Bir gün bir şey olacak
Moderatör: Sai
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bir gün bir şey olacak
Bende farklı bir şey var sanki her geçen gün Deprem olacakmış gibi oluyor . Ve Kırşehirde olduda .
@Kuupa7
-
Ustr multu veya mutsuzlukla alakalı deil bendeki o olay çok farklı ya deprem veya kıyamet gibide degil liderlik sanırım yada çok farklı ya tüm dünya değişicek herkesin hayatları tek benim hayatım değil biri gelecek hiç bir şey eskisi gibi olmucak öyle bir his belki kıyametle alakası vardır:)
- Telekinezistm
Kıyametle sanmam . İleride belkide iyi bir iş iyi bir meslek gibi şeylerde olabilir (Cumhurbaşkanı , başbakan ).
@Kuupa7
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bence hiçbirşey olmayacak.Sadece küçücük bir umut beslemişsin içinde.Ha birgün birşey olur ama senin sandığın şey olmaz.Ama ne olduğunu bilmediğin için sen senin sandığın şey sanarsın sevinirsin ve o his böylece yok olur gider. :)
-
Cumhur başkanı başbakan olacani sanmıyorum çünkü ben bir devletin başında olsam tamamen yönetim kuran'a göre olurdu ve sadece müslümanların ve müslüman olmak isteyenlerin toplandığı bir devlet eğitim sistemi bile farklı olur belkide ustr nin dediği gibi sadece kuruyorum hiç bir şey olmayacak yada her şey çok değişicek hiç kimse için hiç bir şey eskisi gibi olmicak
- Telekinezistm
Unuttunuz sanırım Cumhurbaşkanıda Başbakanda aramızdan çıkıyor . Sende bende olabiliriz.
@Kuupa7
-
Şahsen ben cumhurbaşkanı veya başbakan olmak istemem benim yanımda olacak ve ben ol dedim zaman ölecek insanları isterim kararlarımi sorgulamiyacak bir otorite sahibi olmak yerine otoritesi asla yikilmayacak biri taki amacımi bitirine kadar :)
Saltanat.İşde Duvardan Geçebilirsin Olur. :) Ben Bıraktım O Amacı Ama Sana Devredebilirim :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ninjalık dersi alsan duvardan geçeceğine görünmeden çatıdan girip yine işini halledebilirsin.Kiralık katil tutabilirsin.Parapsikoloji ile bu kadar haşır neşir olmana gerek yoktu :)Uchiha Sasuke yazdı:Saltanat.İşde Duvardan Geçebilirsin Olur. :) Ben Bıraktım O Amacı Ama Sana Devredebilirim :D
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim:
Çok saçma bişey olacak ama içimde kalmasın. Kıyamet gelsede kopsak :D
İMZA