Yeni başlayanlar ve orta seviye tkcılar için

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Yeni başlayanlar ve orta seviye tkcılar için

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Merhaba arkadaşlar foruma uzun bir süre ara vermiştim, sonunda geri döndüm :) Ama ne yazık ki forumda yalan yanlış ve hatalı konular görüyorum. Bu durumu hiç beğenmedim.
Arkadaşlar lütfen önce telekineziden başlayın basit çalışmalara yönelin. En büyük sorun bu bence. Forumu biraz inceledim hep pyrokinezi gibi değişik dallardan bahsediyorsunuz hepsinin temeli telekinezidir onlara aldanmayın. Telekinezi yapanın enerjisi zaten çoğuna etki eder. Saçma konular açmayalım lütfen bilgiler sapıyor yanlış bilgiye dönüşüyor :(
Öncelikle konsantrasyon çalışmaları falan yapın, aklınıza ve hayallerinize sahip çıkın, bu işe kendinizi fazla kaptırmayın basit bir şey bu kafayı yenecek bir durum değil. Bende o dönemlerden geçtim umarım sizde en kısa zamanda geçersiniz ve bu mesajda sizin yararınıza olur. Başarılar...

ozanakyuzz
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Yeni başlayanlar ve orta seviye tkcılar için

Okunmamış mesaj gönderen ozanakyuzz »

Merhaba ben telekineziye baslayali 2-3 gun ilk gun konstre oldum ve 4-5 denemeden sonra psi wheel yaptim 1 gun dinlendim bugun yine konsantre oldum ve tekrar yapmak istedim ve olmadi sinirlendim bayagi niye yapamiyorum diye sonra bi forumda bisey okumustum negatif enerjiyle daha kolay olur diye ve psi ball yapmayi denedim olmadi pozitif enerjiyle bende negatif enerjiyle denedim ve isaret parmagimin tam ustunde yukardan asagi mor bi cizgi gordum ve parmagin karincalandi ve psi balli yaptim acaba gercekten yapmismiyimdir yoksa benmi oyle saniyorum bide bu cizginin nedeni neagtif enerjiyle yapmammidir konuya aciklik getirirseniz sevinirim
alperen6767
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak

Re: Yeni başlayanlar ve orta seviye tkcılar için

Okunmamış mesaj gönderen alperen6767 »

Şimdi negatif enerjiye gelirsek. Bizim çakralar var şimdi sen bu konuları araştır. Çakralarımız pozitif enerjiye yatkındır bu yüzden pozitif enerjiyle yapman daha kolay olur. Çizgiye gelirsek ışık yansımış olabilir yada gözün sulanmıştır onun bu işle alakası yok hiç karıştırma. Şunu söyleyebilirim ilk günlerden telekinezi yapman tabi ki zor olacaktır kendini kasma aklını hep buna verme sosyal olmaya ağırlık vermelisin gerçekliklerden uzaklaşma senin için yeterli olur. Günde 10 dakika konsantrasyon çalışması yap daha iyi olur. Bence en yararlı çalışma konsantrasyon çalışmasıdır. Forumumuzda konsantrasyon ile ilgili çalışmalar bulabilirsin. 1-2 hafta yaptıkdan sonra istediğin çalışmaya geçebilirsin. Kolay gelsin.