Biyokinezide Göz Rengi Değiştirme ve Plasebo Etkisi
- Culmination
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Biyokinezide Göz Rengi Değiştirme ve Plasebo Etkisi
Arkadaşlar bu konuyla ilgilenen bir yetkili arkadaş buldum oda foruma girmiyormuş.Pek bir bilgim yok biyokinezide fakat önyargılı davranmak istemiyorum.Şimdi kişi odaklanıp göz rengini değiştirince etrafındaki kişiler bunu görebiliyor mu ? Yoksa sadece plasebo etkisi mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Biyokinezide Göz Rengi Değiştirme ve Plasebo Etkisi
Plaseo yani olmayan bişeye inanmak ve sonra beyin gücünün bunu gerçekleştirmesi.Yine anlamıcaksın.Şöyle anlatayım. Meslea miğdesi bulanan birine mide bulantısını geçiren hap veriyoruz diyolar.Ama verdikleri hap basit bir vitamin hapı.Ama adam bu hapı içince miğde bulantısının geçeceğinden çok emin olarak içiyo o hapı.Ve böyle düşündüğünde bilinçsiz olarak beyin gücüyle miğde bulantısnı geçirmiş oluyo.İşte buna plasebo etkisi denir.ozina yazdı:o ne demek :D
Şimdi sorunun cevabına gelince.Bildiğim kadarıyla etrafındakiler de görüyo bu durumu.Ama çok kısa sürüyo diye biliyorum.10 sn kadar yaklaşık.
- Culmination
10 dakika etkisi oluyor falan diyorlardı, bazılarındada kalıcı etkisi varmış öyle diyorlar :/UsTr yazdı:Plaseo yani olmayan bişeye inanmak ve sonra beyin gücünün bunu gerçekleştirmesi.Yine anlamıcaksın.Şöyle anlatayım. Meslea miğdesi bulanan birine mide bulantısını geçiren hap veriyoruz diyolar.Ama verdikleri hap basit bir vitamin hapı.Ama adam bu hapı içince miğde bulantısının geçeceğinden çok emin olarak içiyo o hapı.Ve böyle düşündüğünde bilinçsiz olarak beyin gücüyle miğde bulantısnı geçirmiş oluyo.İşte buna plasebo etkisi denir.ozina yazdı:o ne demek :D
Şimdi sorunun cevabına gelince.Bildiğim kadarıyla etrafındakiler de görüyo bu durumu.Ama çok kısa sürüyo diye biliyorum.10 sn kadar yaklaşık.
- ozina
tamam da kanka ben plasebo yu sordum plaseoyu değil.UsTr yazdı:Plaseo yani olmayan bişeye inanmak ve sonra beyin gücünün bunu gerçekleştirmesi.Yine anlamıcaksın.Şöyle anlatayım. Meslea miğdesi bulanan birine mide bulantısını geçiren hap veriyoruz diyolar.Ama verdikleri hap basit bir vitamin hapı.Ama adam bu hapı içince miğde bulantısının geçeceğinden çok emin olarak içiyo o hapı.Ve böyle düşündüğünde bilinçsiz olarak beyin gücüyle miğde bulantısnı geçirmiş oluyo.İşte buna plasebo etkisi denir.ozina yazdı:o ne demek :D
culmination bilginlendirme için sağol :D
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Önemli değil. :)ozina yazdı:tamam da kanka ben plasebo yu sordum plaseoyu değil.UsTr yazdı:Plaseo yani olmayan bişeye inanmak ve sonra beyin gücünün bunu gerçekleştirmesi.Yine anlamıcaksın.Şöyle anlatayım. Meslea miğdesi bulanan birine mide bulantısını geçiren hap veriyoruz diyolar.Ama verdikleri hap basit bir vitamin hapı.Ama adam bu hapı içince miğde bulantısının geçeceğinden çok emin olarak içiyo o hapı.Ve böyle düşündüğünde bilinçsiz olarak beyin gücüyle miğde bulantısnı geçirmiş oluyo.İşte buna plasebo etkisi denir.ozina yazdı:o ne demek :D
- Culmination
:D . Neyse şaka bir yana imajinasyonu iyi kişiler (durugörüye yatkın) göz rengini değiştirdiğini mi düşünüyorlar acaba ? Beyin bunu kabulleniyor herhalde :/ozina yazdı:tamam da kanka ben plasebo yu sordum plaseoyu değil.UsTr yazdı:Plaseo yani olmayan bişeye inanmak ve sonra beyin gücünün bunu gerçekleştirmesi.Yine anlamıcaksın.Şöyle anlatayım. Meslea miğdesi bulanan birine mide bulantısını geçiren hap veriyoruz diyolar.Ama verdikleri hap basit bir vitamin hapı.Ama adam bu hapı içince miğde bulantısının geçeceğinden çok emin olarak içiyo o hapı.Ve böyle düşündüğünde bilinçsiz olarak beyin gücüyle miğde bulantısnı geçirmiş oluyo.İşte buna plasebo etkisi denir.ozina yazdı:o ne demek :D
- Culmination
Eeee yokmu yapan veya fikri olan ??
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
ben yapıyorum ve bana göre kalıcı oluyo benimkisi çünkü renk lekeleri oluyo ve gittikçe sarılaşıyoCulmination yazdı:Eeee yokmu yapan veya fikri olan ??
- ozina
şu gözünüzün önce -sonra diye resmini koysanız olmaz mı
pixies forever <3<3
-