Sınır Yoktur , Sınır Vardır Saçmalamaları..

Moderatör: Sai

Uchiha Sasuke

Sınır Yoktur , Sınır Vardır Saçmalamaları..

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Selamun Aleyküm Hemen Olaya Geçicem Uzatmanın Alemi Yok..

Yahu Bellemişsiniz Bi Sınır Vardıri Yoktur Saçmalamasını Yahu Sınır Yok Veya Var Olduğunu Bilemezsiniz Ki..

Yahu Siz Diyorsunuz Telekinezi Fizik Kurallarına Aykırıdır İnanmaya Bilirler vs. Aykırıysa Siz Neden Taktınız Benim Duvardan Geçmeme. Levitasyon, vs Fizik Kurallarına Aykırı Değilmi Bedenin Havalanması Fizik Kurallarına Aykırı Ama Yapıyorlar. Neden Olmuyo Cisimden Geçme Kimse Geçememiş Diye Şuana Kadar Geçilmez Diye Tutturmuşsunuz. Belki Akıllarına Gelmedi (Hiç Denenmedi Belki) Veya Deneyenler Benden Farklı Mesela. Adamın Geçmişi,Şuanki Duyguları,Deneyimleri,Zekası,Düşünce Farklılığı vs Birçok Şey Farklıyken O Belki Bir Teknikle Geçmeyi Denemiştir Ben 100 Teknik Deneyip Geçicem Belki.Mesela da Adam Levitasyonu Tutturmuşsunuz Adam Hayatını Verip Kendini Kaldırıyo Sen Nasıl Arabaları vs. Kaldırcan Üstte Yazdığım Farklılıklar, Teknikler Azimler Esneklik vs. Farklıdır Adamın Biri 10 Yılda Yaptıysa O Belki 1 Yılda Yapacak Nerden Biliyorsunuzda Hevesini Kırıyorsunuz Adamın..

Ulan Hayal Ediyoruz Onu Yazıyoruz Ona Bile Laf Yapıyorlar. Edison Amul İçin Kimse İnanmamış Kaç Bin Deneme Yapmış Ve Sonunda Yapmış Siz Deneme Bile Yapmaadn Amaın Söylediğine Laf Buluyorsunuz Ben Belki Farklıyım Sizden Milletten. Ben Siz Değilim..

Ne Demişler Açılmayan Kanadın Uzunluğu Belli Olmaz (Tam Hatırlamıyorum)

Duygu Patlaması Yaşadım..Ohh Be İçimi Boşalttım Sonunda.. :)

eks yazdı:Duvardan geçmek gibi bir olay nasıl yapılabilir ki, biz bir bedene de sahibiz, her şey ruh değil. Bu beden katı bir madde ve başka bir katıdan geçmesi için 2 katının da molekiler düzeyde ayrışıp sonra karışıklık olmadan duvarın diğer tarafında toplanması gerekir, ki bunun için bilim adamları uzun yıllardır çalışmaktalar. Fizik kuralları olduğunu da unutmamak gerekir.

Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Sınır Yoktur , Sınır Vardır Saçmalamaları..

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Bizim yapamadıklarımızı paralel evdendeki kopyalarımız yapabiliyor. Biz yapabiliriz. sadece beynimizi nasıl kullanacagımızı bilmiyoruz.
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Fiziki bir nesneyi başka bir fiziki nesneden o şekilde geçiremezsiniz. Boşa hayal kuruyorsun emeğine yazık. Edison yapılabilir bir seyi yapt ki zaten nicola tesla ondan çok önce bunu yapmıştı. LevitasYon yaparsın ama duvardan geçme imkansız. Bunun için ya duvarın molekülunu bozacaksin ya da kendinin ki o da imkansız herkes yapamaz çok Yüksek enerji odak bilgelik ister. O yüzden unut gitsin
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Uchiha Sasuke

TTmF## yazdı:Fiziki bir nesneyi başka bir fiziki nesneden o şekilde geçiremezsiniz. Boşa hayal kuruyorsun emeğine yazık. Edison yapılabilir bir seyi yapt ki zaten nicola tesla ondan çok önce bunu yapmıştı. LevitasYon yaparsın ama duvardan geçme imkansız. Bunun için ya duvarın molekülunu bozacaksin ya da kendinin ki o da imkansız herkes yapamaz çok Yüksek enerji odak bilgelik ister. O yüzden unut gitsin
Ama Bi İhtiml Var Diyorsun.. İmkansız Değil..
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

bundan 300 yıl önce atalarımız daha gezegenlerin varlıgından bile habersizdi..
Ve şimdi uzaya seyahatler gerçekleşiyor , uydular gönderiliyor , yahu yaşam aranıyor.

Ve bana cıkıpta insanlar ışınlamanaz öyle birşey icat edilemez diyorsun.

Sen 500 yüz yıl önce yaşasaydın kesin Iphone 4s veya İpad3 gibi icatların üretilmesinin imkansız oldugunu düşünenlerden olacaktın kesin..

Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Bilgelik diyor bu konudan azicik haberin yok bu belli. Bilgelik icin cok fazla calisman gerekir ve senin suana kadar yaptiklarin bir nebzede olsa bilgelige uymuyor
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

duvarın içinden geçersen haber ver o zaman sen yap biz deriz :D
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

edison ampulü tesladan çaldı :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

bak arkadaşım bizim burda yaptıklarımızın hepsi parapsikolojinin dalları. peki neden sınır vardır diyoruz, çünkü biz tüm bunları enerjiyle yapıyoruz. doğaüstü bişey yapmıyoruz. bu çok doğal bişey. enerjin olmazsa ölürsün. yani enerji bize can verir bizim doğamızda var tüm canlıların var. ama doğal herşeyde olduğu gibi enerji de biyere kadar yeter ha demek istediğim istersen 20 yıl çalış tankları kaldır telekinetik gücünü ömrünün sonuna kadar istediğin kadar geliştir. ama bu enerjinle herşeyi de yapamazsın.
pixies forever <3<3
Uchiha Sasuke

carnim_rama yazdı:Bilgelik diyor bu konudan azicik haberin yok bu belli. Bilgelik icin cok fazla calisman gerekir ve senin suana kadar yaptiklarin bir nebzede olsa bilgelige uymuyor
Bilgeler Bir Anda Bilge Olmuyor Değil Mi ? Ben Telekinezi İle Uğraşmam Daha 1 Seneyi Bile Geçmezken Bilgeliğe Nasıl Geçeceğim..

Çok Çalışmak Diyor Arkadaş Razıyım Çok Çalışmaya Gerekli Zaten Ama Gelip Sınır Var Bilmem Ne Diyorsunuz Hevesi Kaçıyo Adamın.. Birazda Olaya Benim Veya Onlymerthy Gibi Bakmayı Deneseniz..

“Sizden Gelenler” sayfasına dön