Yahu Bellemişsiniz Bi Sınır Vardıri Yoktur Saçmalamasını Yahu Sınır Yok Veya Var Olduğunu Bilemezsiniz Ki..
Yahu Siz Diyorsunuz Telekinezi Fizik Kurallarına Aykırıdır İnanmaya Bilirler vs. Aykırıysa Siz Neden Taktınız Benim Duvardan Geçmeme. Levitasyon, vs Fizik Kurallarına Aykırı Değilmi Bedenin Havalanması Fizik Kurallarına Aykırı Ama Yapıyorlar. Neden Olmuyo Cisimden Geçme Kimse Geçememiş Diye Şuana Kadar Geçilmez Diye Tutturmuşsunuz. Belki Akıllarına Gelmedi (Hiç Denenmedi Belki) Veya Deneyenler Benden Farklı Mesela. Adamın Geçmişi,Şuanki Duyguları,Deneyimleri,Zekası,Düşünce Farklılığı vs Birçok Şey Farklıyken O Belki Bir Teknikle Geçmeyi Denemiştir Ben 100 Teknik Deneyip Geçicem Belki.Mesela da Adam Levitasyonu Tutturmuşsunuz Adam Hayatını Verip Kendini Kaldırıyo Sen Nasıl Arabaları vs. Kaldırcan Üstte Yazdığım Farklılıklar, Teknikler Azimler Esneklik vs. Farklıdır Adamın Biri 10 Yılda Yaptıysa O Belki 1 Yılda Yapacak Nerden Biliyorsunuzda Hevesini Kırıyorsunuz Adamın..
Ulan Hayal Ediyoruz Onu Yazıyoruz Ona Bile Laf Yapıyorlar. Edison Amul İçin Kimse İnanmamış Kaç Bin Deneme Yapmış Ve Sonunda Yapmış Siz Deneme Bile Yapmaadn Amaın Söylediğine Laf Buluyorsunuz Ben Belki Farklıyım Sizden Milletten. Ben Siz Değilim..
Ne Demişler Açılmayan Kanadın Uzunluğu Belli Olmaz (Tam Hatırlamıyorum)
Duygu Patlaması Yaşadım..Ohh Be İçimi Boşalttım Sonunda.. :)
eks yazdı:Duvardan geçmek gibi bir olay nasıl yapılabilir ki, biz bir bedene de sahibiz, her şey ruh değil. Bu beden katı bir madde ve başka bir katıdan geçmesi için 2 katının da molekiler düzeyde ayrışıp sonra karışıklık olmadan duvarın diğer tarafında toplanması gerekir, ki bunun için bilim adamları uzun yıllardır çalışmaktalar. Fizik kuralları olduğunu da unutmamak gerekir.