Bir gün bir şey olacak
Moderatör: Sai
-
Bir gün bir şey olacak
Bir gün bir şey olacak ve hayatımin tamamen değişebileceni düşünüyorum sanki o şey o kadar yakınki her şeyi değiştirecek o şey ama göremiyorum ve her geçen gün bu olgu biraz daha artıyor size bu ne ?
Re: Bir gün bir şey olacak
Kıyamet.Lan Kaç Senedir Bekliyom Kopmadı Gitti Ya :(
-
kıyametin kopmasıni bekleme izle dinle kıyamet alametlerini takip et :(Uchiha Sasuke yazdı:Kıyamet.Lan Kaç Senedir Bekliyom Kopmadı Gitti Ya :(
Kopsa İyiydi Ya Zaten Müslümanı Müslümana Vurduracaklar 1 Haftaya Dalarız Suriyeye.Ben Kopmasını İstiyom Alametleri Önemli Değil :(((((((((kralihsan yazdı:kıyametin kopmasıni bekleme izle dinle kıyamet alametlerini takip et :(Uchiha Sasuke yazdı:Kıyamet.Lan Kaç Senedir Bekliyom Kopmadı Gitti Ya :(
-
hayat güzel değilmi niye kopmasını istiyorsun ?Uchiha Sasuke yazdı:Kopsa İyiydi Ya Zaten Müslümanı Müslümana Vurduracaklar 1 Haftaya Dalarız Suriyeye.Ben Kopmasını İstiyom Alametleri Önemli Değil :(((((((((kralihsan yazdı:kıyametin kopmasıni bekleme izle dinle kıyamet alametlerini takip et :(Uchiha Sasuke yazdı:Kıyamet.Lan Kaç Senedir Bekliyom Kopmadı Gitti Ya :(
Değil Malesef :( . Öbür Tarafa Bi Gitsem Cehenneme Mi Cennete Mi Gidiyim Artık Bıktım Bu Hayat Sınavından.
-
senin dedin pes etmek yüce yaradan bizi sınav etmek için yoladi senin dedin gibi ölmeyi istemek veya kıyametin kopmasını istemek pes etmek değil midir ?Uchiha Sasuke yazdı:Değil Malesef :( . Öbür Tarafa Bi Gitsem Cehenneme Mi Cennete Mi Gidiyim Artık Bıktım Bu Hayat Sınavından.
Bilemem Herkes Ölmekten korkar Ben Ölmek İstiyom :D Niye Ölmek istemiyorlar Anlamıyorum.
Ama Haklı Olabilirsin Pes Ediyorum Ama Yaşlanmış Gibi Hissediyorum Kendimi Ya :(
Ama Haklı Olabilirsin Pes Ediyorum Ama Yaşlanmış Gibi Hissediyorum Kendimi Ya :(
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ölmeyi isteyen ölemediğine göre pes etmek değildir.Kıyametin kopmasıda istekle olacak şey değildir.Yani o da pes etmek değildir.Biz pes etsek nolcak.1 gün pes ederiz.2 gün pes ederiz.3.gün hayatımıza devam ederiz.Bir amaç seçeriz kendimize.Onun için mücadele ederiz.Bişey olacak hayatın değişecek diyorsun ya bence sen o olguyu önemseme.Çünkü bana göre seni bilmem kendi adıma konuşursam hayat durmadan değişiyor.Bir bakmışsın mutluluktan uçuyorsun iblis bir el atıyor olaya ölmek istiyorsun üzüntüden.Sonra meleğin biri geliyor o iblisin yakıp yıktığı ruhu yeniden onarıyor mutluluktan havalara uçuyorsun ve ölmek istediğin için kendinden utanıyorsun.Yani hayat durmadan değişiyor bana göre. :)
Konunu Dağıttım Kusura Bakma Belki Kıyamet Yaklaşıyo Ondandır :)