Dokunduğun Yeri Pamuk Yapma ?

Moderatör: Sai

Uchiha Sasuke

Re: Dokunduğun Yeri Pamuk Yapma ?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ozina yazdı:kanka sen neden böyle cins cins şeyleri başarmak istiyosun yok duvarın içinden geçmek yok ormana kaçmak ?
:D buda cisimlerin içinden geçmenin bir parçası zaten :)

acayip şeyleri seviyorum ne yapayım :D

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

o zaman benden sana bi taktik: parmağına çekiçle çok sertçe vur 5 sn sonra duvara dokun pamuk gibi olacak
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ahahahaha güzeldi :D Bak sana diyorum ki cisimlerin içinden geçmenin en kolay yolu astral bedenle olur.Doğanın dengesine göre somut bedenle bu yapılamaz.Yani sen yapmak istediğin şeyi yanlış yoldan deniyosun.Ne kadar denersen dene yaklaşmak yerine uzaklaşıyosun.Astral bedenle duvarın içinden geçebilirsin.Yani duvarın içinden geçilebiliyo.Ama bu bedenle ve bu boyutta değil.Astral bedenle ve astral boyutta.Bu yüzden amacına ulaşmak için yürüdüğün yolu bir daha düşün bence :)
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Ustr,astral dedin de,aklima geldi...2 gun once astral-e ciktim,ne oyrendim,biliyormusun?
Astral bedende konushmak imkansizmish :) ...kontrol etmek zordu,ama sonunda ciktim sonunda
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Zek Asakura
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim

Okunmamış mesaj gönderen Zek Asakura »

bi ben çıkamadım şu astrale :( okumaya devam galiba, parapisikoloji bana göre değil :(
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

Zek,bak boyle yaparak hevesini oldureceksin...ben de psiwhell ceviremiyorum...
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

Kullanıcı avatarı
UsTr

Lord_of_Hackland yazdı:Ustr,astral dedin de,aklima geldi...2 gun once astral-e ciktim,ne oyrendim,biliyormusun?
Astral bedende konushmak imkansizmish :) ...kontrol etmek zordu,ama sonunda ciktim sonunda
Tebrikler :D Hayırlı olsun :D İşte amacına ulaşmak için ilk adımı attın :D Tekrar tebrikler kardeşim astrale çıkıp kontolr edip birde astralde tecrübe edinip birşey öğrenmişsin.Ben 2 aydır weel kıpırdatamıyorum 2 ay içinde hiç bu kadar sevinmemiştim :D Sen astrale çıktın bende niye böle bir sevinç duygusu oluştu anlamadım :D Ama çok iyi bilirim :D Ben wheeli kıpırdattığım anda duyduğum o sevinci yaşadığım mutluluğu çok iyi bilirim :D Bu yüzden senin adına çok sevindim :D İnşallah astralde kendini geliştirirsin.Astralde katetmeye çıktığın yolda inşallah herşey yolunda gider. Bu arada astrale çıkmaya karar verirsem hocamı buldum :) Tekrar hayırlı olsun :-)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Zek Asakura yazdı:bi ben çıkamadım şu astrale :( okumaya devam galiba, parapisikoloji bana göre değil :(
Zek sen astrale çıkmak istiyosan sana zahmetsiz bir yol söylemek istiyorum belki biliyosundur ama ben yinede söylemek istedim.Gece 3 yada 4 e alarm kur.Alarm çaldığında uyan ama yataktan kalkma.Bilincin açık olsun.Yani doğru düzgün düşünebildiğinden emin olduğun anda tekrar o uykulu halinle kapa gözlerini ama uyumak için değil.Direk astrale çıkmak için kapat.Amacın uyumak olmasın o ana astrale çıkmak istiyosun.Öyle bir istek besle içinde.O uykulu halinle çıkma olasılığın artar.Bu arada yine bunu yaparken içinde kendi kendini telkinle destekleyebilirsin.Şimdi astrale çıkıcam.Astrale çıkınca ilk şunu yapıcam.İşte sanki rahatçana yapabilecekmişsin gibi düşün.Dediğim gibi gecenin 3 ünde uykulu halinle zaten astral bedenin vücuttan çıkmak için can atıcak :) Sen onu bilinçli bir şekilde yakalarsan astrale çıkabilirsin.Normal olarak çalışmalarına devam et ama bu tekniğide her gece uygula.Bişey kaybetmezsin.2 dk uykun bölünür en fazla :)
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

galiba bu lusid ruya teknigiydi,ama ben de buna benzer bir shey yapmishtim...tabi tesaduf ile boyle uykulu halimdeydim,dushunuyordum,bir baktim bashka yerdeyim...sonra uykuda oldugumu dushundum,bak shimdi,teleportasion yapacagim dedim,burdan yok oldu,ordan cikmadim,sonra karanlik oldu+vuvuvuvuvu diye sesler,sonra telefon caldi,babam acti telefonu,uyandiktan sonra babama telefon caldimi diye sordum,evet,az once telefon caldi ve ben baktim telefona dedi...yani yorgunlukla dushunmek...yorulmak derken bedeniniz gevshemish halinizde de yapa bilirsiniz...konu neydi ya :)))

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

UsTr yazdı:ahahahaha güzeldi :D Bak sana diyorum ki cisimlerin içinden geçmenin en kolay yolu astral bedenle olur.Doğanın dengesine göre somut bedenle bu yapılamaz.Yani sen yapmak istediğin şeyi yanlış yoldan deniyosun.Ne kadar denersen dene yaklaşmak yerine uzaklaşıyosun.Astral bedenle duvarın içinden geçebilirsin.Yani duvarın içinden geçilebiliyo.Ama bu bedenle ve bu boyutta değil.Astral bedenle ve astral boyutta.Bu yüzden amacına ulaşmak için yürüdüğün yolu bir daha düşün bence :)
yaw astrala çıkıp ne yapıcam en fazla gezerim başka birşeye yaramıyo amacım farklı benim gerçekte yapmam lazım..

siz bana bu duvara felan dokununca pamuk gibi hissetmeyi söyleyin gerisini halledicem ben kafanızı yormayın.. sadece pamuk gibi hissetmek lazım..