Sen zeki bir insansın.Sadece önyargıların var.Onlardan kurtulup objektif düşün.Anlatmak istediklerimi ve hatta ötesini anlayacaksın ;)ozina yazdı:cehalet anlamaya çalışıyorum şu anda ne dediğini
Psi-Wheel Durdurma (Maximum Farkıyla :D)
-
Re: Psi-Wheel Durdurma (Maximum Farkıyla :D)
Sınanıyorsunuz...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Anlatmak istediklerin gayet açık ve net.Sadece bu kadar ağır bir felsefe üslubu ile anlatmak aşırıya kaçmak oluyo.Bu yüzden söylediklerin karşıdakinin zihninde saçmalamaktan öteye gidemiyo.Gerçekten empati kurarak düşünme ve yorumlama beklemeden anlatmaya çalışsan belkide çok rahat anlayabilirler. :)
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Şuan düşünüyorum da beldi de haklısınızdır.Hiçbir şey değişmeyecek hayatımda bir kağıt uçurursam yada döndürürsem.Bu işi ciddi bir şekilde istiyorum ama belki de bir ara verip hazır olunca yeniden başlamalıyım.1 yada 2yıl kadar sadece meditasyon kapak ve enerji yönlendirmeye çalışıp kendimi bu işe hazırlamalıyım.Ne zaman hazır hissedersem o zaman başlamalıyım.Şuan karar verdim hatta.Buda son mesajım olsun.Herkeze iyi forumlar ben hazır hissettiğimde görüşmek üzere.Psik0z yazdı:Bu adamın sözlerine dikkat edin ve uygulayın. Kelimesi kelimesine doğrudur. Bizzat kendisi benim düşünce sistemimi değiştirdi sağolsun :D Benim tavsiyem de şunlardır. Egolarınızı yenin ve doğuştan gelen yeteneklerinizin olduğunu düşünmeyin. Çünkü herkes aynı güçte yaratılmıştır. Maximum seninle aynı şeyleri düşünüyordum sanırım. Psi wheeli uçurmak havada döndürmek falan filan işte. Emin ol ki onu döndürmen hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Sadece döndürmüş olacaksın. Eğer ki bir şeyler yapmak istiyorsan, emin ol ki gram dahi etmeyecek bir kağıttan fazlasına etki etmen gerekecektir. Şu psi wheel çalışmayı geçin derim ben. Dediği gibi herkes güç peşinde koşturuyor. Bırakın o sizin peşinizden koşsun. Emin olun ki şu engelleri yıktığınız zaman kendi kendine ortaya çıkacaktır zaten. Dediklerini düşünün derim..cehalet yazdı:Engelden kastım zihnindeki engeller.O cisim oynadığında ne yapacaksın?Ne hissedeceksin?Bunu bir kendine sor.Gerçekten hazır mısın onu oynatmaya.O gücü arttırmaya hazır mısın?Çünkü sen onun için hazır olduğunda o da senin için hazır olacak.Ben hazır olduğumu zannetmiştim.Az daha aklımı kaybediyordum.Kendi ellerimle tekrar şartlamam gerekti kendimi.Güç peşinde koşturuyorsunuz.Sabırsızca istiyorsunuz.Ama onu bulunca kaldırabilecek misiniz bunu bir düşünün.Çünkü siz onun için hazır olduğunuzda dediğim gibi o da sizin için hazır olacak.Tek yapmanız gereken kendinizi bilmek...
-