Başım Ağrıyor, Yardım Edin Lütfen.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Başım Ağrıyor, Yardım Edin Lütfen.
Beyler Ben Psi-Wheel'e Başlayalı 4 Gün Oldu. Bilmiyorum Ne Oldu Şuanda Başımın Tam Ortası. Üst Taraftan Çatlıyor Gibi. Az Önce Psi-Wheel Yapıyım Dedim Yaptım Gayet iyidi. 4-5 tur attırdım sonra durdum düzeneği kenara çektim facede takılırken paktım bu fırıl fırıl dönüyor o anda işte beynim zonglamaya başladı. dedim galiba cam açık rüzgardan böyle. camı kapattım camın ordayken bile fırıl fırıl dönüyordu yaşım 14 şuanda başım çok kötü ağrıyor. 1 minoset içtim faydası dokunur diye. sizce bu güçlü bi enerjinin olduğuna işaretmidir ? yani psi-ball falan yapmaya başlıyabilirmiyim ?..
Not : psi-wheeli gözlerimle hareket ettirebiliyorum artık. başlamama 4 gün olmasına rağmen.
Not : psi-wheeli gözlerimle hareket ettirebiliyorum artık. başlamama 4 gün olmasına rağmen.
En son Admin tarafından 14 Tem, 15:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi.. Başlıkları içeriğe uygun açınız
Sebep: Başlık düzenlendi.. Başlıkları içeriğe uygun açınız
Psi Wheel === ▐▐▐▐▐░░░░░ %25
Yön Verme == ▐░░░░░░░░░ %5
Psi Ball ======░░░░░░░░░░
Hydrokinezi=== ░░░░░░░░░░
Aerokinezi ====░░░░░░░░░░
Terrakinezi === ░░░░░░░░░░
Electrokinezi == ░░░░░░░░░░
Yavaş Yavaş Gidiyoruz Panpa. <3
Yön Verme == ▐░░░░░░░░░ %5
Psi Ball ======░░░░░░░░░░
Hydrokinezi=== ░░░░░░░░░░
Aerokinezi ====░░░░░░░░░░
Terrakinezi === ░░░░░░░░░░
Electrokinezi == ░░░░░░░░░░
Yavaş Yavaş Gidiyoruz Panpa. <3
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Re: Yardım Edin Lütfen.
Daha yeni başladığın içindir. Enerji yolları zorlanıyordur. fazla uğraşma dinlene dinlene çalış. Yoksa gece uyku uyuyamazsın.
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
O ağrı ve çatlama hissi tepe çakranın açılma belirtilerindendir.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
bence o ağrı kesiciyi içmeseydin. gerekli olmayan ilaçlar bağımlılık yapar.misal bi kere ağrı kesici alan adam daha çok ağrır. uyuşturucu gibi. sakın ola öyle bir ağrıda bidaha ilaç içiyim deme.-bu arada eski ilaçlardan bahsetmiyorum yeni corp ilaçlarıdan bahsediyorum hani eczanelerde satılanlardan yoksa normal bitki ilaçlarından yapabilirsin kendine...-
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
- SpeedyDNA
kafana fazla takma herşeyi oluruna bırak yoksa başın daha çok ağrır..
bir kaç gün mola ver ve iyice araştırman gerekir..
benim gibi yanlış yerden başlamışsın bu yüzden başın çok ağrıyacak..
acele etmene gerek yok..
önce çakralarını açmalısın, bedenini hazırlamalısın.
böylesi daha eğlenceli olacak..
fazla düşünürsen beynini çökertirsin bak format bile atamıyorlar.. dikkatinize...
bir kaç gün mola ver ve iyice araştırman gerekir..
benim gibi yanlış yerden başlamışsın bu yüzden başın çok ağrıyacak..
acele etmene gerek yok..
önce çakralarını açmalısın, bedenini hazırlamalısın.
böylesi daha eğlenceli olacak..
fazla düşünürsen beynini çökertirsin bak format bile atamıyorlar.. dikkatinize...
"Gerçek, sadece beyniniz tarafından yorumlanan elektriksel sinyallerdir"
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Konu açmadan önce lütfen forum kurallarını okuyun arkadaşlar. Bu şekilde başlık açarak dikkat çekmeye çalışıyosunuz ama sadece insanların vaktinden çalıyosunuz. Yardım edin, bi bakarmısınız, bi sorum olucaktı tarzı başlıklar açmayın lütfen. Onun yerine sorunuzun konusunu içeren bi başlık daha uygun olacaktır ve sadece o konuyla ilgili olanlar bakıcaktır. Konuların altına bunu kaçıncı yazışım hatırlamıyorum, ama siz ısrarla kuralları okumadan konu açıyosunuz. Ne diyim ki?...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Bu nedir;Merak ediyorum,yardım edebilir misiniz lütfen? :/
Yaklaşık iki sene önce ece erkenin sunduğu mavi şekere;televizyondaki renkleri değiştirebilen bi adam katılmıştı çatal kaşık falan büküyordu ekran başındakilerde deneyebilir falan gibisinden konuşunca gittim bir tane çay kaşığı aldım ve üzerine yoğunlaştım -o zamanlar telekineziden falan hiç haberim yoktu ama bunun enerjiyle ilgili olduğunu beynim bana söylüyordu daha önce böyle bişeyi hiç denememiştim-sonra bende denedim ve adamla aynı sürede tuttum elimde kaşığı,elim ısınmıştı ve kaşık gözle görülür derecede büküldü,ben bunu daha birşey bilmeden sadece kaşığın büküdüğünü düşünerek yaptım ve elim hala çok çabuk ısınıyor ne yapmak istediğime karar veriyorum ve elimi kaldırdıktan saniyeler sonra elimdeki sıcaklık çok farkedilir oluyor.Acaba biraz dengesizmi yapıyorum ben bu işi?(Kusura bakmayın soru nereden soruluyordu?Ben sadece cevap yazabiliyorumda,yeni üyeyim)
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Re: Bu nedir;Merak ediyorum,yardım edebilir misiniz lütfen? :/
https://telekinezi.com.tr/viewforum.php?f=25 bu linke tıkla ve sol tarfta yeni başlık aç diye bi buton var. Ona basarak yeni konu açabilir ve sorunu sorabilirsin. Bu arada o bahsettiğin adam ünlü mentalist Enis Talas 'tır ve mavi şeker dışında da birçok tv programına çıkmıştır. İstersen daha değişik videoları var youtube da izleyebilirsin.BETT yazdı:Yaklaşık iki sene önce ece erkenin sunduğu mavi şekere;televizyondaki renkleri değiştirebilen bi adam katılmıştı çatal kaşık falan büküyordu ekran başındakilerde deneyebilir falan gibisinden konuşunca gittim bir tane çay kaşığı aldım ve üzerine yoğunlaştım -o zamanlar telekineziden falan hiç haberim yoktu ama bunun enerjiyle ilgili olduğunu beynim bana söylüyordu daha önce böyle bişeyi hiç denememiştim-sonra bende denedim ve adamla aynı sürede tuttum elimde kaşığı,elim ısınmıştı ve kaşık gözle görülür derecede büküldü,ben bunu daha birşey bilmeden sadece kaşığın büküdüğünü düşünerek yaptım ve elim hala çok çabuk ısınıyor ne yapmak istediğime karar veriyorum ve elimi kaldırdıktan saniyeler sonra elimdeki sıcaklık çok farkedilir oluyor.Acaba biraz dengesizmi yapıyorum ben bu işi?(Kusura bakmayın soru nereden soruluyordu?Ben sadece cevap yazabiliyorumda,yeni üyeyim)
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
-