Başım Ağrıyor, Yardım Edin Lütfen.

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
FeeCix
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Başım Ağrıyor, Yardım Edin Lütfen.

Okunmamış mesaj gönderen FeeCix »

Beyler Ben Psi-Wheel'e Başlayalı 4 Gün Oldu. Bilmiyorum Ne Oldu Şuanda Başımın Tam Ortası. Üst Taraftan Çatlıyor Gibi. Az Önce Psi-Wheel Yapıyım Dedim Yaptım Gayet iyidi. 4-5 tur attırdım sonra durdum düzeneği kenara çektim facede takılırken paktım bu fırıl fırıl dönüyor o anda işte beynim zonglamaya başladı. dedim galiba cam açık rüzgardan böyle. camı kapattım camın ordayken bile fırıl fırıl dönüyordu yaşım 14 şuanda başım çok kötü ağrıyor. 1 minoset içtim faydası dokunur diye. sizce bu güçlü bi enerjinin olduğuna işaretmidir ? yani psi-ball falan yapmaya başlıyabilirmiyim ?..

Not : psi-wheeli gözlerimle hareket ettirebiliyorum artık. başlamama 4 gün olmasına rağmen.
En son Admin tarafından 14 Tem, 15:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi.. Başlıkları içeriğe uygun açınız
Psi Wheel === ▐▐▐▐▐░░░░░ %25
Yön Verme == ▐░░░░░░░░░ %5
Psi Ball ======░░░░░░░░░░
Hydrokinezi=== ░░░░░░░░░░
Aerokinezi ====░░░░░░░░░░
Terrakinezi === ░░░░░░░░░░
Electrokinezi == ░░░░░░░░░░

Yavaş Yavaş Gidiyoruz Panpa. <3

_DeMoN_
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

Re: Yardım Edin Lütfen.

Okunmamış mesaj gönderen _DeMoN_ »

Daha yeni başladığın içindir. Enerji yolları zorlanıyordur. fazla uğraşma dinlene dinlene çalış. Yoksa gece uyku uyuyamazsın.
Kullanıcı avatarı
delenamo
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

O ağrı ve çatlama hissi tepe çakranın açılma belirtilerindendir.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Kullanıcı avatarı
seyahdoo
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen seyahdoo »

bence o ağrı kesiciyi içmeseydin. gerekli olmayan ilaçlar bağımlılık yapar.misal bi kere ağrı kesici alan adam daha çok ağrır. uyuşturucu gibi. sakın ola öyle bir ağrıda bidaha ilaç içiyim deme.-bu arada eski ilaçlardan bahsetmiyorum yeni corp ilaçlarıdan bahsediyorum hani eczanelerde satılanlardan yoksa normal bitki ilaçlarından yapabilirsin kendine...-
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
Kullanıcı avatarı
SpeedyDNA

Okunmamış mesaj gönderen SpeedyDNA »

kafana fazla takma herşeyi oluruna bırak yoksa başın daha çok ağrır..
bir kaç gün mola ver ve iyice araştırman gerekir..
benim gibi yanlış yerden başlamışsın bu yüzden başın çok ağrıyacak..
acele etmene gerek yok..
önce çakralarını açmalısın, bedenini hazırlamalısın.
böylesi daha eğlenceli olacak..
fazla düşünürsen beynini çökertirsin bak format bile atamıyorlar.. dikkatinize...
"Gerçek, sadece beyniniz tarafından yorumlanan elektriksel sinyallerdir"

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Konu açmadan önce lütfen forum kurallarını okuyun arkadaşlar. Bu şekilde başlık açarak dikkat çekmeye çalışıyosunuz ama sadece insanların vaktinden çalıyosunuz. Yardım edin, bi bakarmısınız, bi sorum olucaktı tarzı başlıklar açmayın lütfen. Onun yerine sorunuzun konusunu içeren bi başlık daha uygun olacaktır ve sadece o konuyla ilgili olanlar bakıcaktır. Konuların altına bunu kaçıncı yazışım hatırlamıyorum, ama siz ısrarla kuralları okumadan konu açıyosunuz. Ne diyim ki?...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
BETT
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Bu nedir;Merak ediyorum,yardım edebilir misiniz lütfen? :/

Okunmamış mesaj gönderen BETT »

Yaklaşık iki sene önce ece erkenin sunduğu mavi şekere;televizyondaki renkleri değiştirebilen bi adam katılmıştı çatal kaşık falan büküyordu ekran başındakilerde deneyebilir falan gibisinden konuşunca gittim bir tane çay kaşığı aldım ve üzerine yoğunlaştım -o zamanlar telekineziden falan hiç haberim yoktu ama bunun enerjiyle ilgili olduğunu beynim bana söylüyordu daha önce böyle bişeyi hiç denememiştim-sonra bende denedim ve adamla aynı sürede tuttum elimde kaşığı,elim ısınmıştı ve kaşık gözle görülür derecede büküldü,ben bunu daha birşey bilmeden sadece kaşığın büküdüğünü düşünerek yaptım ve elim hala çok çabuk ısınıyor ne yapmak istediğime karar veriyorum ve elimi kaldırdıktan saniyeler sonra elimdeki sıcaklık çok farkedilir oluyor.Acaba biraz dengesizmi yapıyorum ben bu işi?(Kusura bakmayın soru nereden soruluyordu?Ben sadece cevap yazabiliyorumda,yeni üyeyim)
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Bu nedir;Merak ediyorum,yardım edebilir misiniz lütfen? :/

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

BETT yazdı:Yaklaşık iki sene önce ece erkenin sunduğu mavi şekere;televizyondaki renkleri değiştirebilen bi adam katılmıştı çatal kaşık falan büküyordu ekran başındakilerde deneyebilir falan gibisinden konuşunca gittim bir tane çay kaşığı aldım ve üzerine yoğunlaştım -o zamanlar telekineziden falan hiç haberim yoktu ama bunun enerjiyle ilgili olduğunu beynim bana söylüyordu daha önce böyle bişeyi hiç denememiştim-sonra bende denedim ve adamla aynı sürede tuttum elimde kaşığı,elim ısınmıştı ve kaşık gözle görülür derecede büküldü,ben bunu daha birşey bilmeden sadece kaşığın büküdüğünü düşünerek yaptım ve elim hala çok çabuk ısınıyor ne yapmak istediğime karar veriyorum ve elimi kaldırdıktan saniyeler sonra elimdeki sıcaklık çok farkedilir oluyor.Acaba biraz dengesizmi yapıyorum ben bu işi?(Kusura bakmayın soru nereden soruluyordu?Ben sadece cevap yazabiliyorumda,yeni üyeyim)
https://telekinezi.com.tr/viewforum.php?f=25 bu linke tıkla ve sol tarfta yeni başlık aç diye bi buton var. Ona basarak yeni konu açabilir ve sorunu sorabilirsin. Bu arada o bahsettiğin adam ünlü mentalist Enis Talas 'tır ve mavi şeker dışında da birçok tv programına çıkmıştır. İstersen daha değişik videoları var youtube da izleyebilirsin.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.