Telekineziyi bıraktım ve yeniden başlamak istiyorum
- Culmination
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Telekineziyi bıraktım ve yeniden başlamak istiyorum
Arkadaşlar 1-2 yıl önce telekinezi ile tanıştım. İlk denemelerim Psi-Whell le oldu. Rüzgarsız bir ortamda çevirebiliyodum.Sonra bu olayın rüzgardan etkilendiğini düşündüm . Bir gün bir kavanozu ters çevirip psi-whell in üstüne kapattım . Odaklandım, odaklandım dönmedi.Bende telekineziyi bıraktım.Şimdi ise okuduğum bilgilerce o kadar kolay olmadığı görülüyor.Ama nasıl başlayacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum.Beni yönlendirebilir misiniz ? Şimdiden Teşekkürler...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Telekineziyi bıraktım ve yeniden başlamak istiyorum
dediklerimi yap bence 1 ay boyunca 1 saat kapaga bak 30 dk aralıklı yapabilirsin 30dk boyunca burnundan nefes al karnını iyice şişir sıkmadan şişir dogal şişsin sonra ver 30dk boyunca yap karıncalanma hisediceksin ve 10 veya 20dk boyuncada psi whelin yanlarına ellerini koy ve psi whele bak hiç bişi düşünmeden 1 ay geçtikten sonra psi wheli çevirmeye çalış cisim oynatmaya falan filan yararlı bunlar yap kesin başarırsın
- Culmination
Kardeş çok teşekkürlerde ben telekineziye kanıt istiyorum yani inanmak. Ben nasıl kendimi inandırabilirim buna ?triplhe741 yazdı:dediklerimi yap bence 1 ay boyunca 1 saat kapaga bak 30 dk aralıklı yapabilirsin 30dk boyunca burnundan nefes al karnını iyice şişir sıkmadan şişir dogal şişsin sonra ver 30dk boyunca yap karıncalanma hisediceksin ve 10 veya 20dk boyuncada psi whelin yanlarına ellerini koy ve psi whele bak hiç bişi düşünmeden 1 ay geçtikten sonra psi wheli çevirmeye çalış cisim oynatmaya falan filan yararlı bunlar yap kesin başarırsın
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ya bende dün başladım dün kıpırdamadı bile ama şimdi yazı yazarken bile göz ucuyla bakıyorum dönüyor. Abicim bak şöyle yap psi ni al yanına 20 cm falan uzağınada bi kapak koy kapağın içine 1-2 dk bak dönmezse ben burdayım öyle el koymaya falan gerek yok :) Ama o nefes olayı gerçekten çok etkiliyor. Rüzgardan dönmediğine eminim çünkü etrafında kavanoz var :)
- YouNeverKnow
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
inanmıyorsan zaten başlamana gerek yok.
-
Kabin icinde cevirenler var onlarada inanmiyorsan baslama bnce
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kabın içinde çevrilmesi kesin kanıt değildir.Zaten hiçbişey kesin kanıt olamaz.Kanıtsız inanmak gerçek kanıttır :)
- soriano97
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
Katılıyorum bu forumda telekineziye başlayanların neredeyse hepsi kanıt olmadan başladılar ben de dahil.Başlayanların çoğu da başarılı oldular.Yani bi kanıt bulamazsın gerçekten inanıyorsan başarıya ulaşırsın ki forumdaki bu kadar kişi de olmayan bir şey için uğraşıp durmuyorlar :)UsTr yazdı:Kabın içinde çevrilmesi kesin kanıt değildir.Zaten hiçbişey kesin kanıt olamaz.Kanıtsız inanmak gerçek kanıttır :)
''Eğer bir şeyi zorla elinizde tuttuğunuzu düşünüyorsanız,ulaşmak istediğiniz şeyi engellediğini görüyorsanız,o zaman onu özgür bırakmalısınız...''
Konfüçyus
Konfüçyus
-
ben telekinezi ile kafayı yedim ak :D en üstteki yazdıgım yazıyı uyguluyorum hergün psi whell kolay dönüyorda şimdi pipeti döndürcm
- Culmination
Tamam beyler Fenomenin konusundan gerekli bilgileri aldim okudum arastirdim. Aklima yatti. Ben zaten inanmak istoyordum sonunda mantikli bi aciklama buldum kendime. Ve önümde uzun bi yol var...
-