Sınır Yoktur , Sınır Vardır Saçmalamaları..

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Sınır Yoktur , Sınır Vardır Saçmalamaları..

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Uchiha Sasuke yazdı:
Lord_of_Hackland yazdı:Selam beyler,her kese benden Selam :)Uchiha,eyer bunu basarirsan buyuk bir kesife imza atmis olursun...ama eyer basaramazsan baskalarini bilmem,ama ben de en az senin kadar uzulurum...umudunun bosa cikmasini istemediyimiz icin soyluyoruz...
Bir de Ustr-in soylediyine katiliyorum ve ozellikle de buyuden uzak dur...yapmak istediyin shey ugruna kayb edeceyin sheyleri goze al...zararli olup olmadigini bilmediyin teknikleri denememeni tavsiye ederim...belki de bir gun sen sahneye ciktiginda televizyondan,sahneden seni izleyen milyarlarla kisi hayret icinde kalacak...ama olmazsa da hayat devam ediyor...olmiyacaksa da Astral-e cikar gecersin duvardan :) ...
Sağol Öncelikle..Tamam Fazla Abartmıyıcam Zaten..Birde Tv Ye Neden Çıkıyom Onu Başarırsam Zaten Hayallerim Büyük Ama Onu Yapmadanda Hayalimi Gerçekleştiririmde Bundan Başka Olabilir Gözükmüyor Hayalim İçin.. Biraz Karışık Oldu Ama..

Astralde Dokunamıyoruz ve Dokunmadığımız İçin Belirli Kişileri Öldüremeyeceğim Değilmi O Yüzden Gerçekte Yapmam Lazım :D
Lord_of_Hackland yazdı:bir de fizik fizik diyen arkadashlara bir kac sorum var...:
1.insanin bedeni fizik kanunlariyla mi yaratildi?
2.insanin beyninin beden isisini nasil duzenlediyini,bir yere tas atarken hedefi nasil sectiyini,gozleri kapaliolan bir insanin eli ile agzini,burnun nasil bula bildiyini ve s...bana fizik kanunlariyla anlata bilirmisiniz?!
Her shey fizik ile bakmasak?bizi gucsuzlestiren olmaz,olmayacak laflari,olmadimi?tama anliyorum,bazilarimiz buna 14 yashindaki bir cocugun hevesi olarak bakiyoruz,ama ya olursa?
Yani Bana Göre Bu Yapılanlar Oluyorsa Oda Olabilir. Mesela Psi Weeli Adam Bakarak Döndürcem Dese Kimse İnanmazdı Çünkü Daha Önce Yapılmadığı İçin. Ama Şuan Yapılabilirliğini Gördüğümüz İçin İnanıyoruz..
Belirli kişileri öldürmek için mi duvardan geçmek istiyosun ?

Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Gunaydin ustr:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
UsTr

carnim_rama yazdı:Gunaydin ustr:)
Saolasın :D Beni niye eziyosun :D Bu arada uchiha özelden bana ulaş bu konuyla ilgili.
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

UsTr yazdı:
Saolasın :D Beni niye eziyosun :D Bu arada uchiha özelden bana ulaş bu konuyla ilgili.
ezmiyorum farketmene sevindim sadece:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
UsTr

carnim_rama yazdı:
UsTr yazdı:
ezmiyorum farketmene sevindim sadece:)
:) :) :)

“Sizden Gelenler” sayfasına dön