Levitasyon Uzmanları İçeri >>>>
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Levitasyon Uzmanları İçeri >>>>
Mesela pamuk veya tahta gibi hafif cisimler levite edilebilirmi? Ve b
Edilebilirse gunde ne kadar calismam grk sinifta bi kagiti topak yapip hic bi fiziksel hareket olmadan firlatmak eglenceli olurdu .d
Edilebilirse gunde ne kadar calismam grk sinifta bi kagiti topak yapip hic bi fiziksel hareket olmadan firlatmak eglenceli olurdu .d
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Şu ne kadar çalışmam lazım lafına hastayım yahu :D Sorcaksanız nasıl en kısa sürede cisimleri levite ederim diye sorun :D
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Bizim gibiler kendini levite edemez ama dunyada sayili kisiler kendini bile levite edebiliyor.Aşagıda bu adamlardan bazılarını yaziyim.internetten weya youtube dan videolarını bulabilirsiniz.(bazılarinki takma isimleri)-->nette bircok sahte adamlar var ama bunlar gerçek yapior. bulabildiginiz butun videoları izleyin.
DipnoT:Ozel bir sahnede yapiyor diye direk bu hile ile yapiyor diye yargilamayiniz
1-) Dynamo
2-)Criss Angel
3-)Cyril Takayama
4-)Brett Daniels
5-)DAvid Copperfield
6-)TOPAS
Özellikle Dynamonun butun videolarını izletin youtube de. TELEKİNEZİ ile neler yapilabilecegini gorun.
DipnoT:Ozel bir sahnede yapiyor diye direk bu hile ile yapiyor diye yargilamayiniz
1-) Dynamo
2-)Criss Angel
3-)Cyril Takayama
4-)Brett Daniels
5-)DAvid Copperfield
6-)TOPAS
Özellikle Dynamonun butun videolarını izletin youtube de. TELEKİNEZİ ile neler yapilabilecegini gorun.
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Bu isimlerin hepsi illüzyonist. Bütün gösterileri özel teknik ve donanımlar sayesinde gerçekleştiriyorlar.rolex yazdı:Bizim gibiler kendini levite edemez ama dunyada sayili kisiler kendini bile levite edebiliyor.Aşagıda bu adamlardan bazılarını yaziyim.internetten weya youtube dan videolarını bulabilirsiniz.(bazılarinki takma isimleri)-->nette bircok sahte adamlar var ama bunlar gerçek yapior. bulabildiginiz butun videoları izleyin.
1-) Dynamo
2-)Criss Angel
3-)Cyril Takayama
4-)Brett Daniels
5-)DAvid Copperfield
6-)TOPAS
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Zaten psişik konularda video kanıt sayılmaz.Bu konularda kanıt olmaz.Sadece sen bu konulara inanırsan o zaman kanıta ihtiyacın olmaz.Onun dışında video,fotoğraf bi kenara adam çölde yağmur yağdırsa inanmazsın. :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Oda Bişey Mi ? :Dozina yazdı:çölde yağmur yağar ki :D
http://www.trthaber.com/haber/dunya/col ... 24989.html
- TFGBAB
sağdan soldan duyduğu lafları bize satan ilkokullu :Dozina yazdı:bak bak anahtarımızı kaybetmişi 13 yıldır yaşayan bir insanın kazandığı felsefeye bak . allahım yarabbim sen sabır ver. neyse ne yaparsanız yapın umrumda değil.
ozina sana demedm :D 13 yaşındaki gence :D
Yine Ucu Bana Dokundu :Dozzzyyy yazdı:Yoksa ben bu sitede sırf inandığı için duvardan geçmeye çalışanlarıda gördüm. :)
Yahu turab Yazmıştı Bi Kere Kabın İçinde Psi Wheel Çevirmek İçin Enerji Kabın İçine Giriyo.Daha Yeni Duydum :D
Yani Enerji Herşeyin İçinden Geçiyo Tek Yapmamız Gereken Enerjiyle Bedenimizi Sarmak.İşte Sorun Orda.Sarılmıyo :D
Acayip Bi Enerji Lazım.
Yani Boşuna Chakra Açmak İçin Soru Sormuyorum..
Yapılmamış Herşey İmkansızdır Çünkü Kimse Yapmamıştır.Ama Yapılsaydı İmkansız Değil Derdiniz.Ama Rahip Uçuyo Diyorsunuz Ama Hala İmkansız Diyorsunuz.O Soran Adamda Belki 5 Sene Günde 5-6 Saat Çalışıp uçacak Ön yargıyla aklaşmamaız Lazım Abi Veya Abla :)
Hem Ben İnanıyorum Demedim Ki :)
Sadece Mantıklı Geliyo..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
enerjiye dönüşmen lazım duvardan geçmek için :DUchiha Sasuke yazdı:Yine Ucu Bana Dokundu :Dozzzyyy yazdı:Yoksa ben bu sitede sırf inandığı için duvardan geçmeye çalışanlarıda gördüm. :)
Yahu turab Yazmıştı Bi Kere Kabın İçinde Psi Wheel Çevirmek İçin Enerji Kabın İçine Giriyo.Daha Yeni Duydum :D
Yani Enerji Herşeyin İçinden Geçiyo Tek Yapmamız Gereken Enerjiyle Bedenimizi Sarmak.İşte Sorun Orda.Sarılmıyo :D
Acayip Bi Enerji Lazım.
Yani Boşuna Chakra Açmak İçin Soru Sormuyorum..
Yapılmamış Herşey İmkansızdır Çünkü Kimse Yapmamıştır.Ama Yapılsaydı İmkansız Değil Derdiniz.Ama Rahip Uçuyo Diyorsunuz Ama Hala İmkansız Diyorsunuz.O Soran Adamda Belki 5 Sene Günde 5-6 Saat Çalışıp uçacak Ön yargıyla aklaşmamaız Lazım Abi Veya Abla :)
Hem Ben İnanıyorum Demedim Ki :)
Sadece Mantıklı Geliyo..
oğlum astrala çık çin seddinden de geçersin :D
pixies forever <3<3
-