Benim Psi-Wheel Tekniğim.

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
FeeCix
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Benim Psi-Wheel Tekniğim.

Okunmamış mesaj gönderen FeeCix »

Beyler Bu Bi Teknikmi Pek Bilmiyorum Ama Kendimi Daha Başlamama 1 Gün Olmasına Rağmen 2-3 Tur Attırıyorum...

• Benim Mahalle Aşırı Gürültülü Olduğu İçin Ben Gece 4-5 Gibi Çalışıyorum Daha Sessiz Oluyor. Siz Sessiz Bi Yere Gidin.

• Yumuşak Bi Yerde ( Çekyat , Yatak Gibi ) Bağdaş Kurup. 15 Veya 30 Dakika Gözlerinizi Kapatıp Meditasyon Yapıyoruz. Sanki Vücudumuz Mas Maviymiş Gibi ( İstediğiniz Renk ) Hayal Ediyoruz. Ve Git Gide Bu Gücün , Rengin Koyulaştığını Arttığını Hissediyoruz. İmaje Ediyoruz.

• Sonra Önümüze Bi Kapak Alıyoruz Ve 15 Veya 30 Dakika Kapağın Tam Ortasına Bakım 0 Düşünce Yapmaya Çalışıyoruz. Hiç Birşey Düşünmemeye Çalışıyoruz. ( Arkaplanda Beğendiniz , Bağlı Olduğunuz Müzik Veya Başka Bir Ses , Resim Olabilir Bu Sizi Dahada İyi Hissettirir. )

• Sonra Psi-Wheel Düzeneğimizi Önümüze Alarak Ellerimizi 5 Veya 10 CM Uzak Olarak Yanlarına Koyuyoruz. ( İşaret Parmakları Biraz Daha Önce Kalıcak Şekilde )

• Psi-Wheel Düzeneğimize Bakarken. Sadece Onu Ve Kendinizi Düşünün. İmaje Edin , Sanki O Sizin Bir Organınız Gibi Düşünün İmaje Edin. Kağıtla İyice Bütünleştikten Sonra, Beyninizin Tam En Arka Ve Orta Kısmından Kağıda Yön Verdiğinizi İmage Edin. Sanki Ordan Bağlar Çıkıyormuş Ve Kağıdı Sarıp Sizinle Bütünleşmesini Sağlıyormuş Gibi.

Bu Yöntemle Daha Başlamama 1 Gün Olmasına Rağmen Kağıdı 2-3 Tur Attırabiliyorum...

Kod: Tümünü seç

Beyninizin Tam En Arka Ve Orta Kısmından
Dememin Sebebi Her Telekinezi Yapmaya Kalktığımda Orası Sızlıyor. Ve Bende Gücün Buradan Geldiğine İnanıyorum. ?? Haksızsam Söyleyin. Düzeltiyim... :)

Eğer Güzel , Hoş Bir Taktikse Yorum Atmayı Unutmayın... Emeğe Saygı :) Alıntı Değildir. Alıntı Yapanlar ALINTI Diye Yazmaları Rica Olunur.
Psi Wheel === ▐▐▐▐▐░░░░░ %25
Yön Verme == ▐░░░░░░░░░ %5
Psi Ball ======░░░░░░░░░░
Hydrokinezi=== ░░░░░░░░░░
Aerokinezi ====░░░░░░░░░░
Terrakinezi === ░░░░░░░░░░
Electrokinezi == ░░░░░░░░░░

Yavaş Yavaş Gidiyoruz Panpa. <3

Parkour_Alfa
Yaşadığınız İl: 20 Denizli

Re: Benim Psi-Wheel Tekniğim.

Okunmamış mesaj gönderen Parkour_Alfa »

mantıklı bir sistem kullanacagım cok sagol
mehmethan
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: Benim Psi-Wheel Tekniğim.

Okunmamış mesaj gönderen mehmethan »

Ellerim benm çok terliyor bunun bir etkisi olur mu psi wheel döndürmeme ilk günümde döndüremedim