Telekineziyi bıraktım ve yeniden başlamak istiyorum

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
Kullanıcı avatarı
Culmination
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Telekineziyi bıraktım ve yeniden başlamak istiyorum

Okunmamış mesaj gönderen Culmination »

Arkadaşlar 1-2 yıl önce telekinezi ile tanıştım. İlk denemelerim Psi-Whell le oldu. Rüzgarsız bir ortamda çevirebiliyodum.Sonra bu olayın rüzgardan etkilendiğini düşündüm . Bir gün bir kavanozu ters çevirip psi-whell in üstüne kapattım . Odaklandım, odaklandım dönmedi.Bende telekineziyi bıraktım.Şimdi ise okuduğum bilgilerce o kadar kolay olmadığı görülüyor.Ama nasıl başlayacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum.Beni yönlendirebilir misiniz ? Şimdiden Teşekkürler...

triplhe741
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Telekineziyi bıraktım ve yeniden başlamak istiyorum

Okunmamış mesaj gönderen triplhe741 »

dediklerimi yap bence 1 ay boyunca 1 saat kapaga bak 30 dk aralıklı yapabilirsin 30dk boyunca burnundan nefes al karnını iyice şişir sıkmadan şişir dogal şişsin sonra ver 30dk boyunca yap karıncalanma hisediceksin ve 10 veya 20dk boyuncada psi whelin yanlarına ellerini koy ve psi whele bak hiç bişi düşünmeden 1 ay geçtikten sonra psi wheli çevirmeye çalış cisim oynatmaya falan filan yararlı bunlar yap kesin başarırsın
Kullanıcı avatarı
Culmination

triplhe741 yazdı:dediklerimi yap bence 1 ay boyunca 1 saat kapaga bak 30 dk aralıklı yapabilirsin 30dk boyunca burnundan nefes al karnını iyice şişir sıkmadan şişir dogal şişsin sonra ver 30dk boyunca yap karıncalanma hisediceksin ve 10 veya 20dk boyuncada psi whelin yanlarına ellerini koy ve psi whele bak hiç bişi düşünmeden 1 ay geçtikten sonra psi wheli çevirmeye çalış cisim oynatmaya falan filan yararlı bunlar yap kesin başarırsın
Kardeş çok teşekkürlerde ben telekineziye kanıt istiyorum yani inanmak. Ben nasıl kendimi inandırabilirim buna ?
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Ya bende dün başladım dün kıpırdamadı bile ama şimdi yazı yazarken bile göz ucuyla bakıyorum dönüyor. Abicim bak şöyle yap psi ni al yanına 20 cm falan uzağınada bi kapak koy kapağın içine 1-2 dk bak dönmezse ben burdayım öyle el koymaya falan gerek yok :) Ama o nefes olayı gerçekten çok etkiliyor. Rüzgardan dönmediğine eminim çünkü etrafında kavanoz var :)
Kullanıcı avatarı
YouNeverKnow
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen YouNeverKnow »

inanmıyorsan zaten başlamana gerek yok.

triplhe741

Kabin icinde cevirenler var onlarada inanmiyorsan baslama bnce
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Kabın içinde çevrilmesi kesin kanıt değildir.Zaten hiçbişey kesin kanıt olamaz.Kanıtsız inanmak gerçek kanıttır :)
Kullanıcı avatarı
soriano97
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Okunmamış mesaj gönderen soriano97 »

UsTr yazdı:Kabın içinde çevrilmesi kesin kanıt değildir.Zaten hiçbişey kesin kanıt olamaz.Kanıtsız inanmak gerçek kanıttır :)
Katılıyorum bu forumda telekineziye başlayanların neredeyse hepsi kanıt olmadan başladılar ben de dahil.Başlayanların çoğu da başarılı oldular.Yani bi kanıt bulamazsın gerçekten inanıyorsan başarıya ulaşırsın ki forumdaki bu kadar kişi de olmayan bir şey için uğraşıp durmuyorlar :)
''Eğer bir şeyi zorla elinizde tuttuğunuzu düşünüyorsanız,ulaşmak istediğiniz şeyi engellediğini görüyorsanız,o zaman onu özgür bırakmalısınız...''

Konfüçyus
triplhe741

ben telekinezi ile kafayı yedim ak :D en üstteki yazdıgım yazıyı uyguluyorum hergün psi whell kolay dönüyorda şimdi pipeti döndürcm
Kullanıcı avatarı
Culmination

Tamam beyler Fenomenin konusundan gerekli bilgileri aldim okudum arastirdim. Aklima yatti. Ben zaten inanmak istoyordum sonunda mantikli bi aciklama buldum kendime. Ve önümde uzun bi yol var...