baktığım mesaj aklınız nerede diye bağırdığın mesaj ve görmem gerekeni gördüm ben sağolturab yazdı:bende en başa bak derim sinirlendiğimden dolayı bu tepkim
Lunarkinezi
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Lunarkinezi
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
rica ederim :) siz az mı bağırmadınız ;)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- carnim_rama
bütün foruma akılsız olduklarını ima etmedim kimse haketmiyorken.turab yazdı:rica ederim :) siz az mı bağırmadınız ;)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
- carnim_rama
saptırmıyorum uslübden kastım buydu. git ilk mesajına bak. aklınız nerde sizin demek ne demektir? akılsızsın demektirturab yazdı:saptırıyorsun
- turab
soruyorum aklın nerede?? akılsız mı demiş oldum biraz mantık yürütün demek istedim
uubam.com
- turab
turab yazdı:ahahahahaaha ölüyorum şuanda sizin o kimmiş dediginiz adam BU SİTENİN admini""" ve lutfen kırılmayın ama o siz gibi bu siteye 2 yıldır kaydolup sadece psi whell yapanlardan değil ben o adamı ayda birkaç kez online görüyorum ve O CHİ MASTER siz gibi günün 10 saatini bilgisayarda geçirip ona buna laf yetiştirmekle uğraşmak yerine sürekli çalışıyor..peki siz ne yapıyorsunuz Meyve veren ağacı Taşlıyorsunuz ondan ya da onun bildiklerini bilen biriden birşeyler öğrenmek yerine laf yarıştırıyorsunuz..O Ozina denen saygı değer üyemiz ise o gün çok iyi hatırlıyorum işim var deyip gitti bi 30 dk sonra gelmişti..ben o seminerin kopyasını almak için 1 hafta berkay sinan kardeşimin başını ağrıttım! sadece bilgilerimi tekrar gözden geçirmek için!
VE TEKRAR K.BAKMAYIN AMA Bİ BİLENDEN ÖĞRENDİKLERİMİ BİLMEYEN VE AYLAK AYLAK DOLAŞAN KİŞİLERE TERCİH EDERİM.
İSTEYEN Ö.M ATSIN SEMİNERİN O KISMINI ONA ATACAĞIM.. SEMİNERİN KONUSU: CHİ ENERJİ DOKUNMADAN DÖVÜŞTÜ
VE SİZE BİRŞEYLER İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM BEN BİLGİLERİMİ SUNDUM AZDA OLSA İSTEYEN VARSA VEREYİM YOKSA GÜLE GÜLE KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM
BAŞKA SÖZÜM YOK BUNLARDAN BAŞKA
uubam.com
- Myscelenious
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Tüm foruma imalıca söz söyledikten sonra çekip gidiyorsunuz. Hem de kanıtlayacağınızı söylerken.....
Neyse artık gerginliğe gerek yok.
İyi Forumlar...
Neyse artık gerginliğe gerek yok.
İyi Forumlar...
Visita Interiora Terræ Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Master Of Lunarkinesis...
- Countdowns
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Lunarkineziye başlama bana kalırsa. Negatif enerjiyle oynuyorsun, insanlara zarar veriyorsun. Kendine de zarar veriyorsun. Başka biri olursun, yanlış yaparsın ne diyeyim..
Let it go, if you could
- Myscelenious
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cevap için çok teşekkürler... Acaba yapmasam mı diye düşünmeye başladım...Countdowns yazdı:Lunarkineziye başlama bana kalırsa. Negatif enerjiyle oynuyorsun, insanlara zarar veriyorsun. Kendine de zarar veriyorsun. Başka biri olursun, yanlış yaparsın ne diyeyim..
Visita Interiora Terræ Rectificando Invenies Occultum Lapidem
-