• Benim Mahalle Aşırı Gürültülü Olduğu İçin Ben Gece 4-5 Gibi Çalışıyorum Daha Sessiz Oluyor. Siz Sessiz Bi Yere Gidin.
• Yumuşak Bi Yerde ( Çekyat , Yatak Gibi ) Bağdaş Kurup. 15 Veya 30 Dakika Gözlerinizi Kapatıp Meditasyon Yapıyoruz. Sanki Vücudumuz Mas Maviymiş Gibi ( İstediğiniz Renk ) Hayal Ediyoruz. Ve Git Gide Bu Gücün , Rengin Koyulaştığını Arttığını Hissediyoruz. İmaje Ediyoruz.
• Sonra Önümüze Bi Kapak Alıyoruz Ve 15 Veya 30 Dakika Kapağın Tam Ortasına Bakım 0 Düşünce Yapmaya Çalışıyoruz. Hiç Birşey Düşünmemeye Çalışıyoruz. ( Arkaplanda Beğendiniz , Bağlı Olduğunuz Müzik Veya Başka Bir Ses , Resim Olabilir Bu Sizi Dahada İyi Hissettirir. )
• Sonra Psi-Wheel Düzeneğimizi Önümüze Alarak Ellerimizi 5 Veya 10 CM Uzak Olarak Yanlarına Koyuyoruz. ( İşaret Parmakları Biraz Daha Önce Kalıcak Şekilde )
• Psi-Wheel Düzeneğimize Bakarken. Sadece Onu Ve Kendinizi Düşünün. İmaje Edin , Sanki O Sizin Bir Organınız Gibi Düşünün İmaje Edin. Kağıtla İyice Bütünleştikten Sonra, Beyninizin Tam En Arka Ve Orta Kısmından Kağıda Yön Verdiğinizi İmage Edin. Sanki Ordan Bağlar Çıkıyormuş Ve Kağıdı Sarıp Sizinle Bütünleşmesini Sağlıyormuş Gibi.
Bu Yöntemle Daha Başlamama 1 Gün Olmasına Rağmen Kağıdı 2-3 Tur Attırabiliyorum...
Kod: Tümünü seç
Beyninizin Tam En Arka Ve Orta Kısmından

Eğer Güzel , Hoş Bir Taktikse Yorum Atmayı Unutmayın... Emeğe Saygı