Selam
- CCM
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Selam
Merhaba. Ben yaklaşık 1 seneden beri telekinezi ile uğraşıyorum. Daha doğrusu araştırıyorum. Daha önce bilgisayar ve evin ışıklarında belirgin bir değişiklik yapmıştım. Fakat psi-wheel'den bir sonuç alamamıştım. Enerji topu falan da denediğim halde bir türlü odaklanamıyordum. Hala da böyle. Daha önce de sitedeki konulara baktım fakat bir sonuç alamadım. Kendimi geliştirmek istiyorum arkadaşlar bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba?
- kahtam0256
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
Re: Selam
Kardeş meditasyon yap VE bu tür şeylerle ilgili film izle :) sürekli mutlu olmaya çalış Bukadar İlerde aerokinezi yapmanı öneririm hemen sonuç alınıyor :)
b e k l i ч o r u m . . ´ ´
- Swocker
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
Kardeş namaz kıl ve bu tür flimler pek izleme etkisinde kalırsın normal olan şeyler sana anormal gelmeye başlar deli zannedersin kendını sonra her yere konu açıp bana neler oluyor diyenlerden olursun.
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Birde dini konular bu ise bulaşmasa...
- CCM
Daha önce kafamı boşaltıp bu işe odaklanmak istedim ama tam olarak başaramadım. Defalarca başarısızlık. Umudumu kaybetmedim ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum
Hiç bir şey tesadüf değildir. Hayattaki her şey planlı ve programlıdır.
- CCM
Demin bir psi-wheel denedim. Yine dönmedi ama odaklanırken parmaklarımın arasının yandığını ve acıdığını hissettim. Psi-wheel dönmedi ama ben bir güç hissettim. Neden olmuyor acaba?
Hiç bir şey tesadüf değildir. Hayattaki her şey planlı ve programlıdır.
- onlymerthy
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Swocker yazdı:edit//Sai
Beni dinsizlikle suçlayamassın. Sen kim oluyorsun. Hem sınava calısmadan girince "Allahım nolur 100 alayım" mı diyorsun ??? Facebook sayfalarına döndü heryer. "Allahı seviyorsan begen . Peygamberi seviyorsan paylaş.. Çalısmayı bırak Allah seni geçirir.. " işte böyle konusmalar yüzünden nerelere geliyoruz.. Cahil şeyler. Allahımı , Dinimi , kitabimi , peygamberlerimi bu tür yerlerde alay konusu yapmayın.. Neymiş efendim "namaz kıl meditasyon yapma." orda sana cocugun sordugu soruya bak senin verdigin cevaba bak.. Tabikide namazını kılacak. sen neden ona dalga gecer gibi "onlar boş iş sen namaz kıl " demeye getiyorsun.. Ayıp .. Utan.. Banada bir daha dinsiz muhamelesi yaparsan sikayet edeceğim.. Cahil.
-