Yeni Başlayanların Rehberi

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Re: Yeni Başlayanların Rehberi

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ben Enerjiyim. Kitabını Okuyan Var Mı ?

Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Valla okumadım ama atabilirm sana e book linkini istersen
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

delenamo yazdı:Valla okumadım ama atabilirm sana e book linkini istersen
Atabilirsen İyi Olur Almadan Önce Bi Göz Gezdiriyim :)
ßy_kanser

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

Uchiha Sasuke yazdı:Ben Enerjiyim. Kitabını Okuyan Var Mı ?
Kitabın e booku bende var fakat okumadım istersen sana verebilirim.
ßy_kanser

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

Hatta buraya koyayım herkes yararlansın :)

Resim

Arka Kapak
Ben Enerjiyim! Gözlerinizi kapatın ve bu cümleyi tekrarlayın. Önce içinizden, sonra yüksek sesle devam edin. Başlangıçta bu cümleyi belki biraz çekinerek, ama ardından içinizi bir güç dalgası kaplayana kadar gittikçe artan kuvvetli bir sesle söyleyeceksiniz. Böylece, içinizde uyuyan enerjinizi harekete geçirmeyi başaracaksınız.

Bu eser, enerjiyi ve onun yaşamımıza kattığı iyi yönleri açıklamak amacındadır. Kişinin yaşamına yön vermesi için, enerjiyle çalışmayı öğrenip, günlük yaşamda uygulanması zor olmayan öneriler sunuyor.

Böylece şakraların, seslerin, renklerin, auranın ve enerjinin ne olduğunu açıkladıktan sonra yazar size enerjinizin derinliklerine tekrar kavuşmanız için gevşeme, solunum, meditasyon, hayalde canlandırma, zihinsel görüntüleme, yaratıcılık, sevgi gibi çeşitli yöntemleri tanıtıyor.

Bununla birlikte, kişisel yolculuğunuza yardımcı olmak için her bölümün sonunda kolay ve uygulanabilir alıştırmalar yer alıyor.

E book için indirme linki:

>>>> http://www.4shared.com/office/7dyw3b-A/ ... jiyim.html <<<<

Dipnot: Kitaba kendinizi fazla kaptırmayın bir kaç güzel teknik için okumanızda yarar var.