Merhaba bir sorum var.
- Waltor
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Merhaba bir sorum var.
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce tam rüyadayken rüyada olduğumun farkına vardım ve uyanmak istedim. Ben uyanmak istediğimde uyanabilirim. Değişik bir hareket yaptım her zaman ki gibi uyanmak için. Uyandım ama çok halsiz gibiydim gözümü zor açıyordum. Ani bir şekilde kafamı kaldırdım ve kendime geldim. Uykum vardı yine uyudum. Kalktığımda yine aynı şey olmuştu önceki seferde sanki aniden değilde yavaş yavaş kalksam bedenim değil de ruhum kalkacak gibi hissetmiştim. Bu sefer de öyle hissettim. Merakımdan bu sefer yavaş yavaş kalktım. Kafamı hissetmiyordum güzel bir duyguydu. Sonra bir anda ya bu yaptığım şey astral seyahatse diye düşündüm. İçimi bir korku sardı. Aklıma astral varlıklar gelince daha çok korktum. Bunun bir rüya olduğunu düşündüm ama olamazdı herşeyin farkındaydım dün olanları filan herşeyi hatırlıyordum Tekrar uzanmak kendime gelmek istedim. Hissetmediğim kafamı koymaya çalışırken aniden kasılıp kaldım. Sanırım titriyordum. Elektrik çarpıyormuş gibi. Kaşımın taramalı tüfek gibi titrediğini hissettim. Nefes alamıyor gibi oldum. Hareket edemiyordum. Konuşamıyordum. Sonra içimden bildiğim bütün duaları okudum. En sonunda aniden kafamı kaldırdım yine ve kendime geldim. Uykum vardı ama bir daha uyumaya cesaret edemedim. Benim yaşadığım olay neydi? niçin oldu? Çok merak ediyorum bilen biri cevap verebilirse çok memnun olurum. :)
- enesm29
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Merhaba bir sorum var.
ilginç :))
-
Kendini bu olaylara fazla kaptırmışsın gibi geldi. Normal olduğunu düşün çünkü uyku sırasında hergün olan birşey. Korkacak bir durum yok.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Birkere şunu söyliyeyim yanlış bir bölüme açmışsın konuyu neyse ilk başına gelen olay lucid rüya yani rüyada bilinçli olma durumu bu aslında çok zevkli bir olaydır hayal edebildiğin hereşeyi yapabilip gerçekleştirebilirsin özellikle yoğunlaşıp rüya kontrolünü arttırırsan senaryodan senaryoya atlarsın gerçek hayattan yapamıyacağın şeyleri yaparsın yanlzı yorgunluk durumu gece uyumak yerine beynin iş görürse tabi ki yorulur birde o astrale çıkıyodum dedin ya korktun sanırım aniden vücuda girince uyku felcine sebep olmuş olabilir bazen lucidden uyanınca veya astralden dönünce uyku felci olma olsaılığı vardır uyku felci pek korkulacak birşey olmasada çok fena sıkıntı veren birşeye dönüşebilir çünkü hareket edemiyorsun pek bir bilgim olmasada rüyada yapılan hareketlerin fiziksel olarak gerçekleşmemesi için vücudun bir savunma sistemidir tabi bunun metafizik sebepleri filanda var ama ayrıntılı bilgiyi uyku felciyle ilgili bilgiyi forumda bile bilgi bulabilirsin
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- Waltor
Teşekkürler arkadaşlar...
-