlu etmek,düzgün bina yapıp depremde insan kurtarmak, yada doktor olup bir insanı kurtarmak bu ve öbür alemde en büyük sihirdir.Unutmayın ve dediklerimi es geçmeyin...
bunu okuyup EEE YANİ? diyen insanlara(insanlara hakaret oldu) lafım yok onları ormandaki azgın ayılara;) havale ediyorum.
ben çok başarılıyım ve türkiyenin en iyi liselerine gidebilecek puanlarım var.Ancak çevremin boş işler diye tabir ettikleri telekinezi astral vb. işlerle de uğraşıyorum.Ama benim amacım bu değil.
Bu işlerde uzmanlaşmak her kişinin isteği.Korkanlar dışında bunu istemeyen yok,gerçekten.Yani biz farklı değiliz sadece korkmuyor ve inanıyoruz.Benim tavsiyem gerçekten kaptırmayın ,evden kaçmak filan uçukça.Orta dünyada değiliz.Silkinin ve kendinize gelin.Bu dünya farklı,çizgi film veya dizilerdeki dünyalar hayal,bu dünya gerçek.Bu yüzden ormanda yaşıcam keşiş olcam guru olcam ayılarla fantezi yapcam;) gibi uçuk hayallere kapılmayın.Bu dünya acımasız dünya.Hayallerinizi yıkar geçer, çalışmazsanız soğukta çırılçıplak tek başınıza bırakır ve bu durumda o hayallerinizi üşümemek için bir battaniye bile yapamazsınız.Hem para kazanın hem aile kurun hem de adam gibi adam olun en sonda telekinezi falan uğraşın.Ayrıca bir çocuk yetiştirip onu mutlu etmek,düzgün bina yapıp depremde insan kurtarmak, yada doktor olup bir insanı kurtarmak bu ve öbür alemde en büyük sihirdir.Unutmayın ve dediklerimi es geçmeyin...
bunu okuyup EEE YANİ? diyen insanlara(insanlara hakaret oldu) lafım yok onları ormandaki azgın ayılara;) havale ediyorum.
En son caryes tarafından 25 Nis, 12:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: argo kelimeler kaldırıldı
Sebep: argo kelimeler kaldırıldı
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Re: lÜTFEN OKUYUNNNN
Yoruma açıktır
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
çok yerinde bir yazı. okuması gereken çok kişi var burada
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
bencede çok yerinde bir yazı olmuş eline sağlık
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
kardeşim iyi hoş bunu yazmanda..bilmez misin 1 nusubet bin nasihattan iyidir.kimse takmaz burda seni maalesef
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aynen :Dturab yazdı:kardeşim iyi hoş bunu yazmanda..bilmez misin 1 nusubet bin nasihattan iyidir.kimse takmaz burda seni maalesef
- delenamo
En azından birkaç tane bile dikkate alan olabilir :)
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
YAni hayaller karnınızı doyurmaz, sizi ısıtmaz, hayal kurmak korkak insanların gerçeklerden kaçmak için yaptığı bişeydir. bkz. UsTr :D
ha ama ustr diyosan ben hayal kuruyorum ama sadece eğlence için yapıyorum o zaman bize ne :D
ha ama ustr diyosan ben hayal kuruyorum ama sadece eğlence için yapıyorum o zaman bize ne :D
pixies forever <3<3
-
arkadaşlar çok amerikan filmi izlemiş galiba :D
uçucam kaçıcam ne biliyim yani...
uçucam kaçıcam ne biliyim yani...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ben hem eğlence için hayal kuruyorum.Hemde gerçeklerden kaçmak için yada gerçekleri bastırmak için hayal kuruyorum.Evet belki bu yüzden korkak bir insanım.Hatta bu dünyadan korktuğum için hayal aleminde yaşamayı seviyorum :)ozina yazdı:YAni hayaller karnınızı doyurmaz, sizi ısıtmaz, hayal kurmak korkak insanların gerçeklerden kaçmak için yaptığı bişeydir. bkz. UsTr :D
-