Mıknatıs Kullanmak ?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
MeDxCeZir

Mıknatıs Kullanmak ?

Okunmamış mesaj gönderen MeDxCeZir »

Enerjimi henüz kullanamıyorum.Kağıdı gıdım oynatamadım :D Ama böyle bişeyi henüz fizik kanıtlamamıs olsada mümkün olduguna inanıyorum.Ve basarıcm öyle yada böyle :) Aklıma bi fikir geldi onu sizlere bi danışıp fikrinizi alıyım dedim..
Malum henüz enerjimi kullanmaktan ziyade hissedebilme aşamasındayım.Ve elimde koca bi mıknatıs var :) Acaba diyorum psiwel döndürmek yerine ilk etapta mıknatısın manyetik enerjisini hissetmeyi denesem.Böyle bişey büyük ihtimalle mümkün ama zorluk aşaması olarak ilk etap baslangıç aşamasına uygun olur mu ?

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Mıknatıs Kullanmak ?

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Mıknatıstaki enerjiyi hissetmek önemli değil Beyinde enerji üretiyor. Önce kendi bedenindeki enerjiyi hissetmeye çalış.

Basit çalışma: Beyninden parmak uçlarına doğru ışıklar saçan bir enerjinin indiğini ve parmak uçlarından kıvılcımlar saçtığını hayal et. Enerji parmak uçlarında yoğunlaştıkça ellerinin karıncalandığını hisset.

Düşünce enerjiyi harekete geçirecektir. Bu çalışmada başarılı olduktan sonra nesnelerin enerjileri üzerinde çalışman daha mantıklı olacaktır.
Aramak, güzel bir çabadır.
MeDxCeZir

teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Rica ederim
Aramak, güzel bir çabadır.
MeDxCeZir

kagıdı ilk kez cevirdim.Bu insanın inancını öyle yada böyle artırıyor.Artık daha sağlam bir sekilde inanıyorum.Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde :)