Saçma değil güzel bir espri yakalamışsın.Şimdi odandaki pencereyi açıp kendini aşağıya atmanı rica edicem. :)Msa yazdı:Çok saçma bişey olacak ama içimde kalmasın. Kıyamet gelsede kopsak :D
Bir gün bir şey olacak
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bir gün bir şey olacak
- TFGBAB
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
hahaha :DUsTr yazdı:Saçma değil güzel bir espri yakalamışsın.Şimdi odandaki pencereyi açıp kendini aşağıya atmanı rica edicem. :)Msa yazdı:Çok saçma bişey olacak ama içimde kalmasın. Kıyamet gelsede kopsak :D
yav şaka maka bende de öyle bi his var kıyamet değil de yani ne bilim değişik bişe sanki bu günlerimden sıyrılıp YEPPPYENİ ve çok daha güzel bi hayata kavuşacakmışım gibi :D
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Umarım hislerinde yanılmıyorsundur. :)TFGBAB yazdı:hahaha :DUsTr yazdı:Saçma değil güzel bir espri yakalamışsın.Şimdi odandaki pencereyi açıp kendini aşağıya atmanı rica edicem. :)Msa yazdı:Çok saçma bişey olacak ama içimde kalmasın. Kıyamet gelsede kopsak :D
yav şaka maka bende de öyle bi his var kıyamet değil de yani ne bilim değişik bişe sanki bu günlerimden sıyrılıp YEPPPYENİ ve çok daha güzel bi hayata kavuşacakmışım gibi :D
- TFGBAB
Espirinden "MÜKEMMELLİYET" Akıyor...Msa yazdı:Çok saçma bişey olacak ama içimde kalmasın. Kıyamet gelsede kopsak :D
Ben Bi Ölüp Geliyorum...
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
İnanırmısın bilmem ama atladım :D Balkondan :D En sevdiğim şey evdende balkondan atlıyorum tırmanarak balkondan giriyorum :DUsTr yazdı:Saçma değil güzel bir espri yakalamışsın.Şimdi odandaki pencereyi açıp kendini aşağıya atmanı rica edicem. :)Msa yazdı:Çok saçma bişey olacak ama içimde kalmasın. Kıyamet gelsede kopsak :D
İMZA
- TFGBAB
Ben Öldüm Ama Gelemiyorum Nasıl Gelicem?
yardım edin plsss...
yardım edin plsss...
- Msa
- İletişim:
Yinemi Astralden yazıyon. :s :s :DTFGBAB yazdı:Ben Öldüm Ama Gelemiyorum Nasıl Gelicem?
yardım edin plsss...
İMZA
- TFGBAB
evet gelemiyorum bi türlü pffff cHôq sqHîcî ßuRæ
Abi Zamanında Neden Söylemiyon. :D Neyse Adam Öldürmekten Daha Önemli İşlerim Var "Oyuncuulk" :)UsTr yazdı:Ninjalık dersi alsan duvardan geçeceğine görünmeden çatıdan girip yine işini halledebilirsin.Kiralık katil tutabilirsin.Parapsikoloji ile bu kadar haşır neşir olmana gerek yoktu :)Uchiha Sasuke yazdı:Saltanat.İşde Duvardan Geçebilirsin Olur. :) Ben Bıraktım O Amacı Ama Sana Devredebilirim :D
- Msa
- İletişim:
İyi knk :D Ulan bugun aref kendini asıcak yetenek sizsinizde süper izleyin :DUchiha Sasuke yazdı:Abi Zamanında Neden Söylemiyon. :D Neyse Adam Öldürmekten Daha Önemli İşlerim Var "Oyuncuulk" :)UsTr yazdı:Ninjalık dersi alsan duvardan geçeceğine görünmeden çatıdan girip yine işini halledebilirsin.Kiralık katil tutabilirsin.Parapsikoloji ile bu kadar haşır neşir olmana gerek yoktu :)Uchiha Sasuke yazdı:Saltanat.İşde Duvardan Geçebilirsin Olur. :) Ben Bıraktım O Amacı Ama Sana Devredebilirim :D
İMZA