biliyorum çoğunuz okumayı sevmeyen, sabırsız, önyargılı arkadaşlarsınız. hakaret olarak algılamayın, bende genelde öyleyim. ama bişeyi yargılamadan önce bi düşünüyorum artık. düşününce de önyargılı davranmış olmamak için hemen okumaya başlıyorum. siz de öyle yapın. önemli bir yazıyı gözünüzde büyütmeyin okuyun. bu verdiğim blog da önelmli yazılar var. hepsinii okuyun demiyorum ama bi göz açın, alacağınızı alıp çıkın yeter ki alın, öğrenin farkına varın. ve tekrar paylaşmadan edemiycem. yukarıdaki linkteki yazı da çok önemli ama bu 10000 kat daha önemli bana göre:
http://michaelsikkofield.blogspot.com/
michael sikkofield ulaşabileceğiniz en güvenli kaynaktır garanti ediyorum . ltfen okuyun üşenmeyin. kendimden biliyorum bazen koltuğa otururum televizyonu açmaya üşenirim öyle bş boş otururum 1-2 dk. sonra ne yapıyorum ben lan diye düşünürüm ondan sonra açarım :D. ama böyle ciddi konularda üşengeçliği bi kenara bırakmalısınız. üşengeç = UsTr asdfghjklş
antispiritualist.blogspot.com İÇERİ!!!
Moderatör: Sai
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
antispiritualist.blogspot.com İÇERİ!!!
pixies forever <3<3
- ozina
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: antispiritualist.blogspot.com İÇERİ!!!
Tamam bırakmalıyım da ha diyince de bundan vazgeçmem ki :D Cidden okumaya üşeniyom :D Bu yüzden forumdaki yazı yetmiyo bana özel terapi filan lazım :D Ama bugün boşum yani sinemaya filan gitmezsek,bende film filan almazsa, oyundan bıkarsam okurum :D
- ozina
al işte buyur :(UsTr yazdı:Tamam bırakmalıyım da ha diyince de bundan vazgeçmem ki :D Cidden okumaya üşeniyom :D Bu yüzden forumdaki yazı yetmiyo bana özel terapi filan lazım :D Ama bugün boşum yani sinemaya filan gitmezsek,bende film filan almazsa, oyundan bıkarsam okurum :D
pixies forever <3<3
-
Michael sikkofield size yeter. Bu adam gerçekten iyi niyetli olduğuna inandığım nadir blog yazarlarındandır.
İnciden de bilirim lafını esirgemez. Gerçi banlandı oradan galiba.
İnciden de bilirim lafını esirgemez. Gerçi banlandı oradan galiba.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
-